Tundub, et sina ei tea midagi (puudutab kogu seda lõime).
Mani saare TT võidusõidu keskmine on 212 kmh. Ja Mani saarega võrreldes on Tallinn-Pärnu sirge tee.
Tundub, et sina ei tea midagi (puudutab kogu seda lõime).
Marvin kirjutas: ↑02 Dets, 2024 18:20Mina? Ma olen või olen olnud väga paljusid asju - matemaatika ja füüsika olümpiaadide paljukordne võitja sealhulgas. Mootorrattur. Purjetaja. Matkaja. Autoõpetaja. IT-juht. Autohuviline. Ajakirjanik. Metsatööline. Kindlasti paljusid asju veel. Aga päris kindlasti ei tea sina, kes ma olen. Veel vähem on sul voli mulle miskit olemist pähe määrida või ette heita.
Võta nüüd oma enesekindlal jauramisel hoogu maha. Inimesed on teinud igatsugu hullusi - Tallinna piirist Pärnu piirini poole tunniga sõitmine sealhulgas. Ei, see ei ole mõistlik. Jah, see on vastutustundetu ja ohtlik. Aga see ei muuda fakti.
Kas sul on midagi tõsiselt viga, mõelda ja arvutada sa küll ei oska.
Vahet ei ole, ka tsikkel ei suuda seda.
Su jutust võib teha vaid ühe järelduse - sa pole eriti autoga sõitnud, rääkimata veidi võimsama minekuga autodest ja mootorratastest ei tea sa üldse mitte midagi. Eks koolilapsel on hea siin mingit loba ajada. Peab su vist ära blokkima.klemmikas kirjutas: ↑02 Dets, 2024 18:57Kas sul on midagi tõsiselt viga, mõelda ja arvutada sa küll ei oska.
Tuled võidusõidurada, võidusõitjad roolis ja võidusõiduautosid võrdlema meie tiheda liiklusega maanteega?
Ilmselgelt polnud ka vastavat autot kasutada, millega väidetav aeg pool tundi saavutati.
Keskmine kiirus 240 km/h, tiheda liiklusega maanteel, kus on ka lisaks kurvid on tavainimesel täiesti võimatu saavutada.
See väidetav rekord leidis selgelt aset ka 10-15 aastat tagasi, kui mitte enne ja arvestades sel ajal Eesti rahvale kättesaadavaid autosid, ei olnud see mitte kuidagi võimalik.
Ei usu, et seda ka praegu keegi suudaks, isegi parima sportautoga, mis Eestis saadaval on.
Tihe liiklus ja kurvid piiravad sellise jama lihtsalt ära.
Kindlasti ei tule Eestisse ükski tippvõidusõitja ka sellist rekordit üritama.
Tallinn-Pärnu liiklus on isegi öösel piisavalt tihe, et sellised kihutamised välistada.
Lisaks on teel piisavalt kurve, mis kiiruse tublisti alla 240 viivad.
Kuna foorumi virtuaalkiirendaja pole vastavat videot suutnud leida siis pole võimalik - lihtne ju!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist