Nutt ja hala
Re: Nutt ja hala
Jäta nüüd, Zuzul on rikas mees.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
No jah, aga olla lihtsalt rikka mehe hall naine või saada prominendiks?
-
- Liige
- Kontakt:
Kahe kõrgharidusega inimesel võiks olla nii palju haritust, et taibata: tööinimese leib tuleb palju kergemalt lauale, kui kunstiinimese oma. Tööinimese elu on mugavusvalik, kunsti inimese oma on see ebamugav, raske valik. Kultuuris end valdkonna tippu töötada on hoopis midagi muud, kui "kipsi pannes". Aga eks su postituse sisu oli jällegi oma saba kergitada. Tuli välja nagu alati - näitasid oma rumalust. Mugavusvalik my ass...Kapten Trumm kirjutas: ↑11 Dets, 2024 10:51Aga siis pole ehk ka põhjust meedias nutta, et töö ei toida ära?
Minul küll kooli lõpetades taolisi mugavusvalikuid polnud, tuli teha selline valik, et kohe alguses pead end ära toitma, sest kodust midagi saada lootust eriti polnudki.

Mis puudutab meedias nutmist, siis sa nutad siin kogu aeg. See siin on ka avalik ruum.

Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Ma juba aastaid toetan kohaliku loomade varjupaika. Näen ja tean et nad teevad head, vahel isegi kohal käind ja koerte ja kassidega lihtsalt istunud, nii seltsi mõttes. Ühesõnaga kui teed head alusta lähedalt. OT.lõpp
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Minule on lapsest peale militaaria ja autod meeldinud, aga eriala ma valisin siiski pragmaatiliselt (oli vaja midagi sellist, mis juba ülikooli ajal töökoha tagab). See pole seganud mind meeldivate teemadega tegelemist, autodega tegelemine eeldab teatud sissetulekut, kuna on kallis ja päris miinimumpalga eest autot ikka ei ehita. Konflikt lahenes lihtsalt - võibolla seepärast, et mul jagus nutti "kahe kõrghariduse jaoks", jagus seda ka enda elu sättimiseks nii, et kõik vajadused oleks rahuldatud ja saaks tegeleda meeldivaga nälgimata.Kahe kõrgharidusega inimesel võiks olla nii palju haritust, et taibata: tööinimese leib tuleb palju kergemalt lauale, kui kunstiinimese oma. Tööinimese elu on mugavusvalik, kunsti inimese oma on see ebamugav, raske valik. Kultuuris end valdkonna tippu töötada on hoopis midagi muud, kui "kipsi pannes". Aga eks su postituse sisu oli jällegi oma saba kergitada. Tuli välja nagu alati - näitasid oma rumalust. Mugavusvalik my ass..
See, et teatud erialad on meil pehmelt öelda vähe väärtustatud, on natukenegi meediat lugedes ammuilma selge. Kes loeb alternatiivmeediat, oma mure. Mul üks kunstnikuna tuntust kogunud sugulane õppis vahepeal meditsiiniõeks, sest see toob leiva lauale ja kui leib on laual, siis maalida vabal ajal on isegi rahulikum, sest pole vaja muretseda ei korteriüüri ega pangalaenu pärast. Elab palju paremini ja närvid on kah korras.
Davidsoni-troll, sa selle postiga lendasid selgelt lati alt läbi.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Tööinimese elu on mugavusvalik? Hea nali.davidsoniharald kirjutas: ↑11 Dets, 2024 14:09Kahe kõrgharidusega inimesel võiks olla nii palju haritust, et taibata: tööinimese leib tuleb palju kergemalt lauale, kui kunstiinimese oma. Tööinimese elu on mugavusvalik, kunsti inimese oma on see ebamugav, raske valik. Kultuuris end valdkonna tippu töötada on hoopis midagi muud, kui "kipsi pannes". Aga eks su postituse sisu oli jällegi oma saba kergitada. Tuli välja nagu alati - näitasid oma rumalust. Mugavusvalik my ass...Kapten Trumm kirjutas: ↑11 Dets, 2024 10:51Aga siis pole ehk ka põhjust meedias nutta, et töö ei toida ära?
Minul küll kooli lõpetades taolisi mugavusvalikuid polnud, tuli teha selline valik, et kohe alguses pead end ära toitma, sest kodust midagi saada lootust eriti polnudki.![]()
Mis puudutab meedias nutmist, siis sa nutad siin kogu aeg. See siin on ka avalik ruum.![]()
Mul pole kahte kõrgharidust ja olen kõrvalt ainult paar korda näinud ka ainult ja mina küll ei saa öelda, et kipsi pannes tuleb leib kergemalt lauale või lihtne ennast tippu töötada oleks. Siga raske töö tundus nende kipsplaatidega majandamie ja milline see kipsi mehe "tipp" siis olema peaks?
Äkki treenid ennast tippbaleriiniks ja alles siis tuled võrdlema?isonts kirjutas: ↑11 Dets, 2024 14:32
Tööinimese elu on mugavusvalik? Hea nali.
Mul pole kahte kõrgharidust ja olen kõrvalt ainult paar korda näinud ka ainult ja mina küll ei saa öelda, et kipsi pannes tuleb leib kergemalt lauale või lihtne ennast tippu töötada oleks. Siga raske töö tundus nende kipsplaatidega majandamie ja milline see kipsi mehe "tipp" siis olema peaks?
Mul paar tuttavat ehitjad, neil tuleb see leib ikka väga kergelt lauale.
-
- Liige
- Kontakt:
Jah, tööinimese elu on lihtsam valik, kui aastaid koolis käija, trenni teha ja näguripäevi näha, samal ajal kui teised mehed/naised teenivad rasket raha. Saates "8mm elu" näidati inimeste amatöörvideoid ja seal ühes videos oli Väino Aren rannas. Mul jäi karp lahti, milline treenitud keha tal oli! Iga lihas oli näha. Tõstis naisi sirgetele kätele nagu muuseas. Sellist keha ei saa mugavusvalikutega. Rääkimata kõikidest muudest "mugavatest" valikutest, mis tuleb teha, et tippu jõuda ja tipus püsida.isonts kirjutas: ↑11 Dets, 2024 14:32
"Kipsi panek" on siin kujundlik väljend. Ei ole mõeldud kellegi halvustamiseks.
Viimati muutis davidsoniharald, 11 Dets, 2024 14:49, muudetud 1 kord kokku.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Tippbaleriin oleks ammu mõnes Euroopa respektaablis teatris töös ja palju suurema palgaga kui siinne 1300.
Äkki pole siiski tipp? Neid mittetipptöö tegijate lahjasid palkasid, milles kõik teised süüdi on, on igal erialal.
Minumeelest on jätkuvalt probleem selles, et meil pole piisavalt kõva majandus, et neid tippkunstnikke ja -artiste Euroopa rikaste riikide tasemel maksta.
Monetaarses ühiskonnas paraku, tuleb ka kalkuleerida enda äraelamise võimalusi ja kui vaja, küllap õnnestub ka mingit raha sisse toovat tööd kah teha ikkagi. Või on mõni baleriin suuteline 8 tundi varvastel kõndima, et seda ei suuda?
Äkki pole siiski tipp? Neid mittetipptöö tegijate lahjasid palkasid, milles kõik teised süüdi on, on igal erialal.
Minumeelest on jätkuvalt probleem selles, et meil pole piisavalt kõva majandus, et neid tippkunstnikke ja -artiste Euroopa rikaste riikide tasemel maksta.
Monetaarses ühiskonnas paraku, tuleb ka kalkuleerida enda äraelamise võimalusi ja kui vaja, küllap õnnestub ka mingit raha sisse toovat tööd kah teha ikkagi. Või on mõni baleriin suuteline 8 tundi varvastel kõndima, et seda ei suuda?
Viimati muutis Kapten Trumm, 11 Dets, 2024 14:47, muudetud 1 kord kokku.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Seltsimees balletikriitikut kuulame kasvõi söömata.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Loomeinimese tee valimine on igaühe enda teadlik valik ja et pärast napib raha, ei tohiks igale natukenegi lehte lugevale inimesele üllatusena tulla?
Kogu antud seltskonnale Euroopa teatrite tasemel palka maksta pole meil ilmselgelt raha ja kallimate piletitega jäävad teatrid tühjaks.
Seega, lahendus on mis...?
Kogu antud seltskonnale Euroopa teatrite tasemel palka maksta pole meil ilmselgelt raha ja kallimate piletitega jäävad teatrid tühjaks.
No mu laps õppis kokku 7 aastat Kunstiakadeemias. Aga ei tulnud Piccassot, vaid istus hea mitu aastat Selveri letis. Praegu erialasel tööl, kujundab postreid ja muid väiketrükiseid. Ühiskond ei pea peale maksma sinu unistustele ja heaolule, suva palju sa õpid või trennid.
Tuli kohe üks vanasõna meelde.

Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
-
- Liige
- Kontakt:
Alustaks selles, et ei halvustaks inimesi? Seda see "mugavusvalikud" sildi kleepimine on.Kapten Trumm kirjutas: ↑11 Dets, 2024 14:52 Loomeinimese tee valimine on igaühe enda teadlik valik ja et pärast napib raha, ei tohiks igale natukenegi lehte lugevale inimesele üllatusena tulla?
Sa ise oma eriala jaoks ei ole aastaid koolis käinud? Mina õppisin 4 aastat oma eriala. Ei mäleta küll, et väga lust ja lillepidu oli. Ega teised väga vähem eriala omandamisele ei kuluta? Isegi ehitaja. Kutsekas 3-4 aastat vähemalt...davidsoniharald kirjutas: ↑11 Dets, 2024 14:45Jah, tööinimese elu on lihtsam valik, kui aastaid koolis käija, trenni teha ja näguripäevi näha, samal ajal kui teised mehed/naised teenivad rasket raha. Saates "8mm elu" näidati inimeste amatöörvideoid ja seal ühes videos oli Väino Aren rannas. Mul jäi karp lahti, milline treenitud keha tal oli! Iga lihas oli näha. Tõstis naisi sirgetele kätele nagu muuseas. Sellist keha ei saa mugavusvalikutega. Rääkimata kõikidest muudest "mugavatest" valikutest, mis tuleb teha, et tippu jõuda ja tipus püsida.isonts kirjutas: ↑11 Dets, 2024 14:32
"Kipsi panek" on siin kujundlik väljend. Ei ole mõeldud kellegi halvustamiseks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist