AMvA kirjutas: ↑14 Jaan, 2025 8:40
Ma ei saa aru, miks see TM oma talverehvitestidele aega ja raha raiskab.
OLAVI vaatab lihtsalt mustrile otsa, viibutab pendlit ja kohe selge, milleks rehv hea on
See on väga hea küsimus, sest mina ei tea kedagi, kes teab kedagi, kes loeb TM`i. Ilmselgelt muidugi neid inimesi on olemas, kes seda väljaannet tellivad, aga kas neid tegelikult ka huvitab talverehvide testid, sest selline rubriik iseenesest kõlab iga taiplikuma inimese jaoks nagu sisuturundus. Milleks üldse normaaselt funksioneerivat inimest sellinne rubriik üldse huvitama peaksiki, kui just igapäevaselt rehvidega ei tegele. Ja isegi kui see rehvitest on absoluutselt adekvaatne siis milline inimene läheb ja krutib enda sõidukilt enne eelmist hooaega soetatud talverehvid alt ja asendab need rehvitesti võitjaga? Ja kui ongi veel talverehv soetamata siis vaevalt, et keegi rehvitesti järgi omale rehve soetama hakkab. Ostetakse ikka selline mida rahakott välja kannatab või mida mõni sõber on hea sõnaga meenutanud.
Aga kui sa juba oled oma elus ühe rehvitesti mõttega läbilugenud siis ehk võidki igale mustrile otsa vaadates öelda milline muster mingitel kindlatel tehisoludel kõige paremaks osutub...
Mina pole ühtegi rehvitesti läbilugenud, aga kui rehve on tulnud valida siis kusagil kuklas ikka kõlab, et HKPL ja iceartic pole alt vedanud, mingi dunlopiga olin püstihädas jne...kogemus lisaks eelnevale ütleb, et lamelliga saab sõita küll, aga mõnikord talve jooksul tabab sind ikka olukord, kus ilma naelata oled püstihädas ja saad elulõpuni neid teravaid elamusi iga aaasta korduvalt õlletaga sõpradega jagada.