sai üks selline junn ostetud ja nüüd vajaks abi et millist värvikombinisatsiooni ta teha -kuna sellised võitlesid ka siin siis ma tahaks teha sinimägede dioraami jaoks. Aidake
Terv!
Sain valmis Dragoni King Tiger'iga. Karbist kokku pandud, ise tegin vaskplekist küljeporilauad ja MG42 sain tornile ühest Tamiya saksa MG crew komplektist.
No vägev tulemus!
Kui seda Tiigrit kaua vahtida, siis tunnen, kuidas tahaks sihukest endalegi..., oleks ehk pidanud jõuluvanale kirjutama...
Kuigi karpe on päris palju varuks kogunenud, ei ole mul siiski veel ühtegi klassikalist Tiigrit ega Pantrit (muidugi kui Porshe Tiigrit mitte arvestada, aga see on rohkem nagu erandlik asjandus)
Kui tegemistest rääkida, siis igapäevase (olen päris aegalase ehitamisega) nikerdamise kõrvalt valmistan ette oma nn aastanäitust:)
Ehitan klaaskappe ja panen vanadele valgust sisse, et siis kõik eelmise aasta jooksul tehtu (ja muud ka) veits paremini välja näidata. Näitusele on plaanis külastajaid ikka ka kutsuda, muidu on tunne nagu Muhv saada ainult endale kirju;)
Pilte üritan ka teha ja webile väikest viisi koos tekstiga ikka üles seada, see võtab veel aega...