Meeldetuletuseks

Eesti osakaal CO2 päästust on 0,03% ja on märkimisväärselt langenud viimastel aastakümnetel.

Sinu poolt postitatud graafikul on 3 suurimat aastajat Hiina USA ja EL. EL-i kuulume ka meie.
Küsimus ei ole ju selles, kas maailm peaks rohelisemaks pöörama, vaid viisis, kuidas seda pööramist läbi viiakse. Bioloogiaõpetaja pojana ütlen, et läbi regulatsioonide kõige selle jõustamine, mis peaks jõustuma läbi hariduse, teaduse, kasvatuse ja lastetoa, on ummiktee. Jah, kindlasti on olemas poliitilised jõud (seal skaala vasakul pool), mis arvavad, et inimest saab vaid sundida, aga nende jõududega ei pea nõustuma. Mina ei nõustulennumudelist kirjutas: ↑23 Jaan, 2025 14:37 Pikas perspektiivis on rohepööre 100% vältimatu. Ainuke, mida teha saab, on valida kiirust. Kui homseks ei suuda, arusaadav, veidi hiljem siis.
See on üks lollimad termineid, mis viimasel ajal on välja mõeldud. Vääname sul käed selja taha ja nimetame seda nügimiseks.
Kui sa oleksid juristi poeg, siis oleks sul arvatavasti teistsugune vaade asjale. Ajaloos pole veel olnud aega, mil oleks saanud jääda lootma publikumi haritusele regulatsioonide asemel.
Sõna on sealt raamatust: https://en.wikipedia.org/wiki/Nudge_(book) . Soovitan lugeda.AMvA kirjutas: ↑24 Jaan, 2025 8:34See on üks lollimad termineid, mis viimasel ajal on välja mõeldud. Vääname sul käed selja taha ja nimetame seda nügimiseks.
Rõve jah.AMvA kirjutas: ↑24 Jaan, 2025 8:34See on üks lollimad termineid, mis viimasel ajal on välja mõeldud. Vääname sul käed selja taha ja nimetame seda nügimiseks.
Fridays For Future Eesti on grupp aktiivseid noori, kes kõik tegelevad igapäevaselt kliimamuutuste vastu võitlemisega. Liikumise põhiosa moodustavad põhikooli- ja gümnaasiumiealised õpilased, aga on ka üliõpilasi ja vanemaid aktiviste.
Augustis 2018 otsustas Rootsi kooliõpilane Greta Thunberg kolm nädalat järjest igal koolipäeval Rootsi parlamendi ees istuda, et protesteerida valitsuse tegevusetuse üle kliimakriisi lahendamisel. Greta jätkas streikimist igal reedel ja postitas oma tegemistest sotsiaalmeediasse, misläbi levis levis see kooliõpilaste seas üle maailma ning sai alguse Fridays For Future Liikumine. Inspireerituna ülemaailmsest liikumisest streikisid 3 Tallinna noort 8. märtsil 2019. Järgneval reedel, 15. märtsil sai Eesti osa üleilmsest kliimastreigist, kus osales ligi 1500 inimest Tallinnas, Tartus, Paides ja Rakveres.
Hiinas on juba praegu rohkem päikse- ja tuulejaamade võimsust kui kogu ülejäänud maailmas kokku. Ning need numbrid kasvavad iga aastaga aina rohkem. Riiklik programm näeb ette aastaks 2060 täieliku süsinikuneutraalsust.nukkel kirjutas: ↑23 Jaan, 2025 22:09 Kui ma õieti mäletan siis selles 2015 leppes oli kirjas et Hiina ehitab omale neid kivisöe elektrijaamasi kuni 2030 ja alles siis hakkab mingit rohe pööret tegema. Lisaks saavad nad sealt fondist toetust. Isiklikult mina ei paneks Hiinat ja Bangladeshi ühesse vaesete riikide groupi. On nad ju maailmas 3ndal või 4ndal kohal.
Kas sellel "statistikale" mingit sõltumatut kinnitust ka on? Teatavasti kommunistid valetavad ALATI (minu lemmiktsitaat Peeter Koppelilt). Selle tõenduseks on juba tõsiasi, et nad on selgelt bluffinud nii rahvaarvu, kui ka majanduskasvu osas juba aastaid. Minu jaoks kõlab see sama "usutavalt", kui Venemaa raportid vapustavast majanduskasvust sanktsioonide tingimustes ilma alusandmeid avaldamata.dm7 kirjutas: ↑04 Veebr, 2025 3:32 ...
https://globalenergymonitor.org/report/ ... -combined/
https://maailm.postimees.ee/7077984/hii ... utraalseks
Kasutajad foorumit lugemas: Bretschneider, Google [Bot], ruger ja 2 külalist