See, et mingi oranzhi näoga mees suuri sõnu teeb ei tähenda üldse mitte midagi. Ainuke riik, kes rahuläbirääkimistel sõnaõigust omab on Ukraina. Ja teiste normaalsete riikide asi on teda sellest toetada. Aga mitte seada mingeid oma nõudmisi, nagu siin hiljuti on välja tulnud.isonts kirjutas: ↑06 Veebr, 2025 15:04Vbl on asi minus, aga ma ei tunne, et EU väga palju sõnaõigust omab Ukraina rahuläbirääkimistel. Seisukoht on olemas, aga see ei pääse löögile. Ma loodan, et eksin...Kriku kirjutas: ↑06 Veebr, 2025 15:00Mille EU eest ära otsustamisest jutt käib?isonts kirjutas: ↑06 Veebr, 2025 14:50
Vbl seda ka, aga mulle tundub, et meie (EU) ootamegi, et USA otsustab meie(EU) eest kõik ära. Meie(EU) ilmselt noogutama vaikides ainult kaasa... Ja siis rahvas siin kobiseb, et Trump on ikka üks vana emm. Ongi emm. Ja parafraseerides ühte kuulsat Kaptenit selles foorumis meie(EU) oleme püksid rebadele lasknud ja tagumiku upakile ajanud... Aga ise ja vabatahtlikult. Diplomaatlikult.
Donald Trump JÄLLE president
Re: Donald Trump JÄLLE president
EU-l on nii palju sõnaõigust, kui EU on valmis Ukrainale sõjalist abi osutama. See pole ka diplomaatia teema.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Pole ju mingit rahulepingu sisu lekkinud. Siin foorumis võib igasuguseid asjadega välja tulla. Kas selle ka reaalsusega mingi seos olemas on? Nimeta siin neid nõudmisi, mis Trump on Ukrainale esitanud. Ma kõiki meedikanaleid ei jälgi, aga Postimehest ja err`ist pole küll midagi erilist nagu silma jäänud...AMvA kirjutas: ↑06 Veebr, 2025 15:07See, et mingi oranzhi näoga mees suuri sõnu teeb ei tähenda üldse mitte midagi. Ainuke riik, kes rahuläbirääkimistel sõnaõigust omab on Ukraina. Ja teiste normaalsete riikide asi on teda sellest toetada. Aga mitte seada mingeid oma nõudmisi, nagu siin hiljuti on välja tulnud.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Trumpi administratsioon on juba enne presidendiks ametlikult nimetamist lobisenud UKR poolsetest järeleandmistest territooriumis. Seega ei saa eitada, et Trumpi "rahuplaan" sisaldab ka Zelenski pükste rebadele laskmist. Teiseks on Trumpi esindaja nõudnud Ukrainalt põhiseaduse vastaste valimiste korraldamist (sõjaolukorras), millega loodetakse venemeelse(ma) valitsuse võimule tulekut ja probleemi iselahenemist (mõistagi Moskvale soodsas suunas).
Selles võib täna enamvähem kindel olla, et tagasipöördumiseks 2022 alguse piiridesse Kreml huvitatud ei ole ja/või teda pole selleks piisavalt kägistatud. Võibolla peale teise miljoni mehe kaotamist, naftatööstuse hävimist ja riigis rahulolematuse tuntavat kasvu oleks Kreml leplikum. Täna ma ei näe, kuidas ilma UKR poolse pükste maha laskmiseta asi väga edasi liikuda saaks.
Selleks, et Kreml millegagi leppima hakkaks, selleks pole lihtsalt sõjaliselt sobivat olukorda tekkinud, et see tekiks, on Ukrainat vaja jätkuvalt abistada, mitte põhjuseid leiutada. Kreml peab seal ikka tappa saama viisil, mis võtab tükiks ajaks sõdimise isu ära. Kui aga rahu ei taheta, siis hoiame edasi piisavalt puid all - elu näitab, et 10a on ka superriigi jaoks kannatuse piir (kui vaadata Vietnami, A-stan I ja II ning Iraagi sõja kestust).
Ühesõnaga, hetkel mängib Trump mängu, mis ei lõhna kuigi hästi. Loodan, et ma eksin.
Selles võib täna enamvähem kindel olla, et tagasipöördumiseks 2022 alguse piiridesse Kreml huvitatud ei ole ja/või teda pole selleks piisavalt kägistatud. Võibolla peale teise miljoni mehe kaotamist, naftatööstuse hävimist ja riigis rahulolematuse tuntavat kasvu oleks Kreml leplikum. Täna ma ei näe, kuidas ilma UKR poolse pükste maha laskmiseta asi väga edasi liikuda saaks.
Selleks, et Kreml millegagi leppima hakkaks, selleks pole lihtsalt sõjaliselt sobivat olukorda tekkinud, et see tekiks, on Ukrainat vaja jätkuvalt abistada, mitte põhjuseid leiutada. Kreml peab seal ikka tappa saama viisil, mis võtab tükiks ajaks sõdimise isu ära. Kui aga rahu ei taheta, siis hoiame edasi piisavalt puid all - elu näitab, et 10a on ka superriigi jaoks kannatuse piir (kui vaadata Vietnami, A-stan I ja II ning Iraagi sõja kestust).
Ühesõnaga, hetkel mängib Trump mängu, mis ei lõhna kuigi hästi. Loodan, et ma eksin.
Viimati muutis Kapten Trumm, 06 Veebr, 2025 15:52, muudetud 1 kord kokku.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Zelenski ise näeb küll kõike liikivat õiges suunas:
"Zelenski teatas tihendatud kontaktidest Trumpi administratsiooniga
President Volodõmõr Zelenski teatas kolmapäeval oma igaõhtuses videopöördumises, et Ukraina on oluliselt tihendanud oma kontakte USA administratsiooniga.
"Oleme oluliselt tihendanud oma kontakte USA administratsiooniga. Meil on ka üsna sisukas ja laialdane suhtlus oma teiste partneritega. Ukraina vajab tõelist, kestvat ja tagatistega rahu ning vahendeid, et Venemaa teaks alati, mis ootab ees neid, kes soovivad Ukrainat kahjustada. Oleme avatud tugevale diplomaatiale ja valmistame just sellist diplomaatiat ette. Ja selleks on vaja meie sõjaväe kaasaegsust, vastupidavust ja tõhusust," rääkis president.
Zelenski teatas juba varem, et Ukraina ja USA administratsioonide vahelised arutelud on muutunud sisulisemaks ning koostatakse kohtumiste ajakava.
Uudisteagentuur Bloomberg teatas, et USA valmistub tutvustama Trumpi Ukraina sõja lõpetamise plaani Müncheni julgeolekukonverentsil 14.-16. veebruaril.
Bloombergi andmetel tutvustab plaani Trumpi eriesindaja Ukraina ja Venemaa küsimustes Keith Kellogg. Saksa valitsus teatas kolmapäeval, et Müncheni julgeolekukonverentsist võtab osa ka USA asepresident J.D. Vance."
https://www.err.ee/1609596875/prantsusm ... irage-2000
Ma pigem usaldan Zelenskit kui Trummi levitatavat jura nagu hakkas Zelenskile keeegi anaalseksi tegema.
"Zelenski teatas tihendatud kontaktidest Trumpi administratsiooniga
President Volodõmõr Zelenski teatas kolmapäeval oma igaõhtuses videopöördumises, et Ukraina on oluliselt tihendanud oma kontakte USA administratsiooniga.
"Oleme oluliselt tihendanud oma kontakte USA administratsiooniga. Meil on ka üsna sisukas ja laialdane suhtlus oma teiste partneritega. Ukraina vajab tõelist, kestvat ja tagatistega rahu ning vahendeid, et Venemaa teaks alati, mis ootab ees neid, kes soovivad Ukrainat kahjustada. Oleme avatud tugevale diplomaatiale ja valmistame just sellist diplomaatiat ette. Ja selleks on vaja meie sõjaväe kaasaegsust, vastupidavust ja tõhusust," rääkis president.
Zelenski teatas juba varem, et Ukraina ja USA administratsioonide vahelised arutelud on muutunud sisulisemaks ning koostatakse kohtumiste ajakava.
Uudisteagentuur Bloomberg teatas, et USA valmistub tutvustama Trumpi Ukraina sõja lõpetamise plaani Müncheni julgeolekukonverentsil 14.-16. veebruaril.
Bloombergi andmetel tutvustab plaani Trumpi eriesindaja Ukraina ja Venemaa küsimustes Keith Kellogg. Saksa valitsus teatas kolmapäeval, et Müncheni julgeolekukonverentsist võtab osa ka USA asepresident J.D. Vance."
https://www.err.ee/1609596875/prantsusm ... irage-2000
Ma pigem usaldan Zelenskit kui Trummi levitatavat jura nagu hakkas Zelenskile keeegi anaalseksi tegema.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Ma ei levita mingit jura, mul pole taolisi piiranguid rääkimiseks nagu Zelenskil ja mul pole vaja eduraporteerida.
Kui Zelenski peab eduks rahulepingut tänase rindejoone seisuga ja tema rahvas ka seda toetab, siis hunt temaga.
Ainult arvestada tuleb, et varsti on see rindelt vabanev 1M meest siin 3B piiri taga, sest taoline kogus hästi makstud sõjamehi, kes peavad minema kolkasse tagasi 200 eurose palga peale tekitavad kindla peale suure rahulolematuse laine ühiskonnas ja neile on vaja mingit sihipärast rakendust.
Zelenski avaldus aga ei sisalda enamat kui Trumpi egole suunatud kiitust, rääkimata sõnagi läbirääkimiste sisust. See sisu aga ei paista mulle kuigi lootustandev.
Kui Zelenski peab eduks rahulepingut tänase rindejoone seisuga ja tema rahvas ka seda toetab, siis hunt temaga.
Ainult arvestada tuleb, et varsti on see rindelt vabanev 1M meest siin 3B piiri taga, sest taoline kogus hästi makstud sõjamehi, kes peavad minema kolkasse tagasi 200 eurose palga peale tekitavad kindla peale suure rahulolematuse laine ühiskonnas ja neile on vaja mingit sihipärast rakendust.
Zelenski avaldus aga ei sisalda enamat kui Trumpi egole suunatud kiitust, rääkimata sõnagi läbirääkimiste sisust. See sisu aga ei paista mulle kuigi lootustandev.
Viimati muutis Kapten Trumm, 06 Veebr, 2025 15:57, muudetud 1 kord kokku.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Rahulepingu sisu on lihtne - rahu.isonts kirjutas: ↑06 Veebr, 2025 15:16Pole ju mingit rahulepingu sisu lekkinud. Siin foorumis võib igasuguseid asjadega välja tulla. Kas selle ka reaalsusega mingi seos olemas on? Nimeta siin neid nõudmisi, mis Trump on Ukrainale esitanud. Ma kõiki meedikanaleid ei jälgi, aga Postimehest ja err`ist pole küll midagi erilist nagu silma jäänud...AMvA kirjutas: ↑06 Veebr, 2025 15:07See, et mingi oranzhi näoga mees suuri sõnu teeb ei tähenda üldse mitte midagi. Ainuke riik, kes rahuläbirääkimistel sõnaõigust omab on Ukraina. Ja teiste normaalsete riikide asi on teda sellest toetada. Aga mitte seada mingeid oma nõudmisi, nagu siin hiljuti on välja tulnud.
Tingimused on läbiräägitavad.
Trumpi nõudmistest siin https://www.reuters.com/markets/commodi ... 025-02-05/
Kui meediakanaleid ei jälgi, siis pole üldse mõtet kirjutada.
No mina lugesin selle kohta sellist uudist:AMvA kirjutas: ↑06 Veebr, 2025 15:56Rahulepingu sisu on lihtne - rahu.isonts kirjutas: ↑06 Veebr, 2025 15:16Pole ju mingit rahulepingu sisu lekkinud. Siin foorumis võib igasuguseid asjadega välja tulla. Kas selle ka reaalsusega mingi seos olemas on? Nimeta siin neid nõudmisi, mis Trump on Ukrainale esitanud. Ma kõiki meedikanaleid ei jälgi, aga Postimehest ja err`ist pole küll midagi erilist nagu silma jäänud...AMvA kirjutas: ↑06 Veebr, 2025 15:07
See, et mingi oranzhi näoga mees suuri sõnu teeb ei tähenda üldse mitte midagi. Ainuke riik, kes rahuläbirääkimistel sõnaõigust omab on Ukraina. Ja teiste normaalsete riikide asi on teda sellest toetada. Aga mitte seada mingeid oma nõudmisi, nagu siin hiljuti on välja tulnud.
Trumpi nõudmistest siin https://www.reuters.com/markets/commodi ... 025-02-05/
Kui meediakanaleid ei jälgi, siis pole üldse mõtet kirjutada.
https://www.err.ee/1609595564/zelenski- ... ardlatesse
""Ma tahaks, et USA ettevõtted arendaksid siin seda valdkonda," ütles Zelenski.
"Me oleme avatud asjaolule, et kõike seda saab arendada koos meie partneritega, kes aitavad meil kaitsta meie maad ja tõugata eemale vaenlast oma relvade ja sanktsioonipakettidega. See on täiesti õiglane," lisas Zelenski."
New York Times kirjutas detsembris, et Ukraina võimud on lükanud edasi lepingu allkirjastamise Ühendriikidega haruldaste muldmetallide töötlemise ja kaevandamise kohta, et Trump saaks ametisse astudes selle tehingu au enda võtta.
err pole sinu jaoks piisav meedia kanal?
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Rahuleping sõlmitakse VF ja UKR vahel, mitte USA ja UKR vahel.Rahulepingu sisu on lihtne - rahu.
Antud artikkel käsitleb vaid kahepoolselt kasulikku tehingut - USA abi UKR muldmetallide vastu, mis võib olla abiks rahu sõlmimisel.
Mina hetkel ei näe Kremlil mingit läbirääkimise soovi, see soov tekib neil praegu siis kui
1. vallutatud maa jäetakse venelastele
2. sõlmitakse UKR pääsu EL/NATOsse keelav kokkuepe
mis sisuliselt tähendab Ukraina vasallistamist ja kõige hullemat õudusunenägu Poola ja 3B jaoks.
või
1. USA abiga kägistatakse Kremlit seninägematus ulatuses ja see ilmutab mingeid mõistlikkuse ilminguid.
EU sse vbl võetkse. See pole mingi eriline näitaja. NATOga liitumine jääb ainult unistuseks ilmselt. Miski ei takista teda NATOga liitumast ka täna, kui teda tegelikult ka liikmeks tahetakse. Ma ei saagi aru, miks selline lödipükslus NATO ja EU poolt. A la tehke enne kodus kõik korda ja siis räägime edasi.
Esimesel hetkel kui venelased üle piiri tulid oleks pidanud kohe NATOga liituma NATO initsiatiivil.
Esimesel hetkel kui venelased üle piiri tulid oleks pidanud kohe NATOga liituma NATO initsiatiivil.
Ungari ja Slovakkia, mille juhid on avalikult venemeelsed, paneks kummagi organisatsiooniga liitumisele veto. Võimalik, et mõni selline veel.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Tegelt vana pröökas et usa lõunapiir nagu sõel ja paneb tollid peale. Tulemus Mehhiko avastas vähem kui 24 et kurat jah midagi on mäda selle piiriga ja asus tegutsema " arvan et helistati Trumbile ja paluti suuniseid kuidas asi korda saada " Trump lubas tollid Kanada kaubale kui need oma piiri korda ei saa. Kanadal oli rohkem julgust ja suutis asja venitada kauem aga lõppuks ikka nägi et pääsu pole. JA KOHESELT leiti mingi plaan sahtli põhjast kuidas olukord piiril kontrolli alla saada. Plaani ei saand varem käiku lasta sest keegi ei uskunud et seda vaja on.
Gaza hmmm ainus mis meelde tuleb on ähvardused Hamassile kui pantvange vabastama ei hakka enne 20 jaanuarit siis...... See 3 lauset et usa nüüd võtab ja ehitab Gaza üles. Vat see on soe õhk.
Gaza hmmm ainus mis meelde tuleb on ähvardused Hamassile kui pantvange vabastama ei hakka enne 20 jaanuarit siis...... See 3 lauset et usa nüüd võtab ja ehitab Gaza üles. Vat see on soe õhk.
Mehhiklased lubasid, et saadavad mõned sõdurid piiri äärde tacosid sööma ja Trump on kohe rahulnukkel kirjutas: ↑06 Veebr, 2025 16:22 Tegelt vana pröökas et usa lõunapiir nagu sõel ja paneb tollid peale. Tulemus Mehhiko avastas vähem kui 24 et kurat jah midagi on mäda selle piiriga ja asus tegutsema " arvan et helistati Trumbile ja paluti suuniseid kuidas asi korda saada " Trump lubas tollid Kanada kaubale kui need oma piiri korda ei saa. Kanadal oli rohkem julgust ja suutis asja venitada kauem aga lõppuks ikka nägi et pääsu pole. JA KOHESELT leiti mingi plaan sahtli põhjast kuidas olukord piiril kontrolli alla saada. Plaani ei saand varem käiku lasta sest keegi ei uskunud et seda vaja on.

Ammu oleks aeg need NATOst minema peksta. Olen teeninud koos nende riikide kaitseväelastega. Natuke piinlikust tundsid oma riigijuhtide ja lokkava korruptioooni pärast, aga eriti närvi nagu selle pärast ka ei läinud..
Kahjuks või õnneks ei saa NATO-st kedagi minema peksta.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist