Kas N Liidus oli ka midagi head?

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
maksipoiss
Liige
Kontakt:

Re: Kas N Liidus oli ka midagi head?

Postitus Postitas maksipoiss »

AndresTy kirjutas: 06 Dets, 2024 12:39 . Pakid (kui ei ole just perversselt märjad või turbamullaga pooleks) pole probleem.K!
Olenes ka sellest kui suureks olid pakid reguleeritud ja kui kõvasti kokku löödud. Maal tegime oma jaoks, märga heina ei hakanud keegi pakki ajama.
Rebane11
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rebane11 »

See lehmakeeks maksis 12 kopsi. Ostetigi nii et kartuli koti täis lehmakeeksi ja päts kallimat. Muide beebitoidud ka olid doteeritud ja ma esiklapse sündides olin püstihädas. Süüa anda imikule ei midagi. Memmed jaole said beebitoidule, siis ostsid suuremas koguses oma põrsastele toiduks ja lastele poes lihtsalt polnud. Oma lehma piim oli kasulikum viia pukile, seda saanud põrsale anda!
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Fucs kirjutas: 06 Dets, 2024 19:16
Nende osakutega oli jah üks paras kamm ja halvimal juhul võisid üldse palja püksinööbiga jääda.
Mulle tuleb üks töökaaslane meelde: neil oli naisega Mähel või Muugal suvila. Kui NSV Liidu lammutamiseks läks siis naine sai oma töökohast osakud ja nende kaudu suvila mis muteada varemalt ettevõtte bilansis oli. Mees võttis oma töökohast Hiiu Kaluri osakud. Arvas et mis maksavad need madalad majad ja lubas ookeanipüügil hakata raha roobiga kokku lükkama.
Järgmiseks läks Hiiu Kalur pankrotti. Pankrotivarast sai ta oma osakute eest vana külmkapi. Tõi selle koju, mis temaga muud ikka teha. Siis elasid nad juba seal paremaks kõpitsetud suvilas.
Ükskord läksid tülli ja naine käratas et võta oma külmkapp ja mine!
Eino, kõik õige ja igaühele oma:) Sellegipoolest elavad veel tänagi seal kolmekesi koos kui külmkappi vahepeal utiili pole viidud.
Rebane11
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rebane11 »

Siis kui see erastamine oli, siis majandi ühepereelamute (koos kõrvalhoonetega) tuli meie kandis maksta umbes 5000 EVP. Ja vinguti. Mul suri tol ajal isa ja majapidamise inventariseerimine, ehitusregistrisse kandmine maksis pea 8000. Ja ei mingit EVP vaid reaalset EEKi. Vihale ajas küll, mul isa ehitatud majapidamine, osa asju ehitasin mina ka.
Kasutaja avatar
Sander17
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sander17 »

Praegu meedias laineid lööva alaealistega sobimatu suhtlemise juhtumi taustal küsin, et mis oli seksuaalse enesemääramise iga Nõukogude Liidus? Praegu võib täiskasvanu teismelisega end siduda vaid siis, kui too on vähemalt 16 ja suhe on vabatahtlik.
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Sander17 kirjutas: 10 Veebr, 2025 17:27 Praegu meedias laineid lööva alaealistega sobimatu suhtlemise juhtumi taustal küsin, et mis oli seksuaalse enesemääramise iga Nõukogude Liidus? Praegu võib täiskasvanu teismelisega end siduda vaid siis, kui too on vähemalt 16 ja suhe on vabatahtlik.
oli kah vist 16
isonts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isonts »

AMvA kirjutas: 10 Veebr, 2025 17:32
Sander17 kirjutas: 10 Veebr, 2025 17:27 Praegu meedias laineid lööva alaealistega sobimatu suhtlemise juhtumi taustal küsin, et mis oli seksuaalse enesemääramise iga Nõukogude Liidus? Praegu võib täiskasvanu teismelisega end siduda vaid siis, kui too on vähemalt 16 ja suhe on vabatahtlik.
oli kah vist 16
Kui täiskasvanu alaealisele näpud ligi ajas siis löödi ilmselt munad kohe ukse vahele ja vanglasse 15 aastaks
Kasutaja avatar
Sander17
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sander17 »

Aga abielluda võis siis vist ka ikka 16-aastaselt :roll:
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

ENSV KrK § 116:
Suguühenduse eest teadvalt noorema kui kuueteistkümneaastase naissoost isikuga... karistatakse vabaduskaotusega kuni nelja aastani.
ENSV KrK § 117:
Sugukõlvatu tegevuse eest teadvalt noorema kui kuueteistkümneaastase isiku suhtes - karistatakse vabaduskaotusega kuni nelja aastani.
Abiellumisiga oli ENSV-s 18 aastat, vanemate nõusolekul 16 aastat. Kesk-Aasia vabariikides vist 15 aastat.
isonts
Liige
Kontakt:

Olin ise laps sellel ajal .Lihtsalt meelde on jäänud, et täiskasvanuna maloletka puudutamine oli täielik tabu. Täiskasvanud ei tohtinud alaealiste poole vaadatagi. Ja mitte sellepärast, et mis seadusega oli keelatud/lubatud vaid ühiskondlik hoiak oli pehmelt öeldes hukkamõistev. Kui kohtu alla ei antudki siis omakohus sai ikka kätte
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Reaalsus oli vastupidine, igasugu käperdamist ja pilastamist oli rohkem ja palju mätsiti kinni. Viiteid ei oska anda, olen lugenud artikleid mõni aasta tagasi.
isonts
Liige
Kontakt:

Ma pigem mäletan, et keegi hakanud mingit jura ajamagi a la 16 aastasega on lubatud. Lapsevanemad esitasid süüdistuse oma lapse vägistamises ja rohkem pikka juttu ei aetud. Ja alaealise vägistamise eest pndi ka kohe luku taha. Isegi kui alaealised omavahel nagistasid oli otsustusõigus ikkagi lapsevanemal...
Vene ajal ei julgenud sulle ükski ahv külmalt väita, et tal on seaduslik õigus sinu 14 aastase sugulasele keelt kõrva ajada, kui viimane sellega ise nõus on...
olevtoom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olevtoom »

Madis Reivik kirjutas: 10 Veebr, 2025 18:33 Reaalsus oli vastupidine, igasugu käperdamist ja pilastamist oli rohkem ja palju mätsiti kinni. Viiteid ei oska anda, olen lugenud artikleid mõni aasta tagasi.
Mina vist elasin siis mingis teises reaalsuses.
Kremli troll.
2korda2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 2korda2 »

Kriku kirjutas: 10 Veebr, 2025 18:15 ENSV KrK § 116:
Suguühenduse eest teadvalt noorema kui kuueteistkümneaastase naissoost isikuga... karistatakse vabaduskaotusega kuni nelja aastani.
Kas meessoost isikute jaoks oli eraldi paragrahv või puudus viimane sootuks?!
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

olevtoom kirjutas: 10 Veebr, 2025 18:58
Madis Reivik kirjutas: 10 Veebr, 2025 18:33 Reaalsus oli vastupidine, igasugu käperdamist ja pilastamist oli rohkem ja palju mätsiti kinni. Viiteid ei oska anda, olen lugenud artikleid mõni aasta tagasi.
Mina vist elasin siis mingis teises reaalsuses.
Eks kodulinn ja vanus jms määravad palju. Õismäel 80date lõpus oli täielik sigala, kogu aeg pidid silmad lahti hoidma et mingite orkivärdjate käest kolki ei saaks, olenemata selle värdja vanusest (nolgid või täiskasvanud).
Pilastamise kohta otseandmed puuduvad, õnneks. Aga lugenud olen mitmest kohast.

Suht masendav hunnik oli see NL, lapse jaoks mitte niiväga aga krt hea et läbi sai. Midagi head seal ei olnud. See et keegi oma mikromaailmas hakkama sai - tubli. Aga mitte TÄNU süsteemile vaid HOOLIMATA süsteemist.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline