Estonia puutub asjasse. Laemaal ei puutu
Viktoriin
- Che Latino
- Liige
- Kontakt:
Re: Viktoriin
Ei. Ses mõttes pole mingit ümberütlemist, et iga kohalik saab pilti vaadates aru - pildil on Estonia teater.
Priidu Aavik, "Taastamine"
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Et vastust ei paista tulevat, annan järje vabaks.
Otsitud kunstnik on Paul Kondas, eesti naivismi klassik. Tema kuulsaim töö "Maasikasööjad" on olnud inspiratsiooniks Viljandi üheks sümboliks olevate maasikate loomisel.
Otsitud maal kannab nime "Drezden". Sellel dateerimata tööl kujutab Kondas Estonia teatri põlemist, taevas on näha valgustusrakette, äratuntavad on ka Niguliste ja Kaarli kiriku tornid. Teiseks mainitud maaliks on 1960. aasta "Ü.R!" ehk "Ühinenud Rahvad". Sellel on kujutatud suurriike sümboliseerivaid tegelasi võitlemas igat masti ja värvi väikerahvaste vastu. Muude tegelaste hulgas on väikerahvaste esindajate hulka sattunud ka täitsa valge mulgi kuuega mees
.
Otsitud kunstnik on Paul Kondas, eesti naivismi klassik. Tema kuulsaim töö "Maasikasööjad" on olnud inspiratsiooniks Viljandi üheks sümboliks olevate maasikate loomisel.
Otsitud maal kannab nime "Drezden". Sellel dateerimata tööl kujutab Kondas Estonia teatri põlemist, taevas on näha valgustusrakette, äratuntavad on ka Niguliste ja Kaarli kiriku tornid. Teiseks mainitud maaliks on 1960. aasta "Ü.R!" ehk "Ühinenud Rahvad". Sellel on kujutatud suurriike sümboliseerivaid tegelasi võitlemas igat masti ja värvi väikerahvaste vastu. Muude tegelaste hulgas on väikerahvaste esindajate hulka sattunud ka täitsa valge mulgi kuuega mees
Hea teada, tänud!
Minu poolt kergem küsimus:
Kui tublid metsavennad Ülo Kaal ja Ants Kaljurand (Hirmus Ants) Läänemaal koos esimese punkri rajasid, ei suutnud nad oma Saaremaa juurtest sealgi loobuda. Mis sellele viitas?
Minu poolt kergem küsimus:
Kui tublid metsavennad Ülo Kaal ja Ants Kaljurand (Hirmus Ants) Läänemaal koos esimese punkri rajasid, ei suutnud nad oma Saaremaa juurtest sealgi loobuda. Mis sellele viitas?
Kadakas kusagil nurgas?
Kui minu kirjavead või tõlge häirib sind, joonista oma perearstile.
Mitte nurgas, vaid punkri sissepääsu katva luugi peale istutatud
Samas, kadakad ei ole Läänemaal ka eriti haruldased..
Akf! nukkeli kord küsida.
Samas, kadakad ei ole Läänemaal ka eriti haruldased..
Akf! nukkeli kord küsida.
Riik kus on elus admirale rohkem kui kasutuses olevaid sõjalaevu?
-
Madis Reivik
- Liige
- Kontakt:
Ungari
Euroopa on jah vähe soojem aga ei ole ungari
Iirimaa?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist