Bolton ütles ühes oma viimases intervjuus mõnusa irooniaga praeguse rahvusliku julgeolekunõuniku kohta,keda tahetakse teha süüdlaseks.Et ma ei tea kas tema,see tähendab hetke nõunik oli kursis protseduuridega aga,mis sa kinnisvaraärimehest ikka paremat loodad.Vihjates sellele,et muutust peas ei tee ja kvalifikatsiooniks ei ole enam vajalik töökogemus antud vallas vaid Geeniusele truu olemine aga mitte USA huvidele.
Täna hommikul ringleb tuubis video,kus kaitseminister vannub,et tema ei lekitanud midagi ja nemad ei arutanud rünnakuplaane.
Bolton ütles selle kohta,et see on lasteaia mõtlemine,mis seal paistab,kui vaadata seda uut uudisepilti,mida tegelikult omavahel arutati.Atlanticu ajakirjanik on maininud ka seda,et arutati ka luure Luure Keskagentuuri direktoriga seal informantide üle,kes jagasid sihtmärkide asukohti.Konkreetsete nimedega oli manipuleeritud,ajakirjanik ütles,et tema ei hakka kunagi avaldama nende nimesid,kuna see paneks nende elud kohe ohtu aga lapsesuu Hegseth seda muidugi ei pea mitte midagi eriliseks,et seda vähe mitteturvalises keskonnas arutada.
Küll aga jällegi,kui see info saadi Moskvas või Pekingis kätte,siis milline koogitükk kandikul neile ette toodi.Neid nimesid teades saab hakata uurima,kes nad on,kus nad on.Kes on nende sõbrad,kuhu nad on reisinud,kellega reisidel kohtunud.See viib niidid juba suuremate salastatud Luure Keskagentuuri agentideni.Nagu ma ütlesin koogitükk kirsiga missugune.
Rääkimata sellest,et kohalikud võimuriigid nagu saudid või Türgi sultan võivad ka asja uurima hakata ja kui saavad teada näiteks,et mõni niidiots viib ka nende riikideni,mida USA on varjanud.OOOOOO,kompkikatsioonid missugused aga noh mina eurooplasena olen ju rumal ja usakate kukil liugleja ning uute Geeniuste sõprade nagu Putler,Imperaator Kim III ja Hiiina seltsimehe Si kritiseeria.Minu,kui eurooplase asi on hetke USA juhtkonna arvates suu kinni panna ja kummardada.
https://www.youtube.com/watch?v=hSL-FtxQ7jQ
The Antkanticu ajakirjaniku kommentaarid uue info kohta.