Ma ei suuda ette kujutada kuidas sedalaadi kasumiarvestus võiks isegi non-gaap raamatupidamise puhul välja näha.
Äkki valgustada, mis sa täpselt silmas pead?
Ma ei suuda ette kujutada kuidas sedalaadi kasumiarvestus võiks isegi non-gaap raamatupidamise puhul välja näha.
Asi on väga lihtne- kuna saar kuulub Austraaliale, saab see osaks ka Austraaliale kehtestatud tollidest, vahet ei ole kas seal keegi elab või mitte.Roamless kirjutas: ↑05 Apr, 2025 10:21 Kas see on juba siit läbi käinud, USAs koomikutel hambus, et tariifid sai kaela ka saar, kus ainult pingviinid. Isonants võiks kommenteerida selle mõistlikust. Reaalselt pakutakse, et keegi DOGE nolkidest kopeeris Wikist riikide nimetaja, seda korralikult läbi töötamata.
Ei saa selliseid maksudest kõrvale hiilimise auke kellegile lahti jätta...Asi see firma sinna registreerida ja tootmisliinid pingiviinide vahele ülesse sättida.Roamless kirjutas: ↑05 Apr, 2025 10:21 Kas see on juba siit läbi käinud, USAs koomikutel hambus, et tariifid sai kaela ka saar, kus ainult pingviinid. Isonants võiks kommenteerida selle mõistlikust. Reaalselt pakutakse, et keegi DOGE nolkidest kopeeris Wikist riikide nimetaja, seda korralikult läbi töötamata.
Ma ei oska öelda kas Tesla seda raha väärt on. Bõrsi järgi on. Targad inimesed arvavad, et nad ei suuda Teslale konkurentsi pakkuda elektrisõidukite tootmisel. Ja fossilsed kütused on EU arvates absoluutselt NO GO. Lähitulevikus terendab nendel must tulevik. Sisuliselt tuleb neil oma tehased kokku pakkida. Milleks siis nendesse investeerida?
Kui nüüd ikka pisut lugeda ka siis need saared said Austraaliast eraldi tollid. (Heard and McDonald Islands)ekacariya kirjutas: ↑05 Apr, 2025 12:10Asi on väga lihtne- kuna saar kuulub Austraaliale, saab see osaks ka Austraaliale kehtestatud tollidest, vahet ei ole kas seal keegi elab või mitte.Roamless kirjutas: ↑05 Apr, 2025 10:21 Kas see on juba siit läbi käinud, USAs koomikutel hambus, et tariifid sai kaela ka saar, kus ainult pingviinid. Isonants võiks kommenteerida selle mõistlikust. Reaalselt pakutakse, et keegi DOGE nolkidest kopeeris Wikist riikide nimetaja, seda korralikult läbi töötamata.
Sama asi on ka Eesti väikesaartega, need ei saa olla kuidagi lahus suuremast mandri majandussüsteemist.
Üks vastustest: https://www.cnbc.com/2025/01/29/tesla-r ... hange.html .Kilo Tango kirjutas: ↑05 Apr, 2025 11:56Ma ei suuda ette kujutada kuidas sedalaadi kasumiarvestus võiks isegi non-gaap raamatupidamise puhul välja näha.
Äkki valgustada, mis sa täpselt silmas pead?
Ma ootan siiamaani Leathermani surnuksmaksustamise arvutust.isonts kirjutas: ↑05 Apr, 2025 12:26Ma ei oska öelda kas Tesla seda raha väärt on. Bõrsi järgi on. Targad inimesed arvavad, et nad ei suuda Teslale konkurentsi pakkuda elektrisõidukite tootmisel. Ja fossilsed kütused on EU arvates absoluutselt NO GO. Lähitulevikus terendab nendel must tulevik. Sisuliselt tuleb neil oma tehased kokku pakkida. Milleks siis nendesse investeerida?
Ametnik ei defineeri mingit päritolu. Päritolu määramiseks on kindlad reeglid.vanahalb kirjutas: ↑05 Apr, 2025 8:20Teema ja tollimaksudega seoses on oluline just ametniku defineeritud päritolu.Madis Reivik kirjutas: ↑04 Apr, 2025 20:01
Seda kus miski vigur on "toodetud" on raske üheselt määrata...
... .
Ma rääkisin tootmisest mitte mingist ametniku defineeritud "päritolust". Päritolu defineerimine ametniku poolt ei puutu tööstusinvesteeringute keerukusse.
See kes ja kui palju oma tööstusesse investeeris Trumpi ei huvita.
Nad on nö kaugterritoorium, geograafiliselt ei kuulu Austraalia alla, sellepärast võibolla on eraldi märgitudlootsik kirjutas: ↑05 Apr, 2025 12:33Kui nüüd ikka pisut lugeda ka siis need saared said Austraaliast eraldi tollid. (Heard and McDonald Islands)ekacariya kirjutas: ↑05 Apr, 2025 12:10Asi on väga lihtne- kuna saar kuulub Austraaliale, saab see osaks ka Austraaliale kehtestatud tollidest, vahet ei ole kas seal keegi elab või mitte.Roamless kirjutas: ↑05 Apr, 2025 10:21 Kas see on juba siit läbi käinud, USAs koomikutel hambus, et tariifid sai kaela ka saar, kus ainult pingviinid. Isonants võiks kommenteerida selle mõistlikust. Reaalselt pakutakse, et keegi DOGE nolkidest kopeeris Wikist riikide nimetaja, seda korralikult läbi töötamata.
Sama asi on ka Eesti väikesaartega, need ei saa olla kuidagi lahus suuremast mandri majandussüsteemist.
https://www.bbc.com/news/articles/c5ypxnnyg7jo
Narratiivis hea küll aga reaalsus on teine.isonts kirjutas: ↑05 Apr, 2025 13:00 Ma jään selle leathermni arvutuse lihtsalt võlgu. Ma ei taha oma aega raisata EMTAs õigete tolliprotseduuride läbitegemise peale. Juba see näitab, et selle jubina tellimine pole seda vaeva ja raha väärt. Postifirmad pakuvad samuti lahtitollimist . Pole seda teenust kasutanud, aga vaevalt see alla 10 euro jääb. Puusalt pakun, et koos impordi ja käibemaksuga tuleb hind kokku ca 70 eurot.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline