No nii,tundub,et Geeniuse meeskond hakkas paanitsema.Peale seda,kui Musk läks Geeniuse kaubandusnõunikuga avalikult raksu,nimetades teda ajudeta telliseks ja suurem mäss hakkas kobrutama vabariiklaste endi hulgas Kongressis ja sponsorite seas pandi pidurit.
Suurimaks põhjuseks,ei ole siin bõrsimängud vaid fakt,et suuremat sorti USA võlakirjade müük läks lahti välisinvestorite hulgas,mis tõstis nende väärtuse sinna prügikasti poole nihkuma.Delta Airline CEO,mis peaks olema suurim USA lennufirma teatas otsekoheselt,et Geeniuse strateegia viib USA mitte lühiajalisse lagusesse vaid tulemas võib olla midagi hullemat,nimelt eelmise sajandi 20-nendate aastate lõpu suurde majanduslanguse stiilis arengule.Ma kujutan ette,millise pressi alla Valge Maja võis sattuda,peale seda,kui bõrss 24 tunniks läksid punaseks ja hakkas kukkuma nagu kivi.
Aga kahju on ju juba tekitatud,igasugused 90 päevased pikendused enam ei aita,see annab vaid rohkem aega,et võlakirjadest lahti saada.See on ikka täielik rapsimine,mis seal Washingtoni kabinettides toimub.Bolton ütles CNN peal,selline majanduslikult kirjaoskamatu Geenius tekitas oma käitumisega poliitilise julgeolekuprobleemi kogu Kagu-Aasia regioonis ja rikkus suhted oma lähemate liitlastega pikemaks ajaks ette.
https://www.youtube.com/watch?v=WJaDNW4mgjE
Meenutagem,et veel esmaspäeval hüüdis Geenius eurooplaste suunal,et need hakkavad maksma kontributsioone selle eest,mida nad on USA-le teinud ning eile,et kõik valitsusjuhid maailmas musitavad tema tagumikku....kissing my ars,ma lugesin seda ja mõtlesin mida sitta see suu nüüd on hakanud välja ajama.Ja nüüd tuleb välja,et peab 90 päevaks käed üles ajama ning neid tagumikku suudlevaid liidreid pole olemaski,muidu ju tolle ei oleks alandatud 10 protsendi peale ja veel 90 päevaks edasi lükatud.Nüüdsest ei kutsu ma teda mitte Stabiilseks Geeniuseks,nagu ta ennast ise esimesel terminil nimetas vaid Suureks Roosaks Geeniuseks.Toonitusega Roosa.