Nali
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Nali
Noagakuidasmuidu oleks nad Hannibalile kolki andnud. Ikka US ja A abiga. Ja tänasid ka väga südamlikult ja ülikonnad olid korralikud.
Ma pidin eelmisele lehele minema, et näha, mille kohta see käis. Tõlk oli tõesti eriti ilmeka näogaErureamees kirjutas: ↑10 Apr, 2025 9:17 Noagakuidasmuidu oleks nad Hannibalile kolki andnud. Ikka US ja A abiga. Ja tänasid ka väga südamlikult ja ülikonnad olid korralikud.

Tegelikult on see muidugi jama: https://eu.usatoday.com/story/news/fact ... 239754007/ .
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Need tüübid on ikka andekad https://www.youtube.com/watch?v=VEle3pZRqmI
Tegelikult väga nali ei olegi. Kui tahad jõulupeoks mõnd vähegi normaalsemat kohta ja seda nii enam-vähem jõulude ajal ka (mitte nt. jaanuari lõpus), siis praegu ongi tagumine aeg broneerima hakata. Kõige paremad ajad ja kohad on niikuinii juba eelmise aasta lõpus ära bronnitud. Sama lugu, kui mõnd vähegi paremat esinejat või jõuluvana tahad - kes alles augustis ärkavad, on juba lootusetult hiljaks jäänud.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Hea nali, aga mõne teadmatu tsivilisti poolt loodud, kes ei tea asjadest midagi.
Kui on probleem, tõmba lõuga
-
- Liige
- Kontakt:
Tegelikkus on see , et pärast on terve maja segamini. Sellise reklaami eest saad Tarbjakaitse menetluse kaela

Viimati muutis maksipoiss, 16 Apr, 2025 19:19, muudetud 1 kord kokku.
-
- Liige
- Kontakt:
See oleks ka rohkem tolmu laiali puhumine, mitte imemine, eks.
Aga veel üks puhumise nali koos tõlkimatu ingliskeelse sõnademänguga:
https://m.youtube.com/shorts/m8JEu7Reems
Aga veel üks puhumise nali koos tõlkimatu ingliskeelse sõnademänguga:
https://m.youtube.com/shorts/m8JEu7Reems
Jumal kurdab peaingel Miikaelile, et ta on puhkuse ära teeninud ning küsib, kas viimane ei oskaks nõu anda, kuhu võiks puhkama minna. Miikael mõtleb ja küsib:
"Kuidas oleks Jupiteriga? Praegusel aastaajal on seal väga kena." Jumal raputab pead:"Ei, liiga suur gravitatsioon, see ei tee mu seljale head."
"Aga Merkuur?"
"Ei mingil juhul! Seal on liiga kuum."
"Aga kuidas oleks, kui sa veedaksid oma puhkuse Maal?"
"Nalja teed või? Ma käisin seal 2000 aastat tagasi ning mul oli ühe juudi tüdrukuga afäär - nad räägivad sellest seal siiani."
"Kuidas oleks Jupiteriga? Praegusel aastaajal on seal väga kena." Jumal raputab pead:"Ei, liiga suur gravitatsioon, see ei tee mu seljale head."
"Aga Merkuur?"
"Ei mingil juhul! Seal on liiga kuum."
"Aga kuidas oleks, kui sa veedaksid oma puhkuse Maal?"
"Nalja teed või? Ma käisin seal 2000 aastat tagasi ning mul oli ühe juudi tüdrukuga afäär - nad räägivad sellest seal siiani."
Bonis nocet, quisquis pepercerit malis.
- Sam Beaver
- Liige
- Kontakt:
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
-
- Liige
- Kontakt:
Haridusministeerium täpsustas, et nad ei mõelnud niivõrd puuke kui just pedofiile, kes võivad kooliümbruse niitmata heinas varjuda.
- rockrapdude
- Liige
- Kontakt:
Paavst Franciscus lahkus siit ilmast.
Vähemalt üks kristlane võttis ülestõusmispüha tõsiselt see aasta.
Alternatiiv: Õige mees võttis ülestõusmispüha tõsiselt see aasta.
Vähemalt üks kristlane võttis ülestõusmispüha tõsiselt see aasta.
Alternatiiv: Õige mees võttis ülestõusmispüha tõsiselt see aasta.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist