Nutt ja hala
Re: Nutt ja hala
Imelised on inimesed.... Ma olen vahel sunnitud autos istuma ja vaatlema inimesi. Neid naisi, kes äratavad huvi on imevähe. Pigem tahaks näha neid mehi kes seda ülejäänud massi kepivad. Mõtted tunded - neid ei tea, ilmselt seepärast on kaasa kallis. Aga jah,on isendeid, kepivad ka dementseid vanureid.
Tartu Milli kasu ei seisnenud seadusvastases tegevuses - nemad ostsid ikka vilja sisse turuhinnaga. Peamine kasusaaja oli Tartu Milli töötaja, kes talunikelt puukfirma vahendusel vilja kokku ostis, TM-le edasi müüs ja ise puukfirma ilma makse maksmata põhja lasi. Kuivõrd aga TM "ei täitnud piisaval määral hoolsuskohustust", siis keerati nõue TM-i vastu (mujalt polnud midagi võtta). Mu oma naine seda otsust RK nõunikuna kirjutas. 1,5 aastat oli tema laual. Ei ole RK parimaid otsuseid aga oleks võinud ka hullemini minna.
Trumm,
mina isiklikult ei ole üheski Keskkonnaameti menetluses menetlusosalisene olnud. Küll on mul siin ihuadvokaat, kes haldusmenetlusele spetsialiseerununa ka keskkonna teemadega tegeleb. Tuuleparkidest maaparanduskraavideni. KA on korduvalt pidanud tuure vähemaks võtma kui tema nimega paberid liikuma on hakanud. Mina ei võta oma väiteid õhust ega plärtsu niisama. Loe RK otsust Olerexi asjas ja saad ehk ise ka aru, kus seekord uba oli.
Tänapäeval need huvi äratavad naised on juba kellegis huvi äratanud ja arvatavasti parematele jahimaadele siirdunud sest maailm ja internet on ju teatavasti valla. Enam ei olegi eestlased nõukogude viljastavates tingimustes sunnitud ainult isekeskis keppima, küllap leiad sinagi oma suurele murele nt. kusagilt Taist Pattayalt soovi korral sobiva lahenduse.Rebane11 kirjutas: Neid naisi, kes äratavad huvi on imevähe.
War isn't a 100-meter dash, it's a marathon. Baseless optimism is a form of self-deception.
Minul pole suurt muret ja vajadust Pattaya poole vaadata. On naine 50+ klassis ja seal vägagi tegija, afkidele kadestuseks.
itk oma lolluse taustal on ok:
https://youtu.be/QKRszjV07ZQ?si=bR1mm56bsZRekm2c
https://youtu.be/QKRszjV07ZQ?si=bR1mm56bsZRekm2c
-
- Liige
- Kontakt:
Filmitegijad on visionäärid
https://www.err.ee/1609663538/ak-nadal- ... vaid-marke
ja
https://wtfbabe.wordpress.com/2014/10/1 ... orem-2013/
https://www.err.ee/1609663538/ak-nadal- ... vaid-marke
ja
https://wtfbabe.wordpress.com/2014/10/1 ... orem-2013/
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Siis sa ka ei tea, milline on KKA tööstiil karistuste määramisel. Antud Olerexi case oli mulle küll täielik dejavuu. Õnneks on meil veel sõltumatu kohus olemas ja igasugu võimuliialdused tühistatakse seal kergesti.2korda2 kirjutas: ↑12 Apr, 2025 15:57 Trumm,
mina isiklikult ei ole üheski Keskkonnaameti menetluses menetlusosalisene olnud. Küll on mul siin ihuadvokaat, kes haldusmenetlusele spetsialiseerununa ka keskkonna teemadega tegeleb. Tuuleparkidest maaparanduskraavideni. KA on korduvalt pidanud tuure vähemaks võtma kui tema nimega paberid liikuma on hakanud. Mina ei võta oma väiteid õhust ega plärtsu niisama. Loe RK otsust Olerexi asjas ja saad ehk ise ka aru, kus seekord uba oli.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Trumm,
selleks, et mingi ameti töömeetodeid teada, ei pea ise menetlusosaline olema. Oluliselt laiema pildi annavad hommikukohvi kõrvale peetavad vestlused advokaadiga, kes nende teemadega igapäevaselt tegeleb.
Ma juba soovitasin - võta vaevaks ja loe see RK lahend läbi. Mingit ametniku omaloomingut või võimuliialdust seal polnud. Ametnik lähtus konkreetselt kütuse müüjate kohta käivast normist. Too aga oli vastuolus haldusmenetluse üldnormiga. Ametnikul puudub pädevus sellise vastuolu tuvastamiseks. Selleks on kohus. Puhas seadusandja praak.
selleks, et mingi ameti töömeetodeid teada, ei pea ise menetlusosaline olema. Oluliselt laiema pildi annavad hommikukohvi kõrvale peetavad vestlused advokaadiga, kes nende teemadega igapäevaselt tegeleb.
Ma juba soovitasin - võta vaevaks ja loe see RK lahend läbi. Mingit ametniku omaloomingut või võimuliialdust seal polnud. Ametnik lähtus konkreetselt kütuse müüjate kohta käivast normist. Too aga oli vastuolus haldusmenetluse üldnormiga. Ametnikul puudub pädevus sellise vastuolu tuvastamiseks. Selleks on kohus. Puhas seadusandja praak.
-
- Liige
- Kontakt:
Pikalt vaagitud koolipäeva alguse kella üheksaks nihutamine saab teoks
Mis peavad need lapsevanemad tegema, kelle tööpäev algab kell 08.00? Selleks, et 08.00 tööpostil olla, tuleb hiljemalt 07.20 kodust välja sõita. Ise lapsed kooli ei saa, sest koolini on seitse ja bussi peatuseni kaks kilomeetrit. Lisaks käib veel üks lasteaias. Viskan kooli ukse taha 07.30? Et nad seal siis poolteist tundi ootaksid kooli algust?
Sitaks läbimõeldud otsus ma ütlen.
Mis peavad need lapsevanemad tegema, kelle tööpäev algab kell 08.00? Selleks, et 08.00 tööpostil olla, tuleb hiljemalt 07.20 kodust välja sõita. Ise lapsed kooli ei saa, sest koolini on seitse ja bussi peatuseni kaks kilomeetrit. Lisaks käib veel üks lasteaias. Viskan kooli ukse taha 07.30? Et nad seal siis poolteist tundi ootaksid kooli algust?
Sitaks läbimõeldud otsus ma ütlen.

Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Meil tegutsevad ministeeriumites ja riigiametites miniTrumpid ja mikroDonaldid, kelle ülim eesmärk on toimivaid ja pikalt toiminud süsteeme lammutada. Siis mõne aja pärast on jälle "ootamatud" probleemid, mida lahendada. Nii see raske eluke veereb riigiametites riigipalgal.....

Tuleb endale sebida töökoht ametnike ridades, kus tööpäev algab kell 9 ja lõpeb 16 - 16.30 või nii. Lõunat ametlikult pole, tellitakse hiina toitu või muud sellist ja süüakse töö ajal.davidsoniharald kirjutas: ↑15 Apr, 2025 17:39 Pikalt vaagitud koolipäeva alguse kella üheksaks nihutamine saab teoks
Sitaks läbimõeldud otsus ma ütlen.![]()
Kunagi kui mul ema veel tööl käis oli see riigiamet laus komöödia.Rebane11 kirjutas: ↑15 Apr, 2025 18:30Tuleb endale sebida töökoht ametnike ridades, kus tööpäev algab kell 9 ja lõpeb 16 - 16.30 või nii. Lõunat ametlikult pole, tellitakse hiina toitu või muud sellist ja süüakse töö ajal.davidsoniharald kirjutas: ↑15 Apr, 2025 17:39 Pikalt vaagitud koolipäeva alguse kella üheksaks nihutamine saab teoks
Sitaks läbimõeldud otsus ma ütlen.![]()
10-11 läks tööle, 12-13 oli lõuna ja 14 juba kodus tagasi. Paarpäeva aastas tegi tööd ka, nii 8-10 tundi. Ja see oli ka aasta lõpus eelarve ülejääkide kulutamine.
Kristo 53980192
-
- Liige
- Kontakt:
Viimasel ajal jääb mulle mulje, et käib pidev inimeste hirmutamine ja hakkimine. See vast on mingi uudne süsteem, et lihtrahvale ei jääks vabat aega. Kui seda vabat aega peaks üle jääma, hakkab inimene ehk oma peaga mõtlema ja see on teadupärast väga halb.... Täiskasvanute solgutamisega on juba pikemat aega tegeletud ja nüüd siis võetakse ette lapsed. Kas poleks viimane aeg vastu võtta seadus, et ennem Riigikokku ei saa, kui Jämejalalt tõend on välja lunastatud?
T.
T.
-
- Liige
- Kontakt:
Ilmselt läheb nii nagu selle äsjase koolivaheaegade muutmise plaanigagi.Fucs kirjutas: ↑15 Apr, 2025 17:56 Meil tegutsevad ministeeriumites ja riigiametites miniTrumpid ja mikroDonaldid, kelle ülim eesmärk on toimivaid ja pikalt toiminud süsteeme lammutada. Siis mõne aja pärast on jälle "ootamatud" probleemid, mida lahendada. Nii see raske eluke veereb riigiametites riigipalgal.....
![]()
-
- Liige
- Kontakt:
Pigem on jah need tööpäevad sellised
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist