Kremli trollidest

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
alari
Liige
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas alari »

Äkki peaks Moskvale alluvatest kirikutest eraldi teema tegema?

https://maailm.postimees.ee/8233557/pal ... eratsioone
«See pole kirik traditsioonilises mõttes – see on osa Kremli masinavärgist,» ütles Tšehhi välisminister Jan Lipavský uudisteagentuurile ČTK. «Spirituaalse töö asemel on nende jõupingutused suunatud pigem Vene riigi huvide teenimisele.»

Tšehhi saatis Karlovy Vary koguduse endise juhi peapreester Nikolai Lištšenjuki juba mullu riikliku julgeolekuga seotud muredele viidates riigist välja, vahendas Euractiv. Kohaliku ametnikud kirjeldasid kirikuisa kui lojaalset Kremli saadikut, kes kasutas oma usuametit propaganda levitamiseks Ukraina ja lääne vastu.
Ei usu, et Moskvale alluv kirik eestis väga teistmoodi on. käsud tulevad ju Moskvast.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Lolle ei künta ega külvata aga võib importida.
Päevalehes on vist entsefaliit

https://epl.delfi.ee/artikkel/120372640 ... altimaades

Sisu pole mõtet lugedagi.
Erureamees
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Erureamees »

Kõik see mudru, mida vainlasele pähe pillutakse vahenditest hoolimata on võimeline tõrkuma ja saama lastele ohtlikuks. Mida siis teha. Patsifist muidugi loobub võitlusest ja vaatab vaenlast ülima põlgusega kui see tema pojad tapab ja tütred ja naise enne veel vägistab. Oleme nagu patsifist?!
olevtoom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olevtoom »

Madis Reivik kirjutas: 24 Apr, 2025 10:06 Lolle ei künta ega külvata aga võib importida.
Huvitav, miks just Bulgaariast?
Kremli troll.
alari
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alari »

https://epl.delfi.ee/artikkel/120372770 ... ealt-parit
Faktikontroll on varem korduvalt ümber lükanud EKRE liikme ja aktiivse postitaja Kalmer Johansoni väiteid. Tihti jagab ta Venemaa strateegiliste narratiividega seotud valeinfot, vahel ka otse Venemaa kaitseministeeriumi logoga.
TT69
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas TT69 »

Ma käin iga päev Kalmeri fb seina lugemas. Üks lollimaid inimesi skenes, igapäevased Trumpi karjatused on puhas lugemisrõõm.
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

TT69 kirjutas: 26 Apr, 2025 7:32 Ma käin iga päev Kalmeri fb seina lugemas. Üks lollimaid inimesi skenes, igapäevased Trumpi karjatused on puhas lugemisrõõm.
Mees - ära mängi tulega! Selline hullus on nakkav ja isegi kui pikalt põdema ei jää, kahjustab pikemal tarbimisel aju ikkagi! :twisted:
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Andres Herkel kasulikest idiootidest G. B. Shaw'st alates: https://arvamus.postimees.ee/8241581/ak ... i-ule-ilma . Tasuline, kopeerima ei hakka.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Eesti vanim vasakpoolne partei jõuab juba aastaid kestnud puhastustules järjekordse ümbersünnini – ilma esimehe, juhatuse ega ühegi tõsiseltvõetava esindajata. Et Kremli-sõbralikkus jääks minevikku ja läänelik sotsiaalõiglus defineeriks tulevikku, plaanib suve hakul üldkogu pidava partei aktiiv suurema osa liikmeid maikuu jooksul välja visata.

Kentsakat ametinime – Eestimaa Ühendatud Vasakpartei (EÜVP) juhatuse asendusliige – kandev advokaat Keijo Lindeberg tahab partei tänavu juunikuuks pea kaks aastat kestnud raskustest lõplikult vabaks saada. „Rohkem pole mul mõtet siin olla,“ ütles hinge vaakuva partei juhatuse funktsiooni täitma palgatud Lindeberg. „Mõtted või ideed, mis mul olid, on realiseeritud. Iseasi, kui hästi või halvasti.“

Et Lindebergi ei saaks enam de jure „vasakpoolsete juhiks“ tituleerida, käib 7. juunil restarti lubava üldkogu eel erakonna ridades kõva puhastus- ja kihutustöö. Ühelt poolt tahetakse juunikuuks vabaneda sadadest liikmetest, et üldkogu saaks viimaks kvoorumi kokku ning ka päris juhatuse ja esimehe valitud. Teisalt üritatakse erakonda värvata võimalikult palju uusi liikmeid, kes tunneksid end järjekordset ümbersündi taotleva partei uue ideoloogilise kompassiga võimalikult ühele lainele häälestatuna. Ja veel millise ideoloogilise kompassiga: Vaino, Kingissepp ja Karotamm valmistugu hauas külge keerama, sest kui nõukogude nostalgia tuhk kord põrandale on langenud, soovivad kohaliku kompartei õigusjärglased vasakpoolsed sirutada tiivad kui fööniks, kes asub sedapuhku kõige muu hulgas seisma nii Palestiina riigi, surrogaatluse kui ka transsooliste õiguste eest.
https://www.delfi.ee/artikkel/120374558 ... mise-poole

Samasugune aferist nagu Helmed, kes laostunud Eestimaa Rahvaliidu oma eesmärkide nimel tööle panid.
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

USA kommunistlik partei pidas 1.mai tähtpäeva meeles
The American Communist Party celebrated May 1st this year by marching with Palestinian, North Korean, Chinese and Assadist flags while chanting about Lenin.

Do you think they would defend the U.S. if the country was attacked by a foreign power?
https://x.com/visegrad24/status/1919178905107202292
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

orkide 5-s kolonn laias Berliinis, kuigi oli keeld sümboleid näidata
An incredibly atmospheric report from a park in Berlin, where «Russian patriots celebrated Victory Day».

Yes, they live in Germany because they are Russian and love Russia with all their hearts, and they plan to come to Berlin in tanks.
https://x.com/Gerashchenko_en/status/19 ... 1550188681

Sama oli Viinis
https://www.youtube.com/watch?v=Bqswbc5ZzfA
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Roamless
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Roamless »

Viinis oli ikka täiesti p...ses, nn mälumarss ja kogu atribuutika, mis vähegi pähe tuleb.
Unforeseen consequences
Sektor gazovoi ataki
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sektor gazovoi ataki »

AVALIK PÖÖRDUMINE
Avalik pöördumine Eesti poliitikute ja nimepoolest presidendi poole
“Kui ma täna ei ütle, ja homme algab see, mida ma kardan
kas ma suudan pärast iseendasse vaadata?”
Mina ei ole sõdur.
Ma olen inimene. Isa. Elus nii mõndagi kogenud mees. Mina ei hakka iial tapma selleks, et täita mõne poliitiku fantaasiaid ega kellegi teise lauaaluseid kokkuleppeid.
Kui te toote sõja minu pere koduuksele, siis ärge arvake, et ma tõusen teiega koos teie kohale-õrritatud killerite vastu. Ma ei tõsta relva. Ma tõstan tõe teie vastu ning ma ei ole selles üksi.
Teie, kes te kirjutate sõjast ajalehtedes, ei vii oma oma enese lapsi rindele. Teie, kes te hirmutate rahvast, aga ise põgenete viimasel hetkel diplomaatilise passiga. Me ju teame, et teil on luksuslikud tagalad meilt varastatud raha eest valmis ostetud. Teie, kes te müüte rahu, et osta endale veel natuke võimu, veel üks ametikoht, veel üks päev rahva arvelt.
Kui sõda meie koju tuleb, siis vastutate, mitte Putin ega Trump. Vastutavad „omade“ seast nii need, kes on vait kui need, kes vaikust lõhkusid valedega. Mitte need, kes ei tõsta relva, vaid need, kes tõstsid käe rahu vastu.
Kes oli see debiilik, kes kleepis Narva linnamüürile Putini pildi, mis oli kombineeritud Hitleri näoga? Kaks täiesti erinevat inimest, erineva ajastu, tausta ja mõjujõuga. Kui see ei ole peksu kerjamine meie koduõuele, siis mis veel on?
Selle žestiga tehti meid klähvivaks peniks, kelle ülejõenaaber võib ainsa jalahoobiga tappa.
Te ei esinda rahvast. Te ei esinda rahu. Te esindate provokatsiooni, mis on nii läbipaistev, et ainult idioot ei saa aru, kelle tellimusel te seda sõjamängu mängite.
Olen elus nii palju kordi surmaga silmitsi seisnud, et ei karda sõda. Aga ma ei karda ka öelda, kelle süü see on. Kui te veate siia sõja, siis ma annan teid hinges Jumala ette ja vanakuradi enese kätte. Ma ei kaitse teid, ma ei varja teid, ma ei tapa teie nimel.
Mina näitan näpuga – otse. Teie nimed saavad teada need, kes on kaotanud kõik. Teie pilte kantakse tänavatel emade ja naiste valusas raevus, mitte austuses. Teie kodud jäävad alles võibolla kuidas just juhtub, nagu sõja ajal ikka, aga teie maine saab kindlalt maha põletatud.
See ei ole enam ajalugu. See on 21. sajandi eestlase viha, mis on õigustatud. See ei ole enam valik. See on viimane piir.
Mina ei tapa. Aga ma ei kaitse neid, kes tappa käsivad.
Kui rahvas peab jälle surema, siis nagu meie karmis ajaloos ikka ja jälle siis meie inimesed surevad teadlikult. Aga teie ei ole meie inimesed teie olete end lõplikult meile vastandanud ning vastutate. Nimeliselt. Igavesti.
Lembit Silla
Lembit Silla

Allikas: FB 9.mai
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas davidsoniharald »

Enne Facebooki teati ainult oma pere sees kes loll on.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline