https://epl.delfi.ee/artikkel/120370366 ... nald-trump
Ikka veidi imelik kui Ragnar Sassi jutt hakkab selle kõrval isegi päris asjalik tundumaEnamik inimesi elab šokist šokini. Kuidas te olete kohanenud maailmaga, kus üks inimene ookeani taga midagi ütleb, ja siis on täna nii ja homme naa?
Sa oled ka CNN-i lobist nakatunud. Euroopas tuleb uudne läänelik mõte ja info telekast ja esmajärjekorras CNN-ist. See, mis CNN ütleb, on hea ja õige. Aga CNN on vähemasti juba viis aastat alla käinud. USA-s vaatab CNN-i alla poole miljoni inimese, see on muutunud täiesti tagurlikuks telekanaliks. Sealt need tsitaadid tulevad ja lähevad edasi teistesse uudiskanalitesse. Trumpi puhul ei tule vaadata mitte protsessi, vaid tulemust. Trump on väga läänemeelne ja Euroopa-meelne, see on täiesti kindel.
Millel teie veendumus põhineb?
Jaanuari alguses rääkis Trump, mida tema on venelastele andnud ja mida andsid teised USA presidendid. Bush andis Gruusia. Obama Krimmi ja Biden Donbassi. Aga mida andis Trump esimesel ametiajal? Tema andis Javelinid venelastele saba alla.
Trump on väga läänemeelne ja Euroopa-meelne, see on täiesti kindel.
Trump on ju venelastele pakkunud kõike, mida need võiks tahta, millest me räägime?
Oot-oot. Kust sa seda võtad? See jutt on ainult sinu peas.
Ma kuulan, mis ta räägib.
Mina kuulan ka, aga mina kuulen hoopis teist asja. Ma kuulan Trumpi otseesinemisi. Veel parem on kuulata Marco Rubiot, kes räägib sedasama, aga lühemalt ja vähemate omadussõnadega.