Reklaamiblokeerija Youtubes
Reklaamiblokeerija Youtubes
YT kohta küsimus:
mul on nüüd YT puhul hakanud lööma ette kirjet, et "kasutate reklaamiblokeerijat ja see pole YT-s lubatud". Algul näitas pärast väikest viivitust sisu ka, aga nüüd enam ei näita üldse.
Reklaamiblokeerijat ei tahaks ka võtta maha, sest seda saasta, mis sealt tuli...
Kas on mõni viisipärane võimalus, et Yt-i mõistlikul viisil "puhtana" edasi näha?
mul on nüüd YT puhul hakanud lööma ette kirjet, et "kasutate reklaamiblokeerijat ja see pole YT-s lubatud". Algul näitas pärast väikest viivitust sisu ka, aga nüüd enam ei näita üldse.
Reklaamiblokeerijat ei tahaks ka võtta maha, sest seda saasta, mis sealt tuli...
Kas on mõni viisipärane võimalus, et Yt-i mõistlikul viisil "puhtana" edasi näha?
Kindlusarhitektuur on osa meie elukeskkonnast
Re: Propagandavideod Youtubes
Mul on Chrome ja Adblock ja nagu ei vingu.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
-
- Liige
- Kontakt:
Minul samuti Chrome ja Adblock. Kannatan 5-9 sekundilised reklaamid ära ja vaatan. Ilma reklaamita vaatamise eest tahavad pappi, Aga need nö reklaamid isegi suht inimsõbralikud ja ma lihtsalt säilita rahuliku meele ja ei pane neid tähele.
Krt no ei taha lihtsalt põhimõtte pärast tollele, mitut kanti tsenseeritud Moolokile maksta.

Ublock origin ainult ja ei ole reklaame
-
- Liige
- Kontakt:
5+ aastat on FF, adblock plus, NoScript ja AdBlocker Ultimate. Ma isegi ei teadnud, et seal mingid reklaamid on.
Re: Reklaamiblokeerija Youtubes
Tänud!_dumbuser_ kirjutas: ↑22 Juun, 2024 15:26 5+ aastat on FF, adblock plus, NoScript ja AdBlocker Ultimate. Ma isegi ei teadnud, et seal mingid reklaamid on.
Ka FF. Võtsin Adblock Plusi maha ja panin uuesti peale. Panin juurde AdBlocker Ultimate'i. Nüüd ei näita isegi neid mõnesekundilisi reklaamijuppe alguses enam, tõesti täiesti puhas...
Kindlusarhitektuur on osa meie elukeskkonnast
ublock origin. mingil hetkel lülitas chrome selle välja, aga saab uuesti sisse lülitada.
Pole küll arvuti teema, vaid TV, kuid mina vaatan tuubi üle SmartTube - sisuliselt Youtube ilma reklaamideta.
Sama ekraanipilt, kuid eeldab, et youtube on juba olemas.
Installeeritud Sony android-televiisorisse.
Sama ekraanipilt, kuid eeldab, et youtube on juba olemas.
Installeeritud Sony android-televiisorisse.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Kuidas LG telekast need tuubi-reklaamid blokeeritud saaks?
Kui sul on selline LG, kus saab ise internetist programme laadida, siis tuleb lihtsalt vastav tuubikanal allalaadida ja installeerida.
Kõikidel telekatel ei saa - näiteks tuttaval on Samsung Androidiga (sai!) ja mul endal oli eelmine TV samsung ilma Androidita, kus eelsalvestatud appid sees ning midagi lisada ei saanud.
Kõikidel telekatel ei saa - näiteks tuttaval on Samsung Androidiga (sai!) ja mul endal oli eelmine TV samsung ilma Androidita, kus eelsalvestatud appid sees ning midagi lisada ei saanud.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
https://adguard.com/en/adguard-android-tv/overview.html toimib kõigis seadmetes muretult. Eesti keeles ka.
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Lehitseja Brave kaotab kõik need mured ära - blokeerib reklaame ja võimaldab ka telefonis kinnise ekraaniga kuulamist. Soovitan!
Küsisin konkreetselt LG teleka kohta. Läpakas on mul kõik korras, st mingeid soovimatuid reklaame läbi ei tule. Kui vaja, siis saan YT-d läpakast telkusse saadetud, aga küsisin just ekstra teleka kohta. Kui lapselaps lastelaule tahab, siis telekast hakkab see tüütu (tihti lastelulude vahele "mitte just eriti klappivate" toodete või teenuste) reklaam.tsivi_list kirjutas: ↑02 Mai, 2025 18:27Ostad YT Premiumi nagu mina. Üldse ei saa aru sellest reklaamihalast.
Ja ma ei küsinud, et "kust osta saab". Ma tean, et on küllalt inimesi, kes kohe on valmis millegi eest maksma, kui vähegi võimalik midagi millegi eest maksta on. Aga mina olen juba lihtsalt nii vana, et ei soovi enam maksta kõige eest, kui vähegi on võimalik millegi eest maksta. Seda enam, kui nii mina, kui ka paljud teised saavad ka ilma maksmata elatud ja YT vaadatud.
Leiad tutvusringkonnast kellegi, kel seesinane premium juba olemas on. Üldjuhul saab üht premiumi kolme vahel lisatasuta jagada. Avastasin, et vanemal pojal on ja küsisin kas ta jagab. Loomulikult, no problems. Nu ja nüüd vaatangi. Netflixiga sama lugu.
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline