EW mundrid, 1936-1940, nädised
Nooremleitnant inglese (USA/UK) keeles
Austatud teeline35;
Jah, Teil on täiesti õigus. Nooremleitnant inglese (USA/UK) keeles on 2nd Lieutenant. Ami inglese keeles on siis järgmine auaste 1st Lieutenant (üks aste kõrgem), mis aga UK inglise sõjaväe struktuuris on lihtsalt Lieutenant. Peale Lieutenant'id tuleb nii USA ja UK sõjavägedes kapteni auaste. Vähemalt, nii saan nende struktuuridest aru. Ameerika mereväe (Navy) ja rannakaitse (Coast Guard) auaste struktuur on pisut teistmoodi.
Tänan väga.
Terv.;
A
Jah, Teil on täiesti õigus. Nooremleitnant inglese (USA/UK) keeles on 2nd Lieutenant. Ami inglese keeles on siis järgmine auaste 1st Lieutenant (üks aste kõrgem), mis aga UK inglise sõjaväe struktuuris on lihtsalt Lieutenant. Peale Lieutenant'id tuleb nii USA ja UK sõjavägedes kapteni auaste. Vähemalt, nii saan nende struktuuridest aru. Ameerika mereväe (Navy) ja rannakaitse (Coast Guard) auaste struktuur on pisut teistmoodi.
Tänan väga.
Terv.;
A
- just plain mean
- Liige
- Kontakt:
Re: EW mundrid, 1936-1940, nädised
Lisatud pildil on näha vanem- ja nooremohvitseride ning kaadriallohvitseride tunnuste erinevused.
Kahjuks pole pilt kõige teravam.
Kahjuks pole pilt kõige teravam.
Re: EW mundrid, 1936-1940 (7)
Austatud just plain mean;
Suur tänu Teile selle jagatud värvitahvli eest. See aitas mind palju.
Siin siis on minu uuendatud illustratsioon 'nooremleitnantist' Teie hindamiseks.
Terv.;
A
Suur tänu Teile selle jagatud värvitahvli eest. See aitas mind palju.
Siin siis on minu uuendatud illustratsioon 'nooremleitnantist' Teie hindamiseks.
Terv.;
A
- just plain mean
- Liige
- Kontakt:
Selline ta enam-vähem peaks välja nägema.
Särk ja lips peaksid kuuega üsna ühte värvi olema.
Õlarihmal ei näe pannalt
Särk ja lips peaksid kuuega üsna ühte värvi olema.
Õlarihmal ei näe pannalt
- Manused
-
- pannal.png (421.42 KiB) Vaadatud 1118 korda
Austatud just plain mean;
Uuendaisin värvitahvli. Siin ta on Teie hindamiseks.
Aitäh abi eest.
Terv.,
A
Uuendaisin värvitahvli. Siin ta on Teie hindamiseks.
Aitäh abi eest.
Terv.,
A
Vöörihmal peaks olema kaks augurida ja vastav pannal.
Saapad on ikka kummiku fassongi.
Ise küsimus muidugi on, et mis mõte on selle parempoolse pildi ümber joonistamisel?
Saapad on ikka kummiku fassongi.
Ise küsimus muidugi on, et mis mõte on selle parempoolse pildi ümber joonistamisel?
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Re: EW mundrid, 1936-1940 (9)
Austatud Kriku;
Et Teie viimase küsimuse vastata, kirjutan järgmised read.
Ma joonistan pilte ümber, sest soovin väga oma poolt joonistatud illustratsioone esitata oma (raamatu) projektides nii, et nende joonistuste 'copywright' kuulub 100% minule. See sama 'copywright' loogika kehtib ka minu lennukite, lippude, laevade, jne, illustratsioonide üle. Ma soovin ka, näiteks, vana sõdurite joonistusi uuendada, rohkem realistlikult esitada. See võtab muidugi vähe aega, et üht värvitahvlit valmistada - aga mulle meeldib väga joonististe resultaat. Minu sõdurite värvitahvlid näevad välja rohkem nagu päris inimesed.
Tihti lisan ühe foto või joonistuse originaljoonistuele, et näidata kust ma oma jooned ja värvid kätte sain. Vahel saan ma mõnd illustratsiooni kiirest valmistada, aga vahel kestab see protseduur mul pool aastat või rohkem.
Loodan, et see annab Teile paren arusaamine minu joonistuste kohta.
Tänan väga.
Terv.;
A
Et Teie viimase küsimuse vastata, kirjutan järgmised read.
Ma joonistan pilte ümber, sest soovin väga oma poolt joonistatud illustratsioone esitata oma (raamatu) projektides nii, et nende joonistuste 'copywright' kuulub 100% minule. See sama 'copywright' loogika kehtib ka minu lennukite, lippude, laevade, jne, illustratsioonide üle. Ma soovin ka, näiteks, vana sõdurite joonistusi uuendada, rohkem realistlikult esitada. See võtab muidugi vähe aega, et üht värvitahvlit valmistada - aga mulle meeldib väga joonististe resultaat. Minu sõdurite värvitahvlid näevad välja rohkem nagu päris inimesed.
Tihti lisan ühe foto või joonistuse originaljoonistuele, et näidata kust ma oma jooned ja värvid kätte sain. Vahel saan ma mõnd illustratsiooni kiirest valmistada, aga vahel kestab see protseduur mul pool aastat või rohkem.
Loodan, et see annab Teile paren arusaamine minu joonistuste kohta.
Tänan väga.
Terv.;
A
Re: EW mundrid, 1936-1940 (9)
Olgu, see on hea põhjendus.
Kui norimisega jätkata, siis parempoolsel joonsel ei ole lips musta värvi. Mütsi allääres vist paistab ka must triip...?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
- just plain mean
- Liige
- Kontakt:
Lips on kuuega ühte värvi, Mütsirumm samuti. Musta triipu ohvitseri mütsil ei ole (v.a. kindral, kellel oli punane mütsirumm ja must kant alumisel serval).
Re: EW mundrid, 1936-1940, (10)
Autatud just plainmean;
Austatud Kruku;
Suur tänu Teie kommentaatide eest. Need aitavad mind ja minu illistratsione palju.
A.) Mehe rihmal on nüüd kaks rida auke, nagu peaks olema.
B.) Ma tegin mehe särgi heledamaks. Ei ole kindel, kas paistab ka täpne värv lisatud fotolt, võibolla on see isegi valge.
D.) Ma jätsin lipsu mustaks, nagu ta on lisatud fotol (ja paljudel teisetel fotodel) on.
E.) Ma annan mehele ka uused saapad.
Veel kord, palju tänu Teie abi eest.
Terv.;
A
Austatud Kruku;
Suur tänu Teie kommentaatide eest. Need aitavad mind ja minu illistratsione palju.
A.) Mehe rihmal on nüüd kaks rida auke, nagu peaks olema.
B.) Ma tegin mehe särgi heledamaks. Ei ole kindel, kas paistab ka täpne värv lisatud fotolt, võibolla on see isegi valge.
D.) Ma jätsin lipsu mustaks, nagu ta on lisatud fotol (ja paljudel teisetel fotodel) on.
E.) Ma annan mehele ka uused saapad.
Veel kord, palju tänu Teie abi eest.
Terv.;
A
Re: EW mundrid, 1936-1940, (10)
Jah, kummikuprobleem on hetkel kõige häirivam nii selle kui mõne teise pildi puhul.
Mis särki puutub, siis kas mulle ainult tundub või ongi nii, et särk nüüd mõlemal pildil pükstega üht värvi...?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
- Liige
- Kontakt:
Lgp arvolv - must lips on ainult valge särgiga, ehk eelmisel lehel värvitahvlil vorm nr. 3. Muul juhtudel on lips sama värvi, mis ka kuub.
Re: EW mundrid, 1936-1940 (11)
Austatud Kriku;
Jah, särgi värv on hetkel pükste moodi, ainult pisut heledam. Ma muudan särgi värvi valgeks siis - ja jättan lipsu mustaks, nagu ma fotol näen.
Suur tänu Teile abi ja info eest. See teeb minu illustratsiooni nii palju paremaks. Aitäh, Kriku.
Terv.;
A
Jah, särgi värv on hetkel pükste moodi, ainult pisut heledam. Ma muudan särgi värvi valgeks siis - ja jättan lipsu mustaks, nagu ma fotol näen.
Suur tänu Teile abi ja info eest. See teeb minu illustratsiooni nii palju paremaks. Aitäh, Kriku.
Terv.;
A
Re: EW mundrid, 1936-1940 (12)
Austatud Veiko Palm;
Oohhhh! Seda ma ei teadnud. Nii, et ma peaksin kaks värvitahvlit valmistama. Teen seda!
Aitäh Teile info eest.
Terv.;
A
Oohhhh! Seda ma ei teadnud. Nii, et ma peaksin kaks värvitahvlit valmistama. Teen seda!
Aitäh Teile info eest.
Terv.;
A
Just, et kui särk on rohekashall, et kas siis sama värvi kui püksid...?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline