EW mundrid, 1936-1940, nädised
Re: EW mundrid, 1936-1940, nädised
Austatud Kriku;
Suured tänud Teile viimase postituse eest. See aitab mind palju. Aitäh!
Terv.;
A
Suured tänud Teile viimase postituse eest. See aitab mind palju. Aitäh!
Terv.;
A
Austatud Kriku;
Ma uuendasin need vajatud värvitahvlid. Tohin palun küsida, on Teil mugagavam tunne minu resultaatide üle?
Terv.;
A
Ma uuendasin need vajatud värvitahvlid. Tohin palun küsida, on Teil mugagavam tunne minu resultaatide üle?
Terv.;
A
Jah, saapad on natuke paremad. Parempoolsel pildil paistab õlarihm kitsam. Keskel näeb lips välja, nagu triibuline oleks.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Austatud Kriku;
Parandasin keskmise härra lipsu ära. Ta ei ole enam nii triibuline.
Vasaku ja keskmise härra õla- ja kõhurihmade laius peaks OK olema. Ma kasutasin üht originaalfotot sõduri kuue joonistamiel oma illustratsioonides. Väga võimalik, et parempoolse härra keharihmad on pisut kitsamad, sest nii nad 70-aastat tagsi joonistati.
Tänan väga Teie teravate silmade ja abi eest; olen väga tänulik.
Terv.;
A
Parandasin keskmise härra lipsu ära. Ta ei ole enam nii triibuline.
Vasaku ja keskmise härra õla- ja kõhurihmade laius peaks OK olema. Ma kasutasin üht originaalfotot sõduri kuue joonistamiel oma illustratsioonides. Väga võimalik, et parempoolse härra keharihmad on pisut kitsamad, sest nii nad 70-aastat tagsi joonistati.
Tänan väga Teie teravate silmade ja abi eest; olen väga tänulik.
Terv.;
A
Ma muidu armastan rohkem neid tehnikapilte vaadata,
aga siin on mul küll küsimus, et miks kuuel need käised kuuest endast erinevat värvi on?
Õmmeldi ju kuub tervenisti samast kangast.
aga siin on mul küll küsimus, et miks kuuel need käised kuuest endast erinevat värvi on?
Õmmeldi ju kuub tervenisti samast kangast.
Austatud vaoinas;
Normaalselt, jah, illustreerin tehnilised teemad, nagu lennukid, soomusmasinad, laevad. jne (olen neid juba 45a. illustreersinud). Mundrite illustratsioonide valimistamine on mulle veidi raskem, sest ma pole neid nii palju veel valmistanud.
Esitatud mehe mundri käised peaksid väga sarnanses värvitoonis olema kere värvitooniga. Kas minu illustratsioonides on käise ja keha värv on väga erinev? Ma soovin väga, et käise ja keha värv oleksid see sama värv, või oleksid väga sarnases värvitoonis.
Tänan väga Teie teravate silmade ja abi eest; olen Teile väga tänulik.
Terv.;
A
Normaalselt, jah, illustreerin tehnilised teemad, nagu lennukid, soomusmasinad, laevad. jne (olen neid juba 45a. illustreersinud). Mundrite illustratsioonide valimistamine on mulle veidi raskem, sest ma pole neid nii palju veel valmistanud.
Esitatud mehe mundri käised peaksid väga sarnanses värvitoonis olema kere värvitooniga. Kas minu illustratsioonides on käise ja keha värv on väga erinev? Ma soovin väga, et käise ja keha värv oleksid see sama värv, või oleksid väga sarnases värvitoonis.
Terv.;
A
Püksid tunduvad kalifeed aga seda nad ju ei ole.
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
Austatud krizz;
Palun jagage minuga üht fotot, mis täpsemalt mulle näitab, kuidas need püksid (vasakupoolsel figuuril) välja nägid.
Terv.;
A
Palun jagage minuga üht fotot, mis täpsemalt mulle näitab, kuidas need püksid (vasakupoolsel figuuril) välja nägid.
Terv.;
A
Minu ekraanil on käised kuuest selgelt eristatavat tooni. Kuub ise on rohekam, käised pigem hallikaspruuni alatooniga.
Austatud vaoinas;
Ma kontrollisin oma arvuti ekraani 'värvibalanssi' - ja minu ekraani (PC) värvi balanss on üsna koras. Minu meeste käised ei tohiks nii palju värvi balanssist erineva värviga olla.
Aga igaks juhuks, kas peaksin käiste värvi veidi heledamaks või tumedamaks tegema. Mida Teie soovitate?
Terv.;
A
Ma kontrollisin oma arvuti ekraani 'värvibalanssi' - ja minu ekraani (PC) värvi balanss on üsna koras. Minu meeste käised ei tohiks nii palju värvi balanssist erineva värviga olla.
Aga igaks juhuks, kas peaksin käiste värvi veidi heledamaks või tumedamaks tegema. Mida Teie soovitate?
Terv.;
A
On küll, jah, erinevad. Käised on hallimad.
- Manused
-
- käis.jpg (3.5 KiB) Vaadatud 978 korda
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kui ekraan värvierinevust ei näita, siis pilditöötlusprogrammides saab pipeti vms tööriistaga võtta toone välja ningarvolv kirjutas: ↑07 Mai, 2025 20:07 Austatud vaoinas;
Terv.;
A
RGB väärtusi võrreldes on näha, et vahe on üsna märgatav.
Ega siin hele-tumeduse reguleerimisega asja ei paranda - emmal-kummal kas käistel või kuuel tuleks värvitooni (hue) sarnasemaks reguleerida.
Tervitades,
Kristjan
- just plain mean
- Liige
- Kontakt:
Re: EW mundrid, 1936-1940, (11)
Austatud just plain mean;
Ma tänan Teid väga jagatud foto eest. Nagu alati, oli fotost mulle suur abi. Aitäh!
Terv.;
A
+++++
Austatud Fucs;
Ma võtsin Teie jagatud värvide numbrid, ja üritasin täpsemad värvitoonid õlgadel paika panna. Kas tohin palun Teie käest küsida, mida Te arvate minu resultaadist? Olen õigele värvitoonile ligemal? Võttes arvesse päikese ja varju mõju varrukatele, on minu resultaat OK?
Tänan väga Teie teravate silmade ja numbri abi eest; olen Teile väga tänulik.
Terv.;
A
Ma tänan Teid väga jagatud foto eest. Nagu alati, oli fotost mulle suur abi. Aitäh!
Terv.;
A
+++++
Austatud Fucs;
Ma võtsin Teie jagatud värvide numbrid, ja üritasin täpsemad värvitoonid õlgadel paika panna. Kas tohin palun Teie käest küsida, mida Te arvate minu resultaadist? Olen õigele värvitoonile ligemal? Võttes arvesse päikese ja varju mõju varrukatele, on minu resultaat OK?
Tänan väga Teie teravate silmade ja numbri abi eest; olen Teile väga tänulik.
Terv.;
A
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline