- image_2025-06-10_164156034.png (819.97 KiB) Vaadatud 2059 korda
Nali
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Nali

Kui see Orešnik Washingtoni suunal startides paugu ära teeb, siis on kogu kolhoosis....
.

-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Kõigile mereväelastele ka tervitus!
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH

Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kremli koridoris tuleb Brežnevi juurde vana naine ja küsib:
- Leonid Iljitš, kas te mäletate mind?
- Mmm...
- Noh, minu nimi on Krupskaja, ma seisin meie riigi loomisel.
- Ah! Jah, jah, jah. Muidugi! Mul on väga hea meel teid näha.
- Te ilmselt mäletate ka mu meest?
- Kes ei mäletaks teie meest Krupskit!
----------
Ühel päeval teatati Stalinile, et marssal Rokossovskil on armuke ja see oli kuulus kaunis näitlejanna Valentina Serova. Ja nad küsivad, mida me nüüd nendega peale hakkame? Stalin võttis piibu suust, mõtles hetke ja ütles:
- Mida me teeme, mida me teeme... me oleme kadedad!
-----------
Erinevad inimesed, kellel oli võimalus Staliniga filme vaadata, rääkisid sellel teemal palju episoode. Siin on üks neist.
1939. aastal vaatasid nad filmi "Rong läheb itta". Film pole nii suurepärane: rong sõidab, peatub...
- Mis jaam see on? - küsis Stalin.
- Demjanovka.
„Siin ma lähen maha,“ ütles Stalin ja lahkus saalist.
- Mmm...
----------
Ühel päeval teatati Stalinile, et marssal Rokossovskil on armuke ja see oli kuulus kaunis näitlejanna Valentina Serova. Ja nad küsivad, mida me nüüd nendega peale hakkame? Stalin võttis piibu suust, mõtles hetke ja ütles:
- Mida me teeme, mida me teeme... me oleme kadedad!
-----------
Erinevad inimesed, kellel oli võimalus Staliniga filme vaadata, rääkisid sellel teemal palju episoode. Siin on üks neist.
1939. aastal vaatasid nad filmi "Rong läheb itta". Film pole nii suurepärane: rong sõidab, peatub...
- Mis jaam see on? - küsis Stalin.
- Demjanovka.
„Siin ma lähen maha,“ ütles Stalin ja lahkus saalist.
Bertel Gripenberg: See lõhe on sügavam surmast, on sünge, pime ja lai - ta lahutab inimest sellest, kes punaseks kiskjaks sai.
Lollakas anekdoot. Juhuslik kohtumine Kremlis vist pole ilmvõimatu (ma ei tea, kas või kui palju Brežnevit sinna 1930-ndatel kutsuti), aga vaevalt küll Krupskaja temasugust noort nolki ees- ja isanime pidi teadis, saati siis veel niimoodi kõnetas.wk2 kirjutas: ↑14 Juun, 2025 7:45 Kremli koridoris tuleb Brežnevi juurde vana naine ja küsib:
- Mmm...
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Armeenia raadiolt küsiti:
- Mis vahe on dollaril ja rublal?
Ja Armeenia raadio vastas:
- Dollarit toetab kuld ja rublat tankid.
-------------
Andropov esitati Nobeli preemiale nominendiks füüsika suurima avastuse eest: "Koputamise kiirus ületab helikiiruse."
-----------
Põrgu on koht, kus Hitler uurib Marxi "Kapitali" heebrea keeles.
-----------
Noor munk andis kloostritõotuse ja tema esimene ülesanne kloostris oli aidata teistel munkadel kiriku eeskirju, psalme, seadusi jne. käsitsi ümber kirjutada. Pärast umbes nädala pikkust sellist tööd märkas munk, et kõik mungad kopeerisid neid materjale eelmisest koopiast, mitte originaalist. Selle fakti üle imestades väljendas ta abtile oma üllatust:
"Padre, kui keegi tegi esimeses koopias vea, kordub see igavesti ja seda ei ole võimalik parandada, sest pole millegagi võrrelda!"
"Hm, mu poeg," vastas abt, "tegelikult oleme seda teinud sajandeid... Aga põhimõtteliselt on teie arutluskäigus midagi peidus!" - ja nende sõnadega läks ta alla kongidesse, kus "algallikaid" hoiti tohututes kastides, mida polnud sajandeid avatud.
Ja ta kadus. Kui tema kadumisest oli möödunud peaaegu päev, läks murelik munk samadesse keldritesse püha isa otsima. Ta leidis ta kohe üles – too istus tohutu avatud vasikanahast raamatu ees, tagus pead vastu vangikongi teravaid kive ja pomises midagi segaselt. Veri voolas mööda ta nägu, see oli kaetud pori ja marrastustega, juuksed olid sassis ja pilk metsik.
– Mis sul viga on, püha isa? – hüüdis šokeeritud noormees: – Mis juhtus?!
– Tähistage, – oigas abt, – sõna oli: tähistage! Ja mitte „tsölibaat”!
(Tähistage – tähistage, rõõmustage; tsölibaat – hoiduge (seksuaalne hoidumine on katoliikluse üks alustalasid))
Moraal: lugege originaalallikaid – mitte nende tõlgendust ...
--------
Vanade raamatute koguja küsib oma sõbralt, kas tal on vanu raamatuid.
– Enam mitte, – vastab sõber, – nädal tagasi viskasin minema Piibli, mis mul kes teab kui kaua vedeles, ma arvan, et see oli väljaanne... Gut... kuidas seda kutsuti... Guten...
– Gutenbergi? Sa viskasid Gutenbergi Piibli minema? Aga see oli esimene trükitud raamat! See on hindamatu! Tänapäeval on selle väljaande eksemplar väärt 4 miljonit dollarit!
– Noh, ma ei usu, et keegi oleks andnud minu oma eest sentigi, sest mingi jobu kirjutas ääred täis. Tema nimi oli vist Martin Luther...
-----------
Vürst Kurakin kiitles seltskondlikul vastuvõtul, kus oli ka Lomonossov, kelle päritolu ärritas paljusid õukondlasi:
– Aga mina olen ju Rurikovitš! Minu sugupuu ulatub püha vürst Vladimir "Punase Päikese" juurde. Ja sina, Mihhail, Vassiljevi poeg, kas sa oskad oma esivanemate kohta midagi sarnast öelda?
„Paraku mitte,“ vastas Lomonossov kurvalt. „Kõik meie perekonna dokumendid hävisid suures üleujutuses...“
-----------
— Majandus põhineb ainult vaba raha voogudel, mis pidevalt väheneb. Riik pole pikka aega tootnud midagi peale pontoonide. Rahva moraali üldine langus. Raamatute lugemist peetakse lõksuks. Ületoidetud valitsejad korraldavad etendusi. Nad on ammu kaotanud sideme reaalsusega ja usuvad omaenda jumalikkusse. Pidevad ja ebavajalikud provokatsioonid ja tülid naabritega. Julgeolekujõud ei ole ammu suutnud riiki kaitsta, kuid röövivad regulaarselt omaenda kodanikke...
— Ženja, lõpeta ajalehtede lugemine. Mine tee oma kodutööd.
— Seda ma teengi. Meile anti teemaks Rooma impeeriumi langus ja häving.
--------
Karatevõistlus. Esimene sportlane, jaapanlane, tuleb väljakule. Lööb peaga! Ta purustab 2 tellist - "maokool". Hiina sportlane tuleb väljakule. Lööb peaga! Ta purustab 5 tellist - "draakonikool". Kolmas tuleb väljakule. Lööb peaga! Ta purustab 10 tellist - "kõrgem parteikool".
(VK lehelt, kuna pole kasutaja siis sain mõned kopeerida)
- Mis vahe on dollaril ja rublal?
Ja Armeenia raadio vastas:
- Dollarit toetab kuld ja rublat tankid.
-------------
Andropov esitati Nobeli preemiale nominendiks füüsika suurima avastuse eest: "Koputamise kiirus ületab helikiiruse."
-----------
Põrgu on koht, kus Hitler uurib Marxi "Kapitali" heebrea keeles.
-----------
Noor munk andis kloostritõotuse ja tema esimene ülesanne kloostris oli aidata teistel munkadel kiriku eeskirju, psalme, seadusi jne. käsitsi ümber kirjutada. Pärast umbes nädala pikkust sellist tööd märkas munk, et kõik mungad kopeerisid neid materjale eelmisest koopiast, mitte originaalist. Selle fakti üle imestades väljendas ta abtile oma üllatust:
"Padre, kui keegi tegi esimeses koopias vea, kordub see igavesti ja seda ei ole võimalik parandada, sest pole millegagi võrrelda!"
"Hm, mu poeg," vastas abt, "tegelikult oleme seda teinud sajandeid... Aga põhimõtteliselt on teie arutluskäigus midagi peidus!" - ja nende sõnadega läks ta alla kongidesse, kus "algallikaid" hoiti tohututes kastides, mida polnud sajandeid avatud.
Ja ta kadus. Kui tema kadumisest oli möödunud peaaegu päev, läks murelik munk samadesse keldritesse püha isa otsima. Ta leidis ta kohe üles – too istus tohutu avatud vasikanahast raamatu ees, tagus pead vastu vangikongi teravaid kive ja pomises midagi segaselt. Veri voolas mööda ta nägu, see oli kaetud pori ja marrastustega, juuksed olid sassis ja pilk metsik.
– Mis sul viga on, püha isa? – hüüdis šokeeritud noormees: – Mis juhtus?!
– Tähistage, – oigas abt, – sõna oli: tähistage! Ja mitte „tsölibaat”!
(Tähistage – tähistage, rõõmustage; tsölibaat – hoiduge (seksuaalne hoidumine on katoliikluse üks alustalasid))
Moraal: lugege originaalallikaid – mitte nende tõlgendust ...
--------
Vanade raamatute koguja küsib oma sõbralt, kas tal on vanu raamatuid.
– Enam mitte, – vastab sõber, – nädal tagasi viskasin minema Piibli, mis mul kes teab kui kaua vedeles, ma arvan, et see oli väljaanne... Gut... kuidas seda kutsuti... Guten...
– Gutenbergi? Sa viskasid Gutenbergi Piibli minema? Aga see oli esimene trükitud raamat! See on hindamatu! Tänapäeval on selle väljaande eksemplar väärt 4 miljonit dollarit!
– Noh, ma ei usu, et keegi oleks andnud minu oma eest sentigi, sest mingi jobu kirjutas ääred täis. Tema nimi oli vist Martin Luther...
-----------
Vürst Kurakin kiitles seltskondlikul vastuvõtul, kus oli ka Lomonossov, kelle päritolu ärritas paljusid õukondlasi:
– Aga mina olen ju Rurikovitš! Minu sugupuu ulatub püha vürst Vladimir "Punase Päikese" juurde. Ja sina, Mihhail, Vassiljevi poeg, kas sa oskad oma esivanemate kohta midagi sarnast öelda?
„Paraku mitte,“ vastas Lomonossov kurvalt. „Kõik meie perekonna dokumendid hävisid suures üleujutuses...“
-----------
— Majandus põhineb ainult vaba raha voogudel, mis pidevalt väheneb. Riik pole pikka aega tootnud midagi peale pontoonide. Rahva moraali üldine langus. Raamatute lugemist peetakse lõksuks. Ületoidetud valitsejad korraldavad etendusi. Nad on ammu kaotanud sideme reaalsusega ja usuvad omaenda jumalikkusse. Pidevad ja ebavajalikud provokatsioonid ja tülid naabritega. Julgeolekujõud ei ole ammu suutnud riiki kaitsta, kuid röövivad regulaarselt omaenda kodanikke...
— Ženja, lõpeta ajalehtede lugemine. Mine tee oma kodutööd.
— Seda ma teengi. Meile anti teemaks Rooma impeeriumi langus ja häving.
--------
Karatevõistlus. Esimene sportlane, jaapanlane, tuleb väljakule. Lööb peaga! Ta purustab 2 tellist - "maokool". Hiina sportlane tuleb väljakule. Lööb peaga! Ta purustab 5 tellist - "draakonikool". Kolmas tuleb väljakule. Lööb peaga! Ta purustab 10 tellist - "kõrgem parteikool".
(VK lehelt, kuna pole kasutaja siis sain mõned kopeerida)
Bertel Gripenberg: See lõhe on sügavam surmast, on sünge, pime ja lai - ta lahutab inimest sellest, kes punaseks kiskjaks sai.
Kandidaat teeb ajalooeksamit. Loomulikult ta ei tea midagi.
Õpetaja:- Noh, räägi mulle vähemalt Teise maailmasõja algusest.
Kandidaat:- Ümberringi on tuld ja suitsu ning TANKID, TANKID, TANKID!
-------------
Brežnev tuli Nixonile külla. Õhtul, pärast head õhtusööki, ütleb lodev Nixon talle:
- Leonid! Ma näitan sulle, kuidas kontrollida, kas sinu meeskonnas töötavad inimesed on targad!
Ta võtab telefoni ja helistab Kissingerile.
- Kuule, Henry, arva mõistatus ära! Kes see on: minu isa poeg, aga mitte mina?
- Minu vend! - vastab Kissinger kohe.
- Täpselt nii, Henry! Kas sa näed, Leonid?
Brežnev oli hämmastunud, naasis Moskvasse ja kutsus esimesel päeval Suslovi oma kabinetti.
- Mihhail Andreitš! Arva mõistatus ära! Kes see on: minu isa poeg, aga mitte mina?
Suslov mõtleb ja mõtleb, aga ei suuda arvata.
- Andke mulle aega, kallis Leonid Iljitš!
Suslov käis kõigi Kremli tegelaste juures ja keegi ei suutnud arvata - ei Andropov ega Ustinov ega Pelše.
Ta tuleb Gromõko juurde ja küsib temalt mõistatuse kohta. Gromõko oli Ameerikas käinud, mõtles ja mõtles ning ütles:
- Minu vend, ilmselt.
Rõõmus Suslov jookseb Brežnevi juurde:
- Kallis Leonid Iljitš! Ma arvasin ära! See on Gromõko vend!
- Noh, see on vale! - vastab Leonid Iljitš rõõmsalt. - See on Kissingeri vend!
--------------
1940. aastate lõpus maalis üks kunstnik maali pealkirjaga "Lenin Poolas".
See kujutas RSDLP(b) Keskkomitee koosolekut. Seltsimees Kalinin, seltsimees Dzeržinski, seltsimees Sverdlov ja teised seltsimehed istusid laua taga ja kuulasid tähelepanelikult seltsimees Stalini kõnet.
Õpetaja:- Noh, räägi mulle vähemalt Teise maailmasõja algusest.
Kandidaat:- Ümberringi on tuld ja suitsu ning TANKID, TANKID, TANKID!
-------------
Brežnev tuli Nixonile külla. Õhtul, pärast head õhtusööki, ütleb lodev Nixon talle:
- Leonid! Ma näitan sulle, kuidas kontrollida, kas sinu meeskonnas töötavad inimesed on targad!
Ta võtab telefoni ja helistab Kissingerile.
- Kuule, Henry, arva mõistatus ära! Kes see on: minu isa poeg, aga mitte mina?
- Minu vend! - vastab Kissinger kohe.
- Täpselt nii, Henry! Kas sa näed, Leonid?
Brežnev oli hämmastunud, naasis Moskvasse ja kutsus esimesel päeval Suslovi oma kabinetti.
- Mihhail Andreitš! Arva mõistatus ära! Kes see on: minu isa poeg, aga mitte mina?
Suslov mõtleb ja mõtleb, aga ei suuda arvata.
- Andke mulle aega, kallis Leonid Iljitš!
Suslov käis kõigi Kremli tegelaste juures ja keegi ei suutnud arvata - ei Andropov ega Ustinov ega Pelše.
Ta tuleb Gromõko juurde ja küsib temalt mõistatuse kohta. Gromõko oli Ameerikas käinud, mõtles ja mõtles ning ütles:
- Minu vend, ilmselt.
Rõõmus Suslov jookseb Brežnevi juurde:
- Kallis Leonid Iljitš! Ma arvasin ära! See on Gromõko vend!
- Noh, see on vale! - vastab Leonid Iljitš rõõmsalt. - See on Kissingeri vend!
--------------
1940. aastate lõpus maalis üks kunstnik maali pealkirjaga "Lenin Poolas".
See kujutas RSDLP(b) Keskkomitee koosolekut. Seltsimees Kalinin, seltsimees Dzeržinski, seltsimees Sverdlov ja teised seltsimehed istusid laua taga ja kuulasid tähelepanelikult seltsimees Stalini kõnet.
Lugesin eile sama anekdooti vist FB-s eesti keeles, kus Brežnevi asemel oli Stalin. Hiljem otsisin FB-s, et siia kopeerida, kuid ei leidnud. Panin täna otsingusse ja VK-s oli siis Stalini asemel Brežnev
Staliniga on see anekdoot veel lollakam.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kui omal ajal filmivõtetel (nt. Nukitsamees) pisaraid oli vaja, siis määriti seda salvi natuke silma alla ja vett jooksis nii, et sõida või paadiga

Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
Selle anekdoodi kujunemise lugu olevat selline https://leonid-brezhnev.livejournal.com/8164.html
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist