Sa võrdled SAd RAga.
MTÜ Sõdurilt Sõdurile
-
- Liige
- Kontakt:
Re: MTÜ Sõdurilt Sõdurile
Kuulnud ma ei ole, et keegi oma lennutarvete pinus Beta kõrval mingit standardjuppi kasutaks. Aiman, et mõned kasutavad, aga mida - ei tea. Robotexi võistlusel ringi vaadates tundus, et mõnel on masinnägemine + Betaflight.
Suhtlus peab tõenäoliselt olema kahesuunaline - kõrgema taseme lennujuhtimise programm tahab Beta käest kindlasti ka mõnede andurite näitusid. Veel parem, kui kokku integreeritud suuna kvaternioni, mitte tooreid näitusid. Ma ei teagi, kas Beta seda anda oskab, aga vaba tarkvarana saab ta seda andma kindlasti õpetada. Paraku, mul püsis lennuk õhus ka ilma selleta, mistõttu ei uurinud - aga see polnud ka autonoomsus. :)
Droonide arendamiseks vajalikud üks või mitu testimisala/polügoni mõte on minu lollus, ulme või lihtsalt teostamatu? Või ongi Ukraina lähim parim koht, kus piirangutevabalt midagi testida ja arendada?
Ma ütleks, et praegu on see teostatav, kui NOTAMid jms võtad. Siis on õhuruumi osas rahulikum, kuigi FPV-d ei vaja tegelikult väga suuri kõrgusi, kui rääkida 5+ km raadiuses lendamisest. Lisaks on ukrainlaste FPV-d tegelikult peamiselt tsiviilsagedustel ja suundantennidega pluss võimsusi kasutatakse minimaalselt, st nt alles videokvaliteedi halvenemisel keeratakse võimsust natuke peale.
Piirangutevabalt saab tõesti ainult seal, sest neil on ses osas seadusandlusega ilusti viivitatud, ütlevad ise. Terve mõistus on neil peamine nõue, st treeninglennatakse ikka kohtades, kus pole olulisi või kõrvalisi objekte. Lisaks pole nad ka ülereguleeritud EL.
Noh, saab siin ka millivattidega harjutatud, alustuseks hea küll.
professional retard
Ma kahtlen väga, kas need meie piirangud EL-ist tulenevad
.

Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Ilmar Raag oma viimases FB postituses droonindusest laiemalt:
https://www.facebook.com/search/top?q=ilmar%20raagMul ei lähe meelest, kuidas pärast SIILi õppust küsis üks ukrainlane minult: „Miks te ei valmistu? Teid ju tapetakse ära!” Ma ei osanud talle vastata.
Vahepeal ka väike tänu eelmise reisi käigus kohaletoimetatu eest ka - Harkivi K-9 üksuse esindajad on tänulikud ja tervitavad. Teoks sai see ka militaar.net'i kasutajate toe abil.
Järgmine tiir jälle ja rohkem
Järgmine tiir jälle ja rohkem

professional retard
Järgmine suurem projekt meie väiksel ettevõtmisel on Harkivi K-9 üksuse koertele kaitsejalatsite hankimine. Nii naljakad kui need videod toakoertest sussidega ka poleks, on teenistuskoerad nendega leppinud, harjunud ja tänulikud ning saavad kildudest jm jamast hoolimata paremini oma tööd teha.
Koeri on üksusel paarikümne ringis, kõik suuremat kasvu malinoisid või saksa lambakoerad.
Koerte jalatseid müüakse paarikaupa, seega "koonu peale" läheb kaks paari vaja.
Eesmärk on kõik nad papudega varustada ning kui vahendeid üle jääb, siis edasi on neil ka kõrvaklappe-kaitseprille vaja..
Kui tekib küsimus, et "nah, miks koerad", siis mul on üks neljast esimesest Kaitseliidu teenistuskoerast kodus, nii et olen kallutatud ja saan aru, mida teenistuskoerad tähendavad.
Kes tunneb, et selline nišiprojekt kõnetab, võib toetada:
MTÜ Sõdurilt Sõdurile
Kontonumber: EE352200221086019894
Pank: Swedbank
SWIFT/BIC: HABAEE2X
https://sites.google.com/view/soduriltsodurile/
Tähh
Koeri on üksusel paarikümne ringis, kõik suuremat kasvu malinoisid või saksa lambakoerad.
Koerte jalatseid müüakse paarikaupa, seega "koonu peale" läheb kaks paari vaja.
Eesmärk on kõik nad papudega varustada ning kui vahendeid üle jääb, siis edasi on neil ka kõrvaklappe-kaitseprille vaja..
Kui tekib küsimus, et "nah, miks koerad", siis mul on üks neljast esimesest Kaitseliidu teenistuskoerast kodus, nii et olen kallutatud ja saan aru, mida teenistuskoerad tähendavad.
Kes tunneb, et selline nišiprojekt kõnetab, võib toetada:
MTÜ Sõdurilt Sõdurile
https://sites.google.com/view/soduriltsodurile/
Tähh

professional retard
Vabandan lolli küsimuse pärast, kas teenistuskoertele on lisaks kingadele ka kaitsevestid ette nähtud? Siin on teenistuskoertel vestid olemas, et neid vähem surma saaks, sest koer on väga väärtuslik erivahend.
Minu teada neil seal pole koertel kaitseveste. Tegelikult ei ole ka Eestis vist väga vestidega koeri - nt tulistajat murdma minevad koerad saadetakse tõenäoliselt oma viimasele ülesandele. Vähemalt nii on vastavate koerte juhid meil rääkinud.
Küll aga on nr 1 vaenlane (klaasi)killud jm sodi, mis käppasid lõhub. Nr 2 vajadus on kuulmise-nägemise kaitsmine.
Küll aga on nr 1 vaenlane (klaasi)killud jm sodi, mis käppasid lõhub. Nr 2 vajadus on kuulmise-nägemise kaitsmine.
professional retard
Vahepeal infoks, et koerte "papude" jaoks on finants koos. Kui asjad olemas ja teel/kasutuses, annan teada.
Järgmine seonduv kogumine läheb nende kutsade silma-ja kõrvakaitse heaks.
Tähh
Järgmine seonduv kogumine läheb nende kutsade silma-ja kõrvakaitse heaks.
Tähh

professional retard
Papud koertele on teel meie poole, et nad edasi Harkivisse toimetada.
Küll aga hüppas vahepeal üles veel kiireloomulisem asi:
Iga pisku aitab.
Küll aga hüppas vahepeal üles veel kiireloomulisem asi:
https://www.facebook.com/groups/soduril ... 084836508/Meie poole pöörduti Erioperatsioonide Väejuhatuse allüksusest, mille koosseisus võitleb lausa kolm eesti meest. Palutakse lahingumeditsiini vahendeid - rindkereplaastreid, iisraeli sidemeid, hemostaatilisi sidemeid, žgutte jms. Omad poisidAitame üheskoos!
Saaja: MTÜ Sõdurilt Sõdurile
Iga pisku aitab.
professional retard
Ülalmainitud erioperatsioonide poistele on vajalik kraam üle antud, aga enne "tõestusmaterjali" laekumist seda lõpetatuks ei kuuluta.
Küll aga saab rõõmuga teada anda, et Harkivi K-9 üksus sai kutsudele papud kätte. Tegelikult on need juba 2 nädalat kohal olnud, kuid koerad õppisid kingi kandma ja ootasime, et saaks selle ka jäädvustatud. Kogu üksus tänab südamest
Küll aga saab rõõmuga teada anda, et Harkivi K-9 üksus sai kutsudele papud kätte. Tegelikult on need juba 2 nädalat kohal olnud, kuid koerad õppisid kingi kandma ja ootasime, et saaks selle ka jäädvustatud. Kogu üksus tänab südamest

professional retard
Postiautomaatidesse potsatasid pakikesed. Harkivi koertele kuulmiskaitsevahendid ja kaitseprillid. Asjade hinnast tingituna vastavalt 13 ja 10 komplekti. Pilt muidugi pakendis asjadest, aga võin soovijatele-kahtlejatele füüsiliselt näidata kogu saadetist, pole siin mingite talvevormidega tegu.
Varsti minek, viin ise ära.
Järgmine suurem asi on haagissuvila hankimine ühele üksusele.
Ja pärast seda diiselmootoriga universaalkerega sõiduauto (ka Passat käraks küll, ütlevad) ühele teisele üksusele. Kui asjad olemas ja teod tehtud, siis koos üksuse nimedega.
Muidugi list pikeneb pidevalt - ka kolme akujaama palutakse..
Varsti minek, viin ise ära.
Järgmine suurem asi on haagissuvila hankimine ühele üksusele.
Ja pärast seda diiselmootoriga universaalkerega sõiduauto (ka Passat käraks küll, ütlevad) ühele teisele üksusele. Kui asjad olemas ja teod tehtud, siis koos üksuse nimedega.
Muidugi list pikeneb pidevalt - ka kolme akujaama palutakse..
professional retard
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: GertS, Maci, maxi ja 12 külalist