Propagandaapsud
Propagandaapsud
Mnjaa, moslemiterroristid on importtoode (sinna klassifitseeruvad ka need teise ja kolmanda põlvkonna moslemid, kes on radikaliseerunud, mitte integreerunud) , aga päris üllatav, et nüüd tuleb juba ka neonatse importida ja neid esindavad aktiivselt tegelased, kes 1940-ndale klassifitseerusid alamrahvaks, mitte ariaalasteks või nendega vähemalt enam vähem võrdseks. Aadu keeraks mitu korda hauas ringi, kui seda kuuleks. 

Unforeseen consequences
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Terrorirünnakud Euroopas
Noh, ega need Aadu aarialased kõik ka nii kvaliteetsed polnud.
Mul tuleb siinkohal meelde üks paar mingist telesaatest. Mees oli eestlane ja naine sakslanna, elasid nad Saksamaal. Naine leidis kuskilt mingi sõjaaegse plakati või lehefoto jutuga, et saksa noormehed tõttavad isamaad ja Aadut kaitsma. Ainult pildi peal oli auväärt perepea ise ja pilt oli tehtud Tallinnas. Sellega ei tahtnud ma muidugi öelda, et see kuidagi kvaliteeti oleks alla kiskunud
Mul tuleb siinkohal meelde üks paar mingist telesaatest. Mees oli eestlane ja naine sakslanna, elasid nad Saksamaal. Naine leidis kuskilt mingi sõjaaegse plakati või lehefoto jutuga, et saksa noormehed tõttavad isamaad ja Aadut kaitsma. Ainult pildi peal oli auväärt perepea ise ja pilt oli tehtud Tallinnas. Sellega ei tahtnud ma muidugi öelda, et see kuidagi kvaliteeti oleks alla kiskunud

Re: Propagandaapsud
OT, selliseid "propagandaapse" on teinud ka Discovery. Kunagi oli saade natsidest ja nende ideaalidest st ideaalsetest blondidest "Saksa aaria rassi parimatest poegadest Hugo Bossi mundrites", aga taustaks propagandavideo "Eesti Leegionist", kus rüütliristide särades vaatasid vastu blond Nugiseks, Riipalu ja teised "Aaria rassi" parimad pojad, Eesti Leegioni lõkmed ja sinimustvalged käisemärgid hiilgamasAinult pildi peal oli auväärt perepea ise ja pilt oli tehtud Tallinnas.

Unforeseen consequences
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline