Tore on ju niisama lahmidamanjabes kirjutas: ↑06 Juul, 2025 11:19See pole ju tantsupidu, vaid selle "afterparty". Lapsi ju tavaliselt ööklubisse ei tassita. Või mis probleemile sa siin viitad või kuidas see kõik sakslastega seotud on?Madis Reivik kirjutas: ↑05 Juul, 2025 23:35 Meil on siin raskusi isegi eestikeelsete integreerimisega
https://www.facebook.com/soveldaja/post ... 483611249/
alla 18 pole tarvis ja pilet on hmmm.... Palju õnne tantsupeolised, tulge teine kordki kilulinna![]()
Integratsioon ja Eesti venekeelsed
Re: Integratsioon ja Eesti venekeelsed
Oli ka teisi järelpidusid. See polnud ainuke ja kohustuslik.Madis Reivik kirjutas: ↑05 Juul, 2025 23:35 Meil on siin raskusi isegi eestikeelsete integreerimisega
https://www.facebook.com/soveldaja/post ... 483611249/
alla 18 pole tarvis ja pilet on hmmm.... Palju õnne tantsupeolised, tulge teine kordki kilulinna![]()
-
- Liige
- Kontakt:
Noh, mulle tundub et kui tuleb suur kamp noori kokku siis võiks neil lubada ka koos aega veeta, mitte lolli piletihinna ja arusaamatu vanusepiiranguga osaliselt ukse taha jätta.
Kus viga näed laita, seal tule ja aita!Madis Reivik kirjutas: ↑06 Juul, 2025 14:22 Noh, mulle tundub et kui tuleb suur kamp noori kokku siis võiks neil lubada ka koos aega veeta, mitte lolli piletihinna ja arusaamatu vanusepiiranguga osaliselt ukse taha jätta.
Nüüd võtab akf ise ette ühe tasuta noortepeo korraldamise, kus kõik eesti- ja venekeelsed saavad sõbralikult integreeruda!

Ei ju seda ainult Laulupeo lõpus korraldama.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Madis, võta ikka asi laiemalt ette. Rahamaa 150 eurone pilet võiks olla sinu järgmine projekt. Mõtle, keegi julgeb nii palju küsida ühe etenduse eest.Madis Reivik kirjutas: ↑06 Juul, 2025 14:22 Noh, mulle tundub et kui tuleb suur kamp noori kokku siis võiks neil lubada ka koos aega veeta, mitte lolli piletihinna ja arusaamatu vanusepiiranguga osaliselt ukse taha jätta.
Mihuke uskumatu segapudru peas...ja see on EV kodanik Õismäelt.
https://youtu.be/lyfZ0RT67EU?si=SDWShFY7rLw08NlP
https://youtu.be/lyfZ0RT67EU?si=SDWShFY7rLw08NlP
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kui 2QuickStart Kalevi staadionil esines, olin ka hämmingus, ümberringingi ainult eesti keel.
Narva jooksul olles, siis samal ajal olid Esto päevad, siis ikka räägiti kahes keeles.
Narva jooksul olles, siis samal ajal olid Esto päevad, siis ikka räägiti kahes keeles.
-
- Liige
- Kontakt:
Kahju et sa probleemi ei näe aga eks sa otsi veel postitusi mille kallal haukuda.AMvA kirjutas: ↑07 Juul, 2025 18:47Madis, võta ikka asi laiemalt ette. Rahamaa 150 eurone pilet võiks olla sinu järgmine projekt. Mõtle, keegi julgeb nii palju küsida ühe etenduse eest.Madis Reivik kirjutas: ↑06 Juul, 2025 14:22 Noh, mulle tundub et kui tuleb suur kamp noori kokku siis võiks neil lubada ka koos aega veeta, mitte lolli piletihinna ja arusaamatu vanusepiiranguga osaliselt ukse taha jätta.
Elitaarsust tuleb kultiveerida ja eks peale tantsupidu tuleb ikka lihtrahvas eraldada.
Madis püüa kuidagi selgemalt/lihtsamalt lahti kirjutada mis probleem ja kuidas seda oleks pidanud siis sinu arvates lahendama.
Hetkel ei saa hästi aru.
Meelis@ käinud ennegi tantsupeol ja käisin ka seekord.
Olen käinud ka enne järel või vahepeol ja käisin ka seekord. Aita aru saada mida ma ei märganud.
Hetkel ei saa hästi aru.
Meelis@ käinud ennegi tantsupeol ja käisin ka seekord.
Olen käinud ka enne järel või vahepeol ja käisin ka seekord. Aita aru saada mida ma ei märganud.
-
- Liige
- Kontakt:
Ma pole kunagi ise tantsupeol käinud aga arvan et kuna tegu rahvaüritusega, siis vanusepiirang ja kõrge piletihind on vähe ebaõiglane. Palju noori sõidab Tallinnasse kokku, niigi kallis lõbu - afterparty võiks nagu kõigile olla.
Normaalne piletihind oleks 15 euri, niikuinii riik või linn tampis ka osa kulusid kinni.
Normaalne piletihind oleks 15 euri, niikuinii riik või linn tampis ka osa kulusid kinni.
Need Laulu- ja Tantsupeo Afterparty-d olid mõeldud ikkagi teatud seltkonnale, mitte avaliku üritusena üldise peo programmi osana.
Seega on igal organuiseerijal oma vaba valik, kuidas korraldab ja keda lubab!
Seega on igal organuiseerijal oma vaba valik, kuidas korraldab ja keda lubab!

Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
-
- Liige
- Kontakt:
Kremli trollidest
Allik on vanaks jäänud ja ei väljendu enam säärase selgusega, nagu poliitik võiks. Jutt on maru pikk ja lohisev. Mõned asjad, mida ta ütleb, tihendatuna:Runkel kirjutas: ↑12 Juul, 2025 8:56 Alliku intervjuu tekstina.
https://www.err.ee/1609743594/jaak-alli ... e-oli-viga
Ega ta vist üllata jah.
a) ajaloo teema: kas venekeelne elanikkond Eestis hindab ümber oma esivanemate rolli II maailmasõjas? -> arvab, et tühi lootus
Nõustun. Ka mina, kelle esivanematest mõned Punaarmees sõdisid, ei hinda esivanemate tegevust ümber. Aastal 1940 polnud NSVL-il õigust Eesti (juba katkist) riigikorda kukutada. Aastal 1944 oli Punaarmeel õigus üle jõe tulla, kuna siin olid Saksamaa üksused, mis oli NSVL-i päriselt rünnanud. Saabudes diktatuuri tuua ja repressioone korraldada polnud mingit õigust, aga otse loomulikult tehti mõlemat. :( Kõik sildid, et "vabastati" on ja oli mõistlik maha võtta ja asendada siltidega "taas-okupeeriti". Langenuid ümber matta oli kohati mõttetu tegevus. Kesklinna keskosa puhul saan aru, keda nad mujal segasid, ei mõista.
c) valimisõiguse teema: kas on demokraatia vaatenurgast õige kitsendada poliitilise eelistuse tõttu kellegi valimisõigust? -> arvab, et on väär
Arvan kah, et väär, peetagu Kremli trolliks kui soovitakse.
Tegelikult mittekodanikud saavad rahuldaval tasemel aru, et Putini režiim on diktatuur ja seal on asjad halvasti. VF kodanikud saavad rahuldavalt aru, et VF valimised on tühi tsirkus. Et vähemuse vähemusel propaganda on pähe pääsenud, nii et paartuhat tola käivad VF valimistel häält andmas, ei tõenda kuidagi ära, et mittekodanike hääleõigus KOV valimistel on Eesti ühiskonnale kuidagi ohtlik või kahjulik (sellist Kapo analüüsi mina lugenud ei ole, kui eksisteerib siis loen huviga).
Sisuliselt oli see poliitiline massihüsteeria. Tehti ära, oli isegi populaarne - sai tehtud, kasu oodata ei ole, eks kahjude osas vaatame. On üldine tõde, et kui inimgrupile öelda, et nad pole ära kuulamist väärt, siis mõned neist radikaliseeruvad. Paraku on otsus tehtud ja ümber pöörata pole praktiline. Otsene tulemus on see, et valijaskond on taas ülimalt eristunud rahvuse järgi, oleme tagasi olukorras, kus venelased valivad Keskerakonda, kuna neile muud valikut ei jäetud. See ei ole tark olukord. Lolli olukorda mindi tagasi põhiseaduse muutmisega.
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Kremli trollidest
"On üldine tõde, et kui inimgrupile öelda, et nad pole ära kuulamist väärt, siis mõned neist radikaliseeruvad. "
Bullshit, aga see läheb teemast välja. Kui inimgrupp peab moraalselt õigeks ülistada vallutamist ja vägistamist siis pole neid vaja lõputult ära kuulata.
Bullshit, aga see läheb teemast välja. Kui inimgrupp peab moraalselt õigeks ülistada vallutamist ja vägistamist siis pole neid vaja lõputult ära kuulata.
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Kremli trollidest
Iva on selles, et sõnumit "vallutada oli OK" ei edastanud kogu inimgrupp, aga sõnum "teie hääl pole ära kuulamist väärt" saadeti kogu grupile.Madis Reivik kirjutas: ↑12 Juul, 2025 14:12 "On üldine tõde, et kui inimgrupile öelda, et nad pole ära kuulamist väärt, siis mõned neist radikaliseeruvad. "
Niimoodi saadavad sõnumeid osapooled, kel on soov vastuolusid laiendada. Näiteks poliitikud, kes on leidnud polariseeriva teema, ja soovivad olla "õigel pool joont", kuna analüütik ütleb, et see annab positiivse häälte bilansi eriti just Tallinna linnas, selle asemel et teemale vesi peale kallata ja öelda "meie kellegi hääleõigust ei puutu, me teame et ühiskonnas on palju lolle, seda lahendatakse hariduse abil".
Georgi lintidega marssisid paarsada vist. Seda võiks nagu vaadata vallutamise tähistamisena, nõustun. VF valimistel käisid mingi paar tuhat. Seda võiks vaadata propaganda omale pähe laskmisena.
Aga hääleõiguse kaotasid rohkem kui 120 000.
See on täpselt sama tark, kui ma tean et "indiviid A on nõme" mistõttu ma norin tüli valmis isiku venna ja õe, vanemate ja kogu suguvõsaga. Kui tulevikus on vaja, et nad isiku korrale kutsuksid, siis mu suhted nendega on rikutud. Nad isegi ei helista mulle, kui teavad et A midagi nõmedat kavatseb.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist