Donald Trump JÄLLE president

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Re: Donald Trump JÄLLE president

Postitus Postitas Kriku »

Eks autoritaarsetele riigipeadele ole seegi omane, et korrektselt vormistatud korralduste asemel valitsetakse mingite suuliste tungivate soovituste vms. abil.
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Oma esimese tööandjaga oli kunagi huvitav vestlus siin Norras.Ta oli umbes minuvanune,kolm aastat vanem.Tema mäletamist mõõda tuli Cola suurtarbimine Norrasse koos USA puurtornide personaliga.Ka tema koolis oli ameeriklaste lapsi,kuskil 70-nendate alguses.Kui ma õieti mäletan,siis 71-sel või 72-aastal.Koos sellega tulid koolidesse ka joogiautomaadid,kus sai Colat endale osta.Ja esimene aasta,pakun,et see oli 1971,olevat veel see kokaiini ekstrakt colas sees olnud aga siis tänu Euroopa riikide survele olevat lõppude lõpuks Coca-Cola järele andnud ja ekstrakti enam ei hakatud kasutama.USA enda võimud keelustasid selle kasutamise ka kuskil samal ajal ära,vähemalt nii Alf Inge mulle ütles.
Üleminek maisisiupile tuli minu arust 80-nendate keskel,kui suhkruhinnad hakkasid meeletult tõusma ja USA joogitööstus hakkas otsima odavamat varianti.Sama teeb ka Pepsi ja kõik USA suured toiduainete tööstused.Good luck sellega,ei ole see nii,et keegi mulle ütleb,et muuda repsepti ma kohe teen seda,isegi,kui see ütleja on president.
Ka Euroopas on see maisisiirup probleemne.Minu enda töökogemuste järgi sisaldavad enamik nn.odavamad saia-leivatooted maisisiirupit.Ja mul on 30 aastane töökogemus.Väikepagarid proovivad seda imalat pruuni värvi rumalust vältida aga suurtööstustustes,kus kasumiprotsendi nimel ei lõõda risti ette,kasutatakse seda massiliselt.Huvitav on see,et peale seda Geeniuse sotsiaalmeedia kiremist kukkus USA suurima maisisiirupi tootja aktsia päris paraja pauguga allapoole.Ja me räägime siin miljarditest.
Kui ma nüüd õieti aru sain,siis üks suuremaid USA ajalehti tahab avaldada artikli Geeniuse ja Epsteini suhetest,väidetavalt on nende valduses Epsteinile saadetud Geeniuse allkirjaga kiri,kus viimane tänab Epsteini toreda õhtu eest,kus ei puudunud noored poolpaljad tüdrukud.Kuna mul oli palju teha,siis ei jäänud ajalehe nimi meelde aga lisaks kirjale olevat neil ka photo,kus Geenius ja Epstein ninapidi koos,taustal selgelt väga noor poolpaljas tüdruk.Hetkel olevat Valge Maja suutnud advokaatide abiga artikli avaldamise peatada.Ma ise arvan,et kaua ei suudeta seda artiklit blokeerida.
Viimati muutis kaugeltuuriv, 18 Juul, 2025 13:58, muudetud 1 kord kokku.
Drax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Drax »

kaugeltuuriv kirjutas: 18 Juul, 2025 13:36 Oma esimese tööandjaga oli kunagi huvitav vestlus siin Norras.Ta oli umbes minuvanune,kolm aastat vanem.Tema mäletamist mõõda tuli Cola suurtarbimine Norrasse koos USA puurtornide personaliga.Ka tema koolis oli ameeriklaste lapsi,kuskil 70-nendate alguses.Kui ma õieti mäletan,siis 71-sel või 72-aastal.Koos sellega tulid koolidesse ka joogiautomaadid,kus sai Colat endale osta.Ja esimene aasta,pakun,et see oli 1971,olevat veel see kokaiini ekstrakt colas sees olnud aga siis tänu Euroopa riikide survele olevat lõppude lõpuks Coca-Cola järele andnud ja ekstrakti enam ei hakatud kasutama.USA enda võimud keelustasid selle kasutamise ka kuskil samal ajal ära,vähemalt nii Alf Inge mulle ütles.
Liiga ilus, et olla tõsi :). Kokaiin on olnud USAs ikka juba üle saja aasta keelatud aine, Interneti andmetel loobus Coca-Cola päris kokaiinist juba 20. saj alguses, kuid kasutas paarkümmend aastat veel juba oma toimeaine kaotanud kokalehtede leotist.
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PaganHorde »

nukkel kirjutas: 18 Juul, 2025 12:41 Kus kohas ta KÄSKIS seda muuta? No ei leia, tee mis tahad no ei leia. Pole mingit presidendi ukaasi või uut seadust mis käseb muuta coca koostist. Aint mingi ving,hala ja mis iganes veel. Hea et keegi siin veel loosungiga kohaliku coca cola tehase ette Kadaka pst protestima pole läind.
https://www.err.ee/1609747650/trump-kas ... a-koostist

Mine kurda muret err toimetajale. Mis puudutab hala ja vingu ja delfi kommentaariumi stiilis kommentaare, siis seda võiksid sa siia foorumisse küll vähem toota.
Walter2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Walter2 »

Sõna “käskis” sisaldub ainult err artikli pealkirjas, tekstis endas eimidagi..
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
nukkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nukkel »

Lgp.PaganHorde ootan sama käitumist või kirjutamist sinult.
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Kriku kirjutas: 18 Juul, 2025 13:23 Eks autoritaarsetele riigipeadele ole seegi omane, et korrektselt vormistatud korralduste asemel valitsetakse mingite suuliste tungivate soovituste vms. abil.
Kuskohal sellised lähimad mitteautoritaarsed utoopiad asuvad? Suuliseid tungivaid soovitusi kasutatakse pidevalt. Eestist võib näiteks tuua Kräpi Evka. Umbes aasta pärast skandaali teatas Kalev et nüüd on kommid transrasvavabad. Ma ei mäleta et kas vana Ilves ka sel teemal sõna võttis. Aga vahet pole, kui teemaks oli rulluisutamine, leivategu või toitumine üldisemalt jäi nagunii niimoodi nagu Evelin ütles.

Finantsturgude käitumine oleneb siis kuigipalju sellest et kes ütles või soovitas. Kui Trump ütleb et jõi Cocat ja maisisiirup võttis kõhu pasale siis siirupitootjate aktsiahinnad kukuvad põhja välja. Kui näiteks Mallukas või Brigitte-Susanna kes on ka mõjuvõimsad kuid Trumpile ikka natuke alla jäävad niimoodi ütlevad siis siirupitootmisega ei juhtu midagi. Küll aga tasuks investeerida paberitööstusesse sest WC paberi nõudlus tõenäoliselt kasvab. Selliseid nüansse tuleks börsil mängides arvestada.

See Trumpi foto ei pruugi tõele vastata. Tehisaju on juba nii võimekas et isegi mul pole probleemi avaldada foto endast koos Lukashenkoga sügisest viljasaaki hindamas. Gomeli oblast, 1986 a.
Aga kes seda usuks ja Trumpi puhul ka - kes tahab see usub kõike ja kes ei taha ütleb et fake, ärge hingeldage!
Turist 47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Turist 47 »

Aga kes seda usuks....
Valge Maja "staabiülem" Donald Trump teatas 4. juulil president Zelenskõiga peetud vestluses, et Ukraina ei muuda kaitsepositsioonil olles sõja käiku.
Trump - "Ainult pealetung muudab sõja käiku".
https://www.washingtonpost.com/politics ... ons-putin/

Pikk artikkel, mille "läbiv joon" on, et Euroopa tippspetsialistid valmistuvad Trumpiga suhtlemiseks äärmusliku põhjalikkusega - kandev roll on kiitmisel, rahustamisel, ergutamisel, kuulamisel, ...
NATO tippkohtumine keskendus kaitsekulutustele ja „Trumpi jaoks etenduse“ korraldamisele ...
Trumpile meelepärase kohtumise korraldamine ...
Panus tasus end ära. Trump (ka Zelenskõi) lahkus Haagis toimunud kohtumiselt tundega, et see oli „väga sõbralik“...
Tegelikult "vanal" on igav.
Põnev on terves ilmas ringi sebida ja igal pool/igal alal olla peamine tegija, otsustaja.
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Selle artikli juures ma usun kontrolliti fotosid põhjalikult,nii,et ma välistaks nende võltsimise.Huvitav on see,et Geenius oma kohtuähvardusega läheb otseselt Fox News konserni suuromanikuga tülli.Murdoch on alati teda toetanud aga aus olles siis viimased paar kuud on ka tema kanal muutumas Geeniuse suhtes kriitilisemaks.
Et Geeniuse ja Epsteini sõprus kestnud rohkem,kui aastake paar on nüüd kinnitumas,nimelt tema endine kasiinodirektor on sotsiaalmeedias teatanud,et alati,kui Epstein 80-nendate keskel külastas Geeniuse kasiinot Atlantic Citys oli Epstein kaasa toonud seadusega allapoole vanusepiiri tüdruku.Konkreetselt oma sots.meedia postis mainis ta 19 aastast tüdrukut,kui Epstein saabus koos temaga kasiinosse.Mehe väitel tuli Geenius isiklikult talle ja neiule vastu.19 aastased nimelt ei tohi USA kasiinodesse minna,meilgi on vist 21 aastane vanusepiirang aga see puudutab vist ainult mängimist.vanusepiirangute eiramine tõi ka kaasa kontrollorgani visiidi Geeniuse juurde,kus hoiatati tagajärgede eest,kui sellised visiidid noorte neidudega jätkuvad.
isonts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isonts »

Pange ikka link ka artiklile, kus Trump siis tibidega poseerib.
pwn13
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas pwn13 »

Pigem on huvitav mis siis nn 40 päeva pärast saab. Ukrainlased ju nagu võiksid "saboteerida" rahukõnelusi, kuna kui kokkulepet ei saavutata siis vatid saavad pähe. Või tuleb see ekstra "2 nädalat" ka seltsi.
Trumpil pole samas tükk aega töövõite ette näidata olnud.
Turist 47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Turist 47 »

isonts kirjutas: 18 Juul, 2025 21:58 Pange ikka link ka artiklile, kus Trump siis tibidega poseerib.
Ehk see? - https://www.wsj.com/politics/trump-jeff ... cle_inline
+ https://www.wsj.com/politics/policy/tru ... e-bc3c3a2b
Näen pealkirju.
Siin kribatakse loetavalt WSJ artiklist (?) -https://gordonua.com/ukr/news/worldnews ... 49700.html
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas davidsoniharald »

Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas davidsoniharald »

pwn13 kirjutas: 18 Juul, 2025 22:07 Pigem on huvitav mis siis nn 40 päeva pärast saab. Ukrainlased ju nagu võiksid "saboteerida" rahukõnelusi, kuna kui kokkulepet ei saavutata siis vatid saavad pähe. Või tuleb see ekstra "2 nädalat" ka seltsi.
Trumpil pole samas tükk aega töövõite ette näidata olnud.
Mitte midagi ei saa. McDonald räägib suurest diilist aga mitte sittagi kahjuks ei muutu.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist