Keskpäevatunni saadet kuulasid?Kapten Trumm kirjutas: ↑28 Juul, 2025 8:50Kui panna otsingusse "pärnu metanoolitehas", tuleb tulemuseks lõputult vasteid "Eesti metsa auks" tüüpi kontorite koostatud petitsioonidest.AMvA kirjutas: ↑28 Juul, 2025 7:37See "biometanooli" tehas olevat olnud algusest peale bluff. Tasub kuulata viimast Keskpäevatundi.Kapten Trumm kirjutas: ↑24 Juul, 2025 18:51 Juhiks tähelepanu paarile "eduloole" Eestisse suurinvesteeringute saamisel
1. Eile teatas ERR, et Pärnusse tulla soovinud biometanooli tehas (1B, 200 töökohta) ei hakanud järjekordset "täiendavat uuringut" tegema ja teatas loobumisest
2. Paar nädalat tagasi teatas meedia, et VKG puidurafineerimistehase eriplaneering, mida kohalik vald tuliselt toetas, vaidlustati rohetrollide poolt. Seal on investeering ja töökohad samas suurusjärgus.
Tundub vägagi, et asi läks meil tavapärast "skeemi" pidi, et tekitati kustlikult massiivne keskkonnaühenduste kisakoor, mispeale hakkasid ametnikud jalalt jalale tammuma. Täpselt sama skeemiga on Eestis varemgi asju ära rikutud ja rohelistel on see skeem hästi sisse töötatud.
Küll aga ei leidu eriti tõsiseid viiteid pettusele või krundi välja petmisele (viimane paistab olevat mingi uute uudiste jama).
Nutt ja hala
Re: Nutt ja hala
Kas Saaremaal on siis kôik kordades kallim kui mujal?
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Keskpäevatundi pole ma kuulanud. Blufi ja krundiga seotud jutt oli mäletamist mööda ERR - s kevadel. Krunt RailBalticu magusas piirkonnas aga see tehnoloogia ise juba algusest peale kahtlane ning raha loodeti saada iduinvestoritelt. Ju siis keegi sellise asja jaoks raha anda ei tahtnud ja nii ta põhja läks.
Või on Kapten Trummil tuua näited kus sellise tehnoloogiaga tehas edukalt töötab?
Või on Kapten Trummil tuua näited kus sellise tehnoloogiaga tehas edukalt töötab?
Ei tea, ma käisin Saaremaal viimati 2008 a ja kui õigesti mäletan siis maikuus.
Aga küsimus on selles, muarust, et Soome riik otsustas abirahade välismaale maksmise ära lõpetada ja see põhjustab soomlaste kodumaale kolimist kus nad neid endiselt saavad. Mitte see et Eesti nende jaoks üle mõistuse kalliks oleks läinud.
Kui Soome tõesti nii otsustas, on see tõenäoline põhjus küll.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Soome ikka väljateenitud tööaastate eest makstavat pensionit ära lõikama on hakanud? Mu meelest käib see seadus muude asjade elik nn. rahvapensioni kohta.
See kammipilliühing on viimasel ajal sedavõrd ennast blameerinud, et kaunikesti raske on neid mingite tõsiste arvamusliidritena võtta. Nende ebakompetentsus on tegelikult masendav.Tasub kuulata viimast Keskpäevatundi....
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Rahvapensionit ma kirjutasingi . Ja sellisest skeemist et töö tegemisel pole algusest peale mõtet olnud vaid Soome kodanikuna saad igasugu imetoetusi. Lõpuks veel rahvapensioni mis mumeelest on ca 800 EUR. Soomes elamiseks on seda vähe, aga Tais, Hispaanias ja vist ka Saaremaal jätkub.
Nüüd kui see võimalus ära lõigati ollakse solvunud ning lubatakse ajaloolisele kodumaale kolida. Millegipärast süüdistatakse ajakirjanduses selles Eesti riiki (et Eestis on elu kalliks läinud)
Eks osade teemaga on selles saates nii ja naa, aga kui sul on infot, et see miljardiprojekt oli tõsine ettevõtmine, siis palun jaga oma infot!
Selle projektiga oli tõesti nii, et juba alguses avaldati põhjendatud kahtlust. Asjaosalised vastupidist veenvalt tõestada ei üritanud. Ma võin ka miljardeid lubada ja kui lõpuks ütlen, et ei anna, siis on nutt ja hala, suur raha jääb saamata... Tegelikult mul polnudki teist.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
No puukallistajate kõva hädakisa ja sellele järgnev, oma populaarsuse pärast murtsema hakkavate poliitikute kingapaeltel tallumine on süptomaatiline, see hirmutaks ära kuitahes kõva tahtmisega ettevõtte.
Kuna nende puukallistajate eestvedajatest enamik on kõrgelt haritud inimesed, siis mulle jääb segaseks, kuidas antud element ei taipa, et kaerajaani ja loodusturismiga ära ei ela paraku. Et Soome on meist rikkam, selle taga on ka palju suitsevaid tehasekorstnaid.
Kuna nende puukallistajate eestvedajatest enamik on kõrgelt haritud inimesed, siis mulle jääb segaseks, kuidas antud element ei taipa, et kaerajaani ja loodusturismiga ära ei ela paraku. Et Soome on meist rikkam, selle taga on ka palju suitsevaid tehasekorstnaid.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Ega sa ometi neid "kahtlusi" silmas ei pidanud?Jaanus2 kirjutas: ↑28 Juul, 2025 11:31 Selle projektiga oli tõesti nii, et juba alguses avaldati põhjendatud kahtlust. Asjaosalised vastupidist veenvalt tõestada ei üritanud. Ma võin ka miljardeid lubada ja kui lõpuks ütlen, et ei anna, siis on nutt ja hala, suur raha jääb saamata... Tegelikult mul polnudki teist.
https://rohe.geenius.ee/rubriik/loodusk ... ustundetu/
Võib vist kihla vedada, et ehitades meil ükskõik kuhu ja ükskõik mida, satutakse ikkagi peale vähemalt laulukonna paaritusalalale või siis vähemalt haruldasele kooslusele. Ja teatud rändaktivistidel on põhjust taas revolutsioon algatada.
VKG puidurafineerimistehase eriplaneeringu hetkeks polnud ka VKG arvel sentigi investeeringuraha. Tavaliselt köhivad investorid selle põhiosa välja siis, kui objekti rajamiseks on eeldused loodud ja tagasi enam pöörata ei saa. Need asjad lihtsalt ei käi sedasi, et investorid laovad kellegi jutu peale miljardi lauda, eriti kui Eestil on halb kuulsus igasugu NIMBY ja projektide peldikusse laskmisega.
Viimati muutis Kapten Trumm, 28 Juul, 2025 11:41, muudetud 1 kord kokku.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kinnisvara omamine ükskõik mis maal ei mõjuta Soome rahvapensioni väljamaksmist.
Kriteerium on elukohamärge rahvastikuregistris, st. rahvapensioni ei maksta neile kes ei ole soome rahvastikuregistris.
Kõige valusamalt puudutas see soomlasi kes kunagi töötasid ja elavad Rootsis.Neid on seal kümneid tuhandeid kes rahast ima jäid.
Ps. just nimelt elukohamärge rahvastikuregistris - sest soome rahvastikuregistrisse jäävad alatiseks need kes on sündinud 8,18 ja 28 kuupäeval.
Kriteerium on elukohamärge rahvastikuregistris, st. rahvapensioni ei maksta neile kes ei ole soome rahvastikuregistris.
Kõige valusamalt puudutas see soomlasi kes kunagi töötasid ja elavad Rootsis.Neid on seal kümneid tuhandeid kes rahast ima jäid.
Ps. just nimelt elukohamärge rahvastikuregistris - sest soome rahvastikuregistrisse jäävad alatiseks need kes on sündinud 8,18 ja 28 kuupäeval.
-
- Liige
- Kontakt:
Mis asi nende kuupäevadega siis täpsemalt on?
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Niisugustest kahtlustest pole vähemalt mina midagi lugenud. Küll aga olid veel siis kui Alender kliimaministeeriumit juhtis kirjatükid mis seadsid kahtluse alla konkreetse tehnoloogia. Ehk selle kuidas seal puidust metanooli teha kavatsetakse. See olevat valdkonnast "analoogne mitteomav". Lisaks odav energia Pärnu lahe tuulepargist mida vist ei tulegi.Kapten Trumm kirjutas: ↑28 Juul, 2025 11:37Ega sa ometi neid "kahtlusi" silmas ei pidanud?Jaanus2 kirjutas: ↑28 Juul, 2025 11:31 Selle projektiga oli tõesti nii, et juba alguses avaldati põhjendatud kahtlust. Asjaosalised vastupidist veenvalt tõestada ei üritanud. Ma võin ka miljardeid lubada ja kui lõpuks ütlen, et ei anna, siis on nutt ja hala, suur raha jääb saamata... Tegelikult mul polnudki teist.
https://rohe.geenius.ee/rubriik/loodusk ... ustundetu/
Seepärast palusingi nimetada analoogne tehas mis juba töötaks.
VKG tehas on mumeelest kunagi Tartusse planeeritu sarnane ja selliseid on maailmas küll. Soome Äänikoskit võrreldi Tartu projektiga. Tartu läks hukka sest asja ajas vale partei (kesikud Emajõelinnas!!!) ja ehitati hoopis Lätti.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Ennevanasti nimetatigi metanooli "puupiirituseks". Vanasti toodeti seda kuivdestilatsiooni menetlusega puidust.Ehk selle kuidas seal puidust metanooli teha kavatsetakse. See olevat valdkonnast "analoogne mitteomav". Lisaks odav energia Pärnu lahe tuulepargist mida vist ei tulegi.
Euroopas toodeti seda aga hiljutise ajani söest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist