Kremli troll vooglaid

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Re: Kremli troll vooglaid

Postitus Postitas Madis Reivik »

maksipoiss kirjutas: 12 Juul, 2025 7:38 Ju taheti uusi pikki püsse demonstreerida, võidupüha paraadi ju turvati veel ilma nendeta. Vaevalt et ohutase nüüd poole kuuga hüppeliselt tõusnud on. Aga tuttava kiirreageerija sõnul pidi elu lill olema, raha on nagu raba ja ostetakse kõike mida "riiulil" näitad.
[snip-snip]

Aga jättes selle kõrvale, siis rahvamassis on pikk püss kindlasti ohutum kui püstol, täpse tabamise kaugus on 10x suurem (või rohkemgi).
maskeerimisvork
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas maskeerimisvork »

Isemõtlejate ja arvajate häda on tihti, et eriti ei teata, mis väljaspool Kehtnat toimub. Minge reisige maailmas ringi, kasvõi De Gaulle lennujaamas, rääkimata mõne ärevama riigi omas. Kogu aeg on automaadid näha ja polegi pidevat nuttu.
Madis Reivik kirjutas: 12 Juul, 2025 12:15
maksipoiss kirjutas: 12 Juul, 2025 7:38 Ju taheti uusi pikki püsse demonstreerida, võidupüha paraadi ju turvati veel ilma nendeta. Vaevalt et ohutase nüüd poole kuuga hüppeliselt tõusnud on. Aga tuttava kiirreageerija sõnul pidi elu lill olema, raha on nagu raba ja ostetakse kõike mida "riiulil" näitad.
Ära ruiga palun.

Aga jättes selle kõrvale, siis rahvamassis on pikk püss kindlasti ohutum kui püstol, täpse tabamise kaugus on 10x suurem (või rohkemgi).
Kasutaja avatar
Sander17
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sander17 »

maskeerimisvork kirjutas: 12 Juul, 2025 15:40 Minge reisige maailmas ringi, kasvõi De Gaulle lennujaamas, rääkimata mõne ärevama riigi omas. Kogu aeg on automaadid näha ja polegi pidevat nuttu.
Kes siin nutnud on :dont_know:
Mina nägin elus esimest korda rahva seas püstolkuulipildujatega patrullivaid mundrimehi just de Gaulle lennujaamas, aasta oli 2013 ja neil oli just mingi terrorirünnak olnud. Neid nähes sain aru, et olukord islamiterrorismiga on ikka kusine Prantsusmaal, kui muud moodi enam korda hoida ei saa. Mind relvad ei häiri, aga raskem varustus ja relvastus tsiviililelanike vahel annab minule isiklikult signaali, et turvalisusega on kehvad lood ja ohutase on kõrge.

Reisinud olen palju, viibimud ka igasugustes getodes ja kriisipiirkondades.
Roamless
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Roamless »

Peale 1997 aasta Battle of North Hollywoodi, kus täis bodyarmoris ja automaatidega pangaröövlid võtsid politsepatrullid tiheda tule alla ja politsei ei suutnud neid kuidagi neutraliseerida, sest oli relvastatud püstolite, revolvrite ja pumpüssidega, muutus USA-s näiteks suhtumine ja ka patrulle hakati automaatidega varustama. Meil siin on kisa, et kiireageerijad kannavad automaati avalikult :scratch: ei näe siin küll mingit probleemi. Lisaks jutt, et rahapuudust pole ja vali ise midagi ülemiselt riiulilt ei pea ju paika kiireageerijate puhul, varustus ja relvastus tuleb ikka hangetega ning näit kasvõi relvad olid ühishange kaitseväega. Kuna viimasel ajal on tegeldud tõsiselt sisejulgeolekuga loe hangitud aktiivselt uut varustust ja välja vahetatud vana, siis tõesti mõnele tavalisele kiirreageerijale tundub, et vali aga mida iganes, võrreldes varasema " ikaldusega". EKV näitel noorsõdurid saavad ka nüüd sõita tuliuuete soomukitega, mitte loksuma 30-40 aastat vanade veokite kastides ja 1960 aasta käsirelvadest laskma ehk edasiminek missugune, kui kitsast vaatenurgast läheneda.
Unforeseen consequences
maskeerimisvork
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas maskeerimisvork »

Tegelikult on siin vast teine ja suurem probleem taga. Aastaid on peamiselt punase nelgi erakonnast pärit siseministrid ja muidugi ka ametnikud tagunud mantrat, et pole enam turvalisemat riiki kui Eesti. Taome püssid kastiratasteks ja elu on lill, kus hunt ja jänes istuvad ühe laua taga ja söövad rooskapsast. Päris maailmas see muidugi nii ei ole ja me elame ühe suurima terroristliku riigi kõrval. Ja nüüd ühiskonnas on tekkinud väike resonants ja üllatus, et kuidas siis nii, politsei kes on aastaid laulnud hosiannat, et meie riigis pole enam relvi üldse vaja, käib nüüd äkki automaadiga ringi.

Vooglaidu see enam ei puuduta, sest tema koht on selgelt kinnimajas või teisel pool Narva jõge.
Sander17 kirjutas: 12 Juul, 2025 15:52
maskeerimisvork kirjutas: 12 Juul, 2025 15:40 Minge reisige maailmas ringi, kasvõi De Gaulle lennujaamas, rääkimata mõne ärevama riigi omas. Kogu aeg on automaadid näha ja polegi pidevat nuttu.
Kes siin nutnud on :dont_know:
Mina nägin elus esimest korda rahva seas püstolkuulipildujatega patrullivaid mundrimehi just de Gaulle lennujaamas, aasta oli 2013 ja neil oli just mingi terrorirünnak olnud. Neid nähes sain aru, et olukord islamiterrorismiga on ikka kusine Prantsusmaal, kui muud moodi enam korda hoida ei saa. Mind relvad ei häiri, aga raskem varustus ja relvastus tsiviililelanike vahel annab minule isiklikult signaali, et turvalisusega on kehvad lood ja ohutase on kõrge.

Reisinud olen palju, viibimud ka igasugustes getodes ja kriisipiirkondades.
NAFO ep
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas NAFO ep »

vello.jpg
Vurru arvates need terroririigi varilaev-alused vist hõljuvad õhus ja lasevad toredasti meie vete suunast mannavahtu välja, ime et ta kaitse alla ei tahaks võtta neid.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Ehk siis rotile on pinnuks silmas Ukraina vastutegevus mis takistab orkide sõjaväe rahastamist.
alax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alax »

Varro Vooglaid

AK räägib pikalt sellest, kuidas Venemaa põhjustab meile GPS-häiringutega kahju:
https://www.err.ee/.../venemaa-tekitatud-gps-hairingute...
Mitte sõnagagi ei peatuta GPS-segamise peamisel põhjusel – tõsiasjal, et alles hiljuti pidid Venemaal õhutõrjesüsteemid alla tulistama terve rea Peterburi peale saadetud raketid.
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

alax kirjutas: 01 Aug, 2025 11:47 Varro Vooglaid

AK räägib pikalt sellest, kuidas Venemaa põhjustab meile GPS-häiringutega kahju:
https://www.err.ee/.../venemaa-tekitatud-gps-hairingute...
Mitte sõnagagi ei peatuta GPS-segamise peamisel põhjusel – tõsiasjal, et alles hiljuti pidid Venemaal õhutõrjesüsteemid alla tulistama terve rea Peterburi peale saadetud raketid.
Ignoreerides tõsiasja, et GPS häiringud Venemaa poolt tekkisid ammu enne seda, kui Peterburgi poole "raketid" teele saadeti (mis tegelikult ei olnud raketid, vaid droonid).

Ehk siis teade valdkonnast "Varro Vooglaid valetab jälle".
alari
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alari »

Sattusin FB-s sellisele postitusele ja mõtlesin selle siia kopeerida
FB viskas ühe omapärase kodaniku infovoogu, tuleb välja, et on teine isegi Riigikogu liige. Kuna postitus oli südamelähedasel teemal, võtsin analüüsida. Nimelt kirjutab Варро Вооглайд järgmist: "Üks tuntud loomaarst kirjutas mulle sigade Aafrika katkuga seonduvalt järgmist: "Seoses seakatku levikuga on tõusetunud mitmeid küsitavusi. Jahimeestelt saadud informatsiooni kohaselt on neil tekkinud laborite diagnooside osas küsimusi. Testimiseks olla mitmete metssigade proovidena laborisse saadetud ainult ühe metssea materjal, aga saadud tulemused olla olnud erinevad – osad nakatunud, osad mitte. Samuti on skeptilised jahimehed rääkinud...."

Tõenäoliselt palju teavad, mis linnuke see Варро on aga et postitus minuni jõudis siis võtame tükkideks. See, sõbrad, on klassikaline manipuleerimine. Alustame algusest.

1. "Üks tuntud loomaarst kirjutas mulle" - tegelikult juba sellest piisab, et mitte edasi lugeda, sest:
- miks peaks keegi Варроle kirjutama? Kas Sina oled kunagi Варроle kirjutanud või isegi selle peale mõelnud? Mida päriselt see "tuntud loomaarst" teeks oleks kirjutamine järelvalveasutusse, keskkonnaametisse, erialaliitu, kolleegile, ajakirjanikule, jahimeeste seltsile, Katrin Lustile või kellele iganes aga mitte Варроle. Ma hiljem selgitan veel täpsemalt, miks on Варро viimane inimene maailmas, kellele kirjutada.
- "tuntud" on mõeldud usalduse ehitamiseks
- nime ega kirja loomulikult ei avaldata
- järeldus - sellist kirja pole olemas.

2. Hea mõjutusoperatsioon on selline, kus on segatud päris probleem, natuke tõtt, tundmatud kuid heasoovlikud eksperdid (siinkohal "tuntud loomaarst", jättes selgitamata mille poolest tuntud 🙂 ja kas/kes ta tegelikult on). Loomulikult fakte kunagi ei esitata. Nii ka siin. Uuringud, laboriproovid jne ei ole mitte kunagi 100% täpsed. Alati on mingi veapiir. Võibolla oli laboris nädalavahetusel tööl ülikoolist tulnud praktikat, kes pani reede õhtul klubis tina ja laupäeval väristas kätt. Seda ei tohiks juhtuda aga juhtub ja spst ongi alati veapiir ja vajadusel tehakse kordusproove.
- järeldus - kui nii on, peaks olema seda lihtne tõendada. Miks ei ole tõendeid?

3. Juurde on lisatud ilmselge "naised saunas rääkisid" seda siis antud juhul skeptiliste jahimeeste näol, kes midagi rääkisid. Kõigepealt rääkisid omavahel, siis "loomaarstile", kes rääkis Варроle. Meenutage nüüd lapsepõlvest telefonimängu ja mõelge, kuidas algne sõnum muutus.

4. Infooperatsiooni puhul tasub vaadata ka allikale otsa. Skrollisin Варро profiili ja tuleb välja, et tema sein ainult taolisest jamast koosnebki. Ja siit järgmine ohulipp - Варроl ei ole mitte ühtegi positiivset programmi. Muidugi on meil riigis palju asju halvasti ja lolle ametnikke terve kari, ma isegi koostan oma jaoks edetabelit eriti lollidest riigitöötajatest.... aga samas on ka väga palju väga toredaid ja südamega tööd tegevaid inimesi. Ja usun, et me kõik tahame, et riik muutuks paremaks. Seda ei näe aga Варро seinal. Ma ei suutnud mitte ühtegi positiivset nooti sealt leida. No näiteks, et täna peatas mind politseipatrull, kes vabandas ette ja taha ning selgitas ilusti miks nad puhumisreidi teevad, politseitüdruk naeratas ja soovis head teed (mul hiljuti just nii juhtus ja oli väga tore). Või et käisin teeme ära koristustalgul, andsin verd vms. Killukenegi midagi head. Ei, Варроl puudub positiivne agenda sellepärast, et ta ei tahagi, et meie riik paremaks muutuks. Ja see on see teine põhjus, miks keegi Варроle ei kirjutaks - sest sellest ei muutuks midagi paremaks.

Kokkuvõttes on Варро ainuke eesmärk meie riiki ja ühiskonda hävitada. Kild killu ja teema teema haaval üritab ta justnimelt taoliste postitustega külvata usaldamatust, tüli ja vaenu. Ei ole ühtegi teemat või valdkonda, kus ta seda ei prooviks. Kõige enam paistab tal hambus olevat meie kaitsevägi, mis on Eestis üks enimusaldatavaid institutsioone ja Eesti riigi hävitamiseks kahtlemata üks olulisemaid asju, mida lõhkuda.

Варро koht on kongis või teiselpool idapiiri. Võtke seda kui väikest spikrit, kuidas tema postitusi lugeda ja palun ärge jagage neid edasi. Isoleerima ta vähemalt küberruumis, kuniks päris maailmas väljasaatmiseks alust pole.

Edit: ma ise olen jahimees.
olevtoom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olevtoom »

alari kirjutas: 05 Aug, 2025 7:50 Sattusin FB-s sellisele postitusele ja mõtlesin selle siia kopeerida ...
Minu arvates oleks viisakas ka tsiteeritud postituse autori nimi siin avaldada, või vähemalt viide näoraamatule. Kui me oleme valge pool, siis ei ole ilus анонимка-dega esineda, olgu nende sisu nii õige kui tahes.

Toetan. Kriku
Kremli troll.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Kokkuvõttes on Варро ainuke eesmärk meie riiki ja ühiskonda hävitada. Kild killu ja teema teema haaval üritab ta justnimelt taoliste postitustega külvata usaldamatust, tüli ja vaenu. Ei ole ühtegi teemat või valdkonda, kus ta seda ei prooviks. Kõige enam paistab tal hambus olevat meie kaitsevägi, mis on Eestis üks enimusaldatavaid institutsioone ja Eesti riigi hävitamiseks kahtlemata üks olulisemaid asju, mida lõhkuda.
Kas selles lauses veel keegi kahtleb....?
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

olevtoom kirjutas: 05 Aug, 2025 10:19
alari kirjutas: 05 Aug, 2025 7:50 Sattusin FB-s sellisele postitusele ja mõtlesin selle siia kopeerida ...
Minu arvates oleks viisakas ka tsiteeritud postituse autori nimi siin avaldada, või vähemalt viide näoraamatule. Kui me oleme valge pool, siis ei ole ilus анонимка-dega esineda, olgu nende sisu nii õige kui tahes.
Viide allikale oleks muidugi foorumi reeglitele vastav - aga - antud juhul ei ole tegemist siiski mingi anonüümkirjaga. Võtad tsiteeritud lõigu ja paned Facebooki otsingusse. Tulemus olemas.

Samas ma pole 100% kindel kas postituse autor on huvitatud selle levitamisest teistes keskkondades. Mina ise oleks siiski lingi pannud.
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

Toetan. Kriku
Võin talt üle küsida, kas selle postitusega ta nime avaldmine on okei mujal, kui FB-s. Või noh, kes tahab teada, küsige koos põhjendusega. Mina teda tunnen ja võiks iga kell koos luurele minna ka.
professional retard
Kasutaja avatar
Marvin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marvin »

Toetan. Kriku
Ma usun, et paljud siinsed teavad täpselt, kes see postituse autor on. Mina tean. Hea kaitseliitlane ja muidu igapidi tore tegelane.
Aga ma küsin talt, kuidas talle see lingi jagamise mõte meeldiks :).
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline