Ta sureb sinna. Bibi ei lõpeta ennem, kui Hamas on purustatud.nukkel kirjutas: ↑03 Aug, 2025 21:34 https://youtu.be/YVafcoCVQUA?si=XWcz6_1SklNfTITn
Video mehest kes on Hamassi käes.
Gaza sõda
Re: Gaza sõda
Muid valikuid seal ei olegi.an2 kirjutas: ↑04 Aug, 2025 15:54Ta sureb sinna. Bibi ei lõpeta ennem, kui Hamas on purustatud.nukkel kirjutas: ↑03 Aug, 2025 21:34 https://youtu.be/YVafcoCVQUA?si=XWcz6_1SklNfTITn
Video mehest kes on Hamassi käes.
Pantvangide lähedased on kindlasti hamasiarmastajad jepsada kirjutas: ↑04 Aug, 2025 15:34 600 hamasiarmastajat
A group of some 600 retired Israeli security officials, including former heads of intelligence agencies...The main group supporting hostages' families...
former Mossad chief Tamir Pardo, Ami Ayalon, former chief of Shin Bet - Israel's domestic secret service agency - former Prime Minister Ehud Barak, and former Defence Minister Moshe Yaalon among others.

Iisrael lubab Gaza välisperimeetri annekteerida, kui pantvange peatselt ei vabastata: https://www.timesofisrael.com/israel-sa ... l-reached/ .
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Ja mitte ainult välispiiri
https://x.com/sentdefender/status/1952420234763121105Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu has reportedly made the decision to “fully conquer and occupy” the Gaza Strip.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Minu viga, oleks pidanud sinna jutumärgid ümber panema aga ma olen siit lõimest aru saanud, et kõik kes Netanyahu tegevust kritiseerivad on automaatselt hamasiarmastajad. https://www.militaar.net/phpBB2/viewtop ... 23#p904623Qwerty226 kirjutas: ↑04 Aug, 2025 18:00Pantvangide lähedased on kindlasti hamasiarmastajad jepsada kirjutas: ↑04 Aug, 2025 15:34 600 hamasiarmastajat
A group of some 600 retired Israeli security officials, including former heads of intelligence agencies...The main group supporting hostages' families...
former Mossad chief Tamir Pardo, Ami Ayalon, former chief of Shin Bet - Israel's domestic secret service agency - former Prime Minister Ehud Barak, and former Defence Minister Moshe Yaalon among others.
![]()
-
- Liige
- Kontakt:
Siin teemas pole nagu näinud et keegi Benjamini kritiseeriks. Jutt et "juudid tapavad palestiinlasi" on lihtsalt lärmamine, mitte sisuline kriitika. Eriti kui baseerub valdavalt Hamasi allikatel.
Jah, nagu su mõttekaaslane esinedes teatas : kogu maailma ajakirjandus on kallutatud ja levitab Hamasi valeinfot. Just nii ongi.Madis Reivik kirjutas: ↑05 Aug, 2025 15:56 Siin teemas pole nagu näinud et keegi Benjamini kritiseeriks. Jutt et "juudid tapavad palestiinlasi" on lihtsalt lärmamine, mitte sisuline kriitika. Eriti kui baseerub valdavalt Hamasi allikatel.
Sest tegelikult :
tegelikult peab Iisreal Gazas üliviisakat sõda ja mitte ükski tsiviil ei ole hukkunud. Kõik hukkunud kaasaarvatud rinnalapsed on tegelikult Hamasi aktiivliikmed ja Iisreali riigil on vettpidavad tõendid selle kohta. Seda sa ju usud tõsimeeli.
Ja kõik pildid purustustega Gazas on tegelikult Hamasi propaganda ja photoshop.

Kui keegi pöörduks sinu poole, siis saaks näha mis tegelikult Gazas toimub. Reaalselt on seal elu lill.

No need kaks viimast pilti on ühesuguse tõeväärtusega.
Kuid käesolevat teemat jälgides tundub mulle, et Tallinna Linnaülikooli seeme on langenud viljakale pinnasele.
Kuid käesolevat teemat jälgides tundub mulle, et Tallinna Linnaülikooli seeme on langenud viljakale pinnasele.
Kremli troll.
No see ütleb "tõekuulutajate" kohta palju. Pime usk on peamine, reaalsus on nõrkadele.
Esimene pilt on Amir Cohen-i tehtud, teine AI poolt loodud (Trumpi Gaza Riviera).
https://widerimage.reuters.com/photogra ... cohen.html
Gaza purustustest oli "Washington Postis" hiljaaegu artikkel. Jordaaniast langevarjudega abi alla loopinud tegelased tegid 30. juulil aerofotosid. Peale purustuste on näha telklinnakuid.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Ma vaatan, et akf Navigator viitas siin taas minule ja tôi näitena foto.
Nagu ma siin juba Gazalaste terrorirünnaku ajal ütlesin, et Iisraelil on nüüd carte blache Gaza buldooseritega maatasa lükkamiseks. Ma tôesti tunnistan, et antud fotol on näha Iisraeli tegemata töö, môned hooned on veel püsti, buldoosereid on veel vara peale saata, ohtlik.
Nagu ma siin juba Gazalaste terrorirünnaku ajal ütlesin, et Iisraelil on nüüd carte blache Gaza buldooseritega maatasa lükkamiseks. Ma tôesti tunnistan, et antud fotol on näha Iisraeli tegemata töö, môned hooned on veel püsti, buldoosereid on veel vara peale saata, ohtlik.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
See on siis sinu sõnade järgi :Sho kirjutas: ↑06 Aug, 2025 19:40 Ma vaatan, et akf Navigator viitas siin taas minule ja tôi näitena foto.
üliviisakas sõjapidamine.
Analoogseid pilte saaks tuua Ida-Ukrainast. Seega on ka ti8lad üliviisakad sõjapidajad ?

-
- Liige
- Kontakt:
Kus muidu Hamasi raketibaasid asuvad, Navigator ?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist