Viktoriin
Re: Viktoriin
Miinipilduja 

Kõigi maade proletaarlased,palun ärge enam kunagi ühinege.
Treimani muuseumimaja
Treimani muuseumimaja

- Sam Beaver
- Liige
- Kontakt:
Täpselt nii. 37mm labidas-miinipilduja VM-37 (ВМ-37); punaarmee relvastuses 1941-1942. Küsi!
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
Hetkel head küsimust ei ole ja viletsat küsida ei taha
Seega minu poolt järg vaba....

Seega minu poolt järg vaba....
Kõigi maade proletaarlased,palun ärge enam kunagi ühinege.
Treimani muuseumimaja
Treimani muuseumimaja

Uus küsimus:
Stalini ajal olevat Leningradi ühele kalmistule inimeste hauaplatsile maetud kass, kellele püstitatud ka rist ees- ja perekonnanimega nagu inimesele. Isanime kohta mul info kahjuks puudub. Millega üks kass sellise au ära teenis, legendi järgi?
Nii palju ütlen, et tegevus toimus sõja ajal, kuid peamine põhjus ei olnud sakslaste pommirünnaku ennustamine näugumisega (ehkki sama kiisu olevat seda ka teinud).
Legend levib sotsiaalmeedias ning seda päriselt usutakse, kuna olevat leidnud mainimist ka vähemalt ühes ajalooraamatus tõsiloona.
Stalini ajal olevat Leningradi ühele kalmistule inimeste hauaplatsile maetud kass, kellele püstitatud ka rist ees- ja perekonnanimega nagu inimesele. Isanime kohta mul info kahjuks puudub. Millega üks kass sellise au ära teenis, legendi järgi?
Nii palju ütlen, et tegevus toimus sõja ajal, kuid peamine põhjus ei olnud sakslaste pommirünnaku ennustamine näugumisega (ehkki sama kiisu olevat seda ka teinud).
Legend levib sotsiaalmeedias ning seda päriselt usutakse, kuna olevat leidnud mainimist ka vähemalt ühes ajalooraamatus tõsiloona.
-
- Liige
- Kontakt:
Vaadates oma kiisut pakun huupi, et tassis süüa koju...Sander17 kirjutas: ↑10 Aug, 2025 15:43 Uus küsimus:
Jah, kass Vaska oli blokaadi ajal tassinud koju nii palju mahamurtud linde, hiiri ja rotte, et terve pere sai söönuks. Imepärasel kombel ei söödud teda ennast ära ja ta oli surnud alles mitu aastat peale sõda, seejärel maetud kui inimene kalmistule.
PS. Minu kass küll midagi koju ei too.
Akf! krossipart saab nüüd küsida.
-
- Liige
- Kontakt:
Tänud mu kiisule, kes tegelikult vastas. (tassib mulle kõik, mis püüab siiski voodi ette).. Nuputan oma küsimust..Sander17 kirjutas: ↑10 Aug, 2025 16:01 Jah, kass Vaska oli blokaadi ajal tassinud koju nii palju mahamurtud linde, hiiri ja rotte, et terve pere sai söönuks. Imepärasel kombel ei söödud teda ennast ära ja ta oli surnud alles mitu aastat peale sõda, seejärel maetud kui inimene kalmistule.

Minu elust endast küsimus järgmine: 1989 juhtus "loogiline jama" mille taustal tekkisid teatud nõukogude väeliigi osas pinged ja arusaamatused. Arestid (mõned ja enamgi)+muu-linnalubadel ja 10 päevasel puhkusel (nõukogude armees). Milles seisnes mil patrullide arusaamatus, et antud väeliigi tegelasi hakati "kiusama".

Tegemist peaks olema õhudessantvägedega muidu, aga miks neid teiste poolt kiusati- keegi teine äkki lahendab ära.
-
- Liige
- Kontakt:
Kaklesid miilitsaga?
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
-
- Liige
- Kontakt:
Patrullidele ei meeldinud, et merejalavägi lõhkus kõik avalikus ruumis vedelevad tühjad pudelid (peaga) ära, mille patrull oleks muidu saanud ise taarapunkti viia?
professional retard
-
- Liige
- Kontakt:
Mingit sorti vormikandmiseeskirjade rikkumine? Umbes et ülemad ütlesid dessantväelastele, et nad võivad linnaloal ja puhkusel kanda tuunitud mundrit, kuid see ei langenud kokku üldiste eeskirjadega?
-
- Liige
- Kontakt:
Jap asi seisnes vormikandmise eeskirjade näilises rikkumises. Kuid tuunitud vormid ei ole õige vastus (tuunitud vormid olid niiehknaa keelatud ka teiste väeliikide osas). Ootaksin täpsustust, milles oli "probleem" vormi osas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist