Mul on koju sigineneud mõni Pagani Design Aliexpressist. Väga korralikud ja julgen soovitada. Hinna kvaliteedi suhe väga hea. Kõik on seiko mehhanismidegaMarvin kirjutas: ↑07 Mär, 2025 16:51 Mul on ilmselgelt natuke liiga palju kellasid ja tuleb aina juurde. Seiko 5 automaatne klassik, kronomeetriga Tissot, Huawei nutikell, Seiko Grand Quartz (kuradi ilusa sihverplaadiga), Aegaon Temptation 3 (jõuluvana tõi, sest purjetaja), Casio uusklassik ABL-100, Suunto Core Black ja hiinlaste Tandorio titaanist korpuse, safiirklaasi ja Seiko automaatmehhanismiga. Nutikellaga sõda ei peeta, sest metsas selle laadimine on keerukas ja teiseks ei ole arukas bluetoothi kogu maailmale kiirata. See välistab ka Casio. Aegaon on natuke liiga kallis (emotsionaalselt ka), Tissot seda enam. Seiko 5 ja Grand Quartz on mineraalklaasiga ning seda metsas kratsida oleks nõme. Seega on metsas roomamiseks jäänud Suunto Core Black või siis see titaanist Tandorio. Suuntol peab korra aastas siiski patareid vahetama ja selle kasutusloogika on mulle raskesti hoomatav, aga see-eest on sel taustavalgus, mis laseb ka tunkelpimedas kella vaadata. Tandorio numbrid ja osutid helendavad küll lühikest aega, aga see-eest on titaankorpus ja safiirklaas täiesti pommikindlad. Seega olen metsa minnes kella valinud selle järgi, kas öist põõsas istumist ka ette näha on või mitte. Kui pole, siis Tandorio. Kui on, siis Suunto. Tandoriol on praegu küljes nahast rihm, selle asemele peaks NATO rihma ostma.
Tandorio on pildil, selle hinnad kõiguvad Aliexpressis kusagil 80 euro kandis. Mina julgen soovitada. Tandorio2.jpg
Käekell sõdurile
Re: Käekell sõdurile
seda ei tasu üldse uskuda, mis selliste sihverplaadile või paberitesse kirjutatud.
tõde näeb hea suurenduse abil tagumise kaane alt.
minu ühel japan movt'il on kaane all kirjas, et see on brittide tellimusel sveitsi juppidest koostatud hiinlane, japan movt'iga või seikoga pole mitte mingit seost. kusjuures tellija on miskite kellaparandajate firma, Precise Time co ltd.
Pagani Design on selline suhteliselt viisakal kujul tuntud kellamudelite kloone valmistav ettevõte. Päris võltsinguid ei tee, aga mingit erilist kreatiivsust neilt ka oodata ei ole - kõik tuleb mujalt tuttav ette. Suur tootja - see pole mingi pisike värkstuba.
Nad kasutavad Seiko toodetud mehhanisme küll - Seiko Instrumentsi toodetud kellaajameid müüakse maailmas miljonite kaupa ning suurem jagu mikrobrände kasutab just neid. Seiko toodab mehhanisme mitmes tehases, need odavad on enamasti TMI ehk Time Modules Inc nime all toodetud ning ühtegi Seiko kirja sa neilt ei leia. Ja viisakamaid mehhanisme kui nende 4. seeria nad minu teada teistele ei müü.
Seiko tütarfirmades toodetud mehhanisme kasutatakse ka Eestis kokku pandud kellades. TMI toodetud GMT-osutiga mehhanism on näiteks Aegaon Temptation 3 sees. Põhjala kellades ka, aga see on nii ropp nähtus, et ma ei tahaks sellest üldse rääkida

Paganism päris mitu ahvatlevat mudelit. Aga mul endal Huawei GT4 SpacePlus Edition. Täistitaan ja aku kestab kaua. Ööpäevaringselt randmel ja väga nahasõbralik.
Mul sai üks hetk nutikellast siiber. Lõpuks on see ikka seierimitatsiooniga AMOLED ekraan. Nutit kasutan ainult trenni või muidu sporti tehes
Samsungist tüdinesin ka... Silikoon ei olnud mõnus ja akut tuli ülepäeva laadida. Huawei on nagu päris premium kell, lihtsalt saab sihverplaate vahetada.
Mul on amazfit Falcon, kah titaanorpuse ja suht päris kella moodi välimusega. Kestab rahulikult paar nädalat ühe laadimisega ja on 200 m veekindel.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Käib kõva ülepakkumine.
Minu "sõdurikell" välioludes on üks tavaline Casio elektronkäekell, mis maksab 30 eurot. On mind teeninud alates 2008. aastast.
Öösel oleks kindlasti väga lahe nõuka tüürimehekell (Shturmanskie), helendab piisavalt hästi, aga olen seda liiga rariteetseks pidanud metsas trööpamiseks. Viimast saab ebayst osta umbes 80 euroga. Casiotel ja asjadel, mis on seieritega, on see fosfor seal peal üsna lahja ja helendab normaalselt ainult siis, kui oled tükk aega lambi all hoidnud.
Minu "sõdurikell" välioludes on üks tavaline Casio elektronkäekell, mis maksab 30 eurot. On mind teeninud alates 2008. aastast.
Öösel oleks kindlasti väga lahe nõuka tüürimehekell (Shturmanskie), helendab piisavalt hästi, aga olen seda liiga rariteetseks pidanud metsas trööpamiseks. Viimast saab ebayst osta umbes 80 euroga. Casiotel ja asjadel, mis on seieritega, on see fosfor seal peal üsna lahja ja helendab normaalselt ainult siis, kui oled tükk aega lambi all hoidnud.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Ma kahtlustan, et neil hästihelenduvatel vene kelladel on fosfoori sekka segatud õige pisut mingit raadiumisoola.
Kremli troll.
Ma kahtlustan, et raadiumiga kellad enam eriti hästi ei helenda. 90-nendate vene kellad enam sellega ei olnud vaid kasutasid mingit muud ljuumi, mis oli palju väetim, kui superluminova või lumibrite. Vähemalt kadak turul müüdavad. Seal neid komandirskijeid ja vodolaznõeid ikka müüa oli. Päris pimedas näeb Seikot(lumibrite) ikka mitmeid ja mitmeid tunde.
Miks? Raadium-226 poolestusaeg on 1600 aastat. Kas fosfoor kuidagi "kulub ära"?
Kremli troll.
Jah fosfor kulub üsna kiiresti. Fosfori asemel kasutavad mõned tritiumi, kestab kauem kui fosfor kuid ajapikku kustub ka see.
Odot, triitium pole fosfoor, vaid seda pommitavate osakeste allikas nagu raadiumgi. Poolestusajaga 12 aastat.
A' sõduri käekella valikut see muidugi ei puuduta, vabandust ohvtopiku pärast.
Kremli troll.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist