Esindusõigus
Kuva ajalugu
Nimi Isikukood Roll Algus
Anu Viltrop
48003150272
Likvideerija 28.01.2025
Mittetulundusühingut võib kõikide tehingute tegemisel esindada likvideerija. Mitme likvideerija korral esindavad kõik likvideerijad mittetulundusühingut ühiselt.
Nõukogu liikmed
Kuva ajalugu
Nimi Isikukood Roll Algus
Ilmar Raag
36805212719
Nõukogu liige 20.03.2023
Kristo Tohver
38106110228
Nõukogu liige 20.03.2023
Margus Hanson
35801062720
Nõukogu liige 20.03.2023
Merike Külm
47112012777
Nõukogu liige 20.03.2023
Terje Trochynskyi
47104296010
Nõukogu liige 20.03.2023
MTÜ Slava Ukraini
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Re: MTÜ Slava Ukraini
Mida vaidled, ma just hetk tagasi vaatasin äriregistrist. Nõukogu on moodustatud, kuid tõesti, selle moodustamine pole kohustuslik, kuid võimalik, kui üldkoosolek nt soovib seda.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Soovitaks eriti hoolikalt lugeda § 31
Sa võid sinna moodustada (põhikirjaga) keskkogu, vanemate kogu, jamboree või mis iganes, peaasi, et see on põhikirjas sätestatud. Ja selle organi pädevus ja ülesanded peaks ka seal kirjas olema. St need ei pea langema kokku näiteks aktsiaseltsi nõukogu omadega (mis on rangelt seaduses kirjas).§ 31. Muud organid
(1) Põhikirjaga võib ette näha, et teatud tehingute tegemiseks määratakse lisaks juhatusele muu organ, mille pädevus ja moodustamise kord nähakse ette põhikirjas.
[RT I 2009, 13, 78 - jõust. 01.07.2009]
(2) [Kehtetu - RT I 2009, 13, 78 - jõust. 01.07.2009]
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
on seal kirjas. See ei võimalda luua nõukogu, mille ees juhatus vastutaks nagu äriühingute puhul.teatud tehingute tegemiseks
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
-
- Liige
- Kontakt:
Õiguse esimene ülesanne peaks olema õigusselgus, kahjude "välja nõudmine" on loosung, kui inimeselt miskit võtta pole mis siis teha, jalgupidi üles puua ? Muidugi, nõudma ikka peaks aga arvestades kohtusüsteemi ja haldureid-täitureid ning nende ülekoormust, siis piirdub tegevus tõenäoliselt pangakontole kiikamisega ja tõdemisega "sealt saime 12.30".Kriku kirjutas: ↑26 Aug, 2025 8:00 Tõepoolest saab kohtumenetluses tugineda ainult tõendatud asjaoludele. Üldiselt, Eesti on täis lugusid, kus kahju tekitaja on oma vara ära kinkinud ja hagejad ei saa talt hiljem midagi. Paneb imestama, et kumbki tõsiasi sulle uudiseks on.
Sul näib olevat mingi naiivne uskumus, et Eesti õigus võimaldab kahju hüvitamise vältimiseks oma vara teistele kantivatelt sarivõlgnikelt, igasugu õnnetuste põhjustajatelt ja pankrotimeistritelt kuidagi ikka raha kätte saada. Kahjuks see ei ole nii. Nii mõnigi liiklusõnnetuse põhjustaja näiteks kohtus nutab ja vabandab, et kellegi eluks ajaks ratastooli saatis, ja lubab kahju hüvitada, saavutab seejärel menetluse lõpetamise otstarbekuse kaalutlusel või tingimisi karistuse, ja ei hüvita kokkuvõtteks essugi.
Siiski, veel enne kohtuotsust öelda et "kinkis ära miskit pole teha" on kuidagi ennatlik
https://www.juristaitab.ee/et/tehingu-t ... menetluses
Võiks arvata et 2 aastat pole veel täis tiksunud ?
Jah, olukord on aja jooksul paranenud, aga kui võõrandatakse edasi niiöelda heausksele omanikule, on perspektiiv ikkagi niru.
Kui kahest aastast rääkida, siis sinu poolt tsiteeritud nupus on jutt täitemenetlusest. Sellele peaks eelnema jõustunud kohtuotsus, mida täita. Sellele peaks eelnema kannatanu ehk MTÜ Slava Ukraini tsiviilhagi JML vastu, mida nad ei plaani esitada. Juhin tähelepanu, et maja kanditi JML emale juba märtsis 2024.
Kui kahest aastast rääkida, siis sinu poolt tsiteeritud nupus on jutt täitemenetlusest. Sellele peaks eelnema jõustunud kohtuotsus, mida täita. Sellele peaks eelnema kannatanu ehk MTÜ Slava Ukraini tsiviilhagi JML vastu, mida nad ei plaani esitada. Juhin tähelepanu, et maja kanditi JML emale juba märtsis 2024.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Tark inimene, teadis, et varem või hiljem kukub asi kokku. Maksab heal juhul 10K € trahvi ja asi unustatud.Kriku kirjutas: ↑26 Aug, 2025 9:04 Jah, olukord on aja jooksul paranenud, aga kui võõrandatakse edasi niiöelda heausksele omanikule, on perspektiiv ikkagi niru.
-
- Liige
- Kontakt:
Karta on et valged kampsunid ei ole nii valged, seetõttu loodetakse et asi "kiirelt laheneb"Kriku kirjutas: ↑26 Aug, 2025 9:04 Jah, olukord on aja jooksul paranenud, aga kui võõrandatakse edasi niiöelda heausksele omanikule, on perspektiiv ikkagi niru.

Jäta paar parkimistrahvi maksmata ja saad kohe pangakonto aresti, nõudekirja tööandjale ja auto võõrandamiskeelu..
Ja karta on tõesti et 2 aastat tiksub enne täis kui mingigi otsus tuleb, samas arvestades kohtupraktikat, kui MTÜ ikka praegu täiega selga lendaks, siis ei oleks võõrandamise tagasipööramine midagi eksootilist ja "heauskse omaniku" argument ei oleks ilmselt pädev.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Jah, see on õige - kuriteo toimepaneku ajal tehtud varakantimised on pidid kohtus tagasi pööratavad. See, et JML kantis maja emale, ei tähenda midagi. Ehk siis peab olema tõestatav, et vara omanikuvahetus on "näiline".
Täna Pealtnägijas JML ja SU ETV@20:05.
Tuleb vist Marko Mihkelsoni kordus uute peategelastega. Startcom on ikka fantaasiavaene ja mugavustsooonis, ootaks midagi uut kõrge meellahutusliku väärtusega, aga seda vist on asjata oodata. Vist on käega löödud.Täna Pealtnägijas JML ja SU ETV@20:05.
https://www.err.ee/1609787943/pealtnagi ... ikalt-ohus
Tekst on avaldatud, selle järgi jääb mulje, et juba algusest peale oli eesmärk annetajatele tünga teha. Valus lugemine!Endise MTÜ Slava Ukraini operatsioonide juhi Viktoria Indrisova sõnul ei rääkinud Lehtme aga riigikogu kõnepuldis tõtt.
"Sama kõne seal puldi taga, kus Johanna nuttis ja ütles, et täna öösel on surnud tema sõbranna lapsega. Kui Johanna tuli minu juurde õhtul rääkima, siis ma küsisin tema käest, et kuule, kes sul surma sai? Tema ütles mulle nikto ne umer ehk siis ei olegi keegi ära surnud," rääkis Indrisova. "See moment oli minu jaoks, mis jäi mul meelde juba algusest."
uus fakt oli sularaha toimetamine Ukrainast Eestisse JML-i poolt 10 tuh euro kaupa, tõendatud sai vähemalt kahel korral sularaha ületoomine kogusummas siis kuni 20 tuh eurot, mis raha, kellelt, kellele, miks, jäi jällegi välja uurimata. Ilmar Raag tunnistas, et osales JML palvel ((ebaseadulikus? (minu arvates on ühel isikul lubatud riigist välja viia teatud kogus sularaha, kui ta annab osa oma rahast kellelegi teisele, ei tohi selles summa suurus ületada lubatud summat) raha väljaveos Ukrainast.sada kirjutas: ↑03 Sept, 2025 16:45https://www.err.ee/1609787943/pealtnagi ... ikalt-ohus
Tekst on avaldatud, selle järgi jääb mulje, et juba algusest peale oli eesmärk annetajatele tünga teha. Valus lugemine!Endise MTÜ Slava Ukraini operatsioonide juhi Viktoria Indrisova sõnul ei rääkinud Lehtme aga riigikogu kõnepuldis tõtt.
"Sama kõne seal puldi taga, kus Johanna nuttis ja ütles, et täna öösel on surnud tema sõbranna lapsega. Kui Johanna tuli minu juurde õhtul rääkima, siis ma küsisin tema käest, et kuule, kes sul surma sai? Tema ütles mulle nikto ne umer ehk siis ei olegi keegi ära surnud," rääkis Indrisova. "See moment oli minu jaoks, mis jäi mul meelde juba algusest."
Viimati muutis Inxs, 04 Sept, 2025 10:43, muudetud 1 kord kokku.
Kui rahakott on piiriületuse hetkel "muulade kanda", siis see ei muuda mitte kuidagi kandami omandisuhet ja muul ei muutu mitte kuidagi kandami omanikuks kuigi nii õnnestub piirikontrolli petta.Inxs kirjutas: ↑04 Sept, 2025 10:23 ... Ilmar Raag tunnistas, et osales JML palvel ((ebaseadulikus? (minu arvates on ühel isikul lubatud riigist välja viia teatud kogus sularaha, kui ta annab osa oma rahast kellelegi teisele, ei tohi selles summa suurus ületada lubatud summat) raha väljaveos Ukrainast.
Kes küsib, on loll üks kord, aga kes ei küsi on loll surmani.
Vaskiv kinkis JML-ile raha, huvitav, kas seda Ukrainas uuritakse. Huitav, kas osalemine raha väljaveos teisest riigist, on Eestis kuritegu.OLAVI kirjutas: ↑04 Sept, 2025 10:38Kui rahakott on piiriületuse hetkel "muulade kanda", siis see ei muuda mitte kuidagi kandami omandisuhet ja muul ei muutu mitte kuidagi kandami omanikuks kuigi nii õnnestub piirikontrolli petta.Inxs kirjutas: ↑04 Sept, 2025 10:23 ... Ilmar Raag tunnistas, et osales JML palvel ((ebaseadulikus? (minu arvates on ühel isikul lubatud riigist välja viia teatud kogus sularaha, kui ta annab osa oma rahast kellelegi teisele, ei tohi selles summa suurus ületada lubatud summat) raha väljaveos Ukrainast.
-
- Liige
- Kontakt:
Karta on et see jutt "meie ei teadnud kui paha inimene JML on" jnee jne pikalt ei kanna.
Igal normaalsel inimesel peaks tekkima küsimus, miks on vaja abistatavast riigist SULARAHA VÄLJA tassida.
On karta et valged kampsunid saavad räpaseks. Ja kuna kohtuotsus tuleb miljoni aasta pärast mingis lahjas kastmes, siis köetakse vanu teemasid uuesti üles et jumala eest kõik oleks ainult JML kraes. Ja kui JML mingil hetkel teistest soppa rääkima hakkab, siis noh... kes teda ikka usub (ma ise ka väga ei usuks).
Igal normaalsel inimesel peaks tekkima küsimus, miks on vaja abistatavast riigist SULARAHA VÄLJA tassida.
On karta et valged kampsunid saavad räpaseks. Ja kuna kohtuotsus tuleb miljoni aasta pärast mingis lahjas kastmes, siis köetakse vanu teemasid uuesti üles et jumala eest kõik oleks ainult JML kraes. Ja kui JML mingil hetkel teistest soppa rääkima hakkab, siis noh... kes teda ikka usub (ma ise ka väga ei usuks).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: eestlane356 ja 13 külalist