Paki saatmine ja saamine
eBay
Kuna sul nüüd kontonumbrid olemas ja puha, siis tee pangaülekanne ära ja oota vastukirja. Firma saadab sulle kohe-kohe peale raha laekumist paki väljasaatmise kohta kinnituse - ja ongi kôik. Oota pakki!!
Mina pole sakslastes veel kunagi seni pettuma pidanud. Väga korrektsed ja täpsed inimesed. Ja ma olen alati ka samaga vastata püüdnud.
Mina pole sakslastes veel kunagi seni pettuma pidanud. Väga korrektsed ja täpsed inimesed. Ja ma olen alati ka samaga vastata püüdnud.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
mis muidu arvate sellest sebeni otsijast http://cgi.ebay.de/Seben-Tiefensonde-Me ... dZViewItem
Sain selle koos toomisega 94 Euro eest (ca 1500 krooni). Kas hinna kvaliteedi suhe normaalne?
Sain selle koos toomisega 94 Euro eest (ca 1500 krooni). Kas hinna kvaliteedi suhe normaalne?
Suvel puhkuste ajal ootasin ka ükskord ligi kuu pakki, aga tavaliselt tuleb 7-10 päevaga. "Täissumma saajale" ülekande teenustasu on kirves, PayPal tuleb väheke odavam. Euroülekandega hakkas sakslane ükskord virisema, et raha tuli kohale nõutust vähem.tegelikult on seal hirmus bardakk ja paki ootamisega läheb harilikult kuni
kuu aega
-
- Liige
- Kontakt:
Sebenist tuli mulle pakk nii 10 päevaga ukse taha. Mina maksin küll paypaliga, mis on vist kõige lihtsam variant ka. Muidu väike tähelepanek ebay.de kohta - kui hind pole eurodes vaid näiteks naelades, siis tüüpiline ostja ei viitsi seda arvutama hakata ja ostab parem eurode eest teise analoogse toote. Ehk siis Inglise naeltes olnud otsija hind jäi oluliselt madalamaks kui kõrval olnud europakkumised. Koos transaga tuli sama mudel alla 1200 krooni mulle.
Igastahes edukat kättesaamist ja meeldivat otsimist!
Igastahes edukat kättesaamist ja meeldivat otsimist!
Sebeni kodukal pakutavad detektorid: https://www.wilhelmy-it.de/sms/shop/ind ... ucts&cat=7
Huvitun maisest rasketehnikast.
kes on tellinud www.recon-company.com
Vajan sellest poest tellimisel abi, palun saatke sõnum kui olete tellinud midagi sealt.
Ette tänades.
Ette tänades.
Prepay on ettemaks st. valid asjad, klikid OK. Meilile tuleb arve ja vastavalt siis maksad pangas välismakse. Teine võimalus on krediitkaardiga või virtuaalse krediidiga (SEB-il oli selline). Krediidi puhul on hea asi see et raha läheb sealt täpselt niipalju eest kui kaupa saadetakse. Tihtipeale osasid tellitud asju neil pole laos. Kui aga sellisel juhul ettemaks siis jätavad nad puuduoleva kauba eest saadud raha sinu kasutaja kontole nö ja järgmisest tellimusest läheb see siis maha.
Reconis sai varem tihti tellitud just seetõttu et teiste Saksa poodide ees oli tema eeliseks asjaolu et 250eur tellimusele ei tulnud transpordi eest maksta. Nüüd neil seda pole ja eelistan ise tellida ASMC-st, kuna neil kaupade saadavus näidatud. Saksast tellides võib asjade kohalejõudmine samuti kaua aega võtta, üle kuu on kord tulnud, tavaliselt kolm nädalat. Ja meilidele nad just eriti ei vasta. Aga üldiselt soovitan kindlasti mujalt tellida kui Eestist osta, siin ikka asajd jõhkralt kallid kohati. Ahjaa, kui hakkad tellima siis pane ka foorumitesse üles, tihtipeale tehakse kambapeale tellimus.
Reconis sai varem tihti tellitud just seetõttu et teiste Saksa poodide ees oli tema eeliseks asjaolu et 250eur tellimusele ei tulnud transpordi eest maksta. Nüüd neil seda pole ja eelistan ise tellida ASMC-st, kuna neil kaupade saadavus näidatud. Saksast tellides võib asjade kohalejõudmine samuti kaua aega võtta, üle kuu on kord tulnud, tavaliselt kolm nädalat. Ja meilidele nad just eriti ei vasta. Aga üldiselt soovitan kindlasti mujalt tellida kui Eestist osta, siin ikka asajd jõhkralt kallid kohati. Ahjaa, kui hakkad tellima siis pane ka foorumitesse üles, tihtipeale tehakse kambapeale tellimus.
- sammal.habe
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline