Donald Trump JÄLLE president

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Re: Donald Trump JÄLLE president

Postitus Postitas Some »

Kui antifal puudub ametlik liikmeskond siis otsustame meie, kas sa oled antifa või mitte! :twisted:
ahto42
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ahto42 »

Jaanus2 kirjutas: 15 Sept, 2025 11:00 Siiski - ei maksa kangesti trügida kuhugi, kui on tugevalt märku antud, et sind sinna ei taheta (oli vist ülikooli kollektiivkiri enne). Nagu ei maksa sõnavabaduse tõestamiseks tingimata joonistada karikatuure Muhhamedist või minna miniseelikus moslemimaale. Mis sellest sõna- või muust vabadusest sulle kasu on, kui võid pärast surnud olla. Läks kõige halvemini, aga ega peksa saamine ka hea ei ole - seda ei ole ka ilus teha muidugi.
Aga tekib küsimus, et miks muhhameedid ei austa teiste riikide kombeid, aga me peame nende omi austama ka omal maal?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Ma vastasin peamiselt sellele:
JimLaheyUnlimited kirjutas: 18 Sept, 2025 7:20Sõnavabadus ameerikas on surnud.
Kui sõnavabadus varem surnud polnud, siis pole Kimmeli pärast ka.
JuriRs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas JuriRs »

https://x.com/PopCrave/status/196849300 ... GSN6Q&s=19

Holy dystopian shit. Ma tunnistan päris ausalt kuna ma olen sellises maailmas, kus ma tean paljusid neid "vasakpoolseid saatana kummardajaid" isiklikult, kes selles võitluses hetkel praeguse administratsiooni poolt sihikule on võetud siis seda kõike natukene distantsist jälgida on reaalne flashback Vsevovi saatesse, kus räägitakse Stalini aegsetest repressiiv organitest.

Muidugi see Dan Clancy "kuulamine" saab lihtsalt olema 10 tundi Hasanabi klippe
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Ärgu võrreldagu võrreldamatut. Seda, et näiteks Mandlestam 1934. aastal, st. enne Suurt puhastust, eraviisilistel koosviibimistel peast ette loetud Stalini-vastase luuletuse eest sai kolm aastat asumist, mitte hulga Gulagi-aastaid või surmanuhtluse, peeti imeks, mille nimel paljud prominendid kõigi maade ja rahvaste suurimat luule-asjatundjat palumas käisid.
JuriRs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas JuriRs »

Kriku kirjutas: 18 Sept, 2025 11:58 Ärgu võrreldagu võrreldamatut. Seda, et näiteks Mandlestam 1934. aastal, st. enne Suurt puhastust, eraviisilistel koosviibimistel peast ette loetud Stalini-vastase luuletuse eest sai kolm aastat asumist, mitte hulga Gulagi-aastaid või surmanuhtluse, peeti imeks, mille nimel paljud prominendid kõigi maade ja rahvaste suurimat luule-asjatundjat palumas käisid.
Aha ära põe, varsti saavad kõik Furryd 25+5 :D
JimLaheyUnlimited
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas JimLaheyUnlimited »

Kriku kirjutas: 18 Sept, 2025 9:54 Ma vastasin peamiselt sellele:
Loota võib aga kunagi varem pole Ameerika teinud sellist fašistlikku pööret. Projekt 2025 viiakse ellu.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

JimLaheyUnlimited kirjutas: 18 Sept, 2025 12:56Projekt 2025 viiakse ellu.
Ei ole kunagi välistanud :| .
Kasutaja avatar
Trips
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Trips »

JimLaheyUnlimited kirjutas: 18 Sept, 2025 12:56
Kriku kirjutas: 18 Sept, 2025 9:54 Ma vastasin peamiselt sellele:
Loota võib aga kunagi varem pole Ameerika teinud sellist fašistlikku pööret. Projekt 2025 viiakse ellu.
Mis fašistliku pööret ? Tead sa üldse, mis loom see fašism on ? Äkki on natsistlik pööre või hoopis kommunistlik ?
Neid fašismi asjatundjad on nagu seeni peale vihma :wall:
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Trips kirjutas: 18 Sept, 2025 13:27
JimLaheyUnlimited kirjutas: 18 Sept, 2025 12:56
Kriku kirjutas: 18 Sept, 2025 9:54 Ma vastasin peamiselt sellele: Kui sõnavabadus varem surnud polnud, siis pole Kimmeli pärast ka.
Mis fašistliku pööret ? Tead sa üldse, mis loom see fašism on ? Äkki on natsistlik pööre või hoopis kommunistlik ?
Neid fašismi asjatundjad on nagu seeni peale vihma :wall:
Sule peaks selge olema, et USA-s ei saa tekkida natslikku pööret kuna ühtne rahvus, kui selline, puudub.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Saaks tekkida valged vs "mittevalged", sinna väravasse ju Suure Oranzi kamp palli taob. Klukluxklan jms katseid on tehtud.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Kapten Trumm kirjutas: 18 Sept, 2025 13:56 Saaks tekkida valged vs "mittevalged", sinna väravasse ju Suure Oranzi kamp palli taob. Klukluxklan jms katseid on tehtud.
See ei ole natsism, pigem rassism. Või mida sa nende valgete ja mittevalgete all mõtlesid?
Erureamees
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Erureamees »

Mul tekib alati küsimus, et kui me räägime tänapäeval vasakpoolsetest, siis kellest me räägime? Klassikalisest sotsdemokraatiast, uusmarksistidest, LGBT äärmuslastest, antifast, äärmusfeministidest, kes näevad igal sammul toksilist maskuliinsust jne. ja nii tagasi?
Ja kes on parempoolsed ja kes äärmusparempoolsed? See kõik on nii segane ja igal politoloogil ja ajakirjanikul on oma skaala. Ja kuhu sellel skaalal paigutuvad korporatiivmonopolistide võimu ihalejad ja kuhu rohelised "masinapurustajad"? Kes on seltsimees alampolkovnik ja kes kolhoosiesimees? Kuhu kuuluvad Hamas ja kuhu islamivennaskond? Kas Usbekistan on ilmalik aga autoritaarne, aga peaks olema demokraatlik- islamistlik? Kas budism on uus "rahu religioon"?
Nii palju küsimusi ja vähe vastuseid.
tsivi_list
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tsivi_list »

Erureamees kirjutas: 18 Sept, 2025 15:18 Mul tekib alati küsimus, et kui me räägime tänapäeval vasakpoolsetest, siis kellest me räägime? Klassikalisest sotsdemokraatiast, uusmarksistidest, LGBT äärmuslastest, antifast, äärmusfeministidest, kes näevad igal sammul toksilist maskuliinsust jne. ja nii tagasi?
Ja kes on parempoolsed ja kes äärmusparempoolsed? See kõik on nii segane ja igal politoloogil ja ajakirjanikul on oma skaala. Ja kuhu sellel skaalal paigutuvad korporatiivmonopolistide võimu ihalejad ja kuhu rohelised "masinapurustajad"? Kes on seltsimees alampolkovnik ja kes kolhoosiesimees? Kuhu kuuluvad Hamas ja kuhu islamivennaskond? Kas Usbekistan on ilmalik aga autoritaarne, aga peaks olema demokraatlik- islamistlik? Kas budism on uus "rahu religioon"?
Nii palju küsimusi ja vähe vastuseid.
Kui eesliitega äärmus, siis kindlasti tühistav sildistamine. Vähemalt enamasti on nii.

Aga minu arusaamise järgi tähendab vasakpoolsus kollektiivset otsustamist ja parempoolsus isiku vabadust ise otsustada. Täiesti eraldi telg on liberaalne-konservatiivne, kuigi meie ajakirjanikkujad panevad sageli võrdusmärgi parempoolse ja konservatiivse vahele. Mulle tundub, enamus isegi ei tea, mida tähendab parem või pahem ilmavaade teoorias.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Ei ole mingit parem-vasakpoolsust, on lihtsalt lollidele suunatud populism ja kohutaval kombel õlgmehikesi (pole mina Eestis veel kohanud LGBT äärmuslasi nt keda varru hirmsasti kardab).

Trump ja co rabaks võimu ja tuntuse nimel kohe vikerkaarelipu kätte, kui vajadus tekiks.

Kui üldse jagada siis kahte gruppi

* inimesed kes tahavad teisi valitseda kuna ennast valitseda ei suuda

* inimesed kes tahavad rahulikult inimese moodi elada nii et loll kogu aeg seljas ei trambiks
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Bretschneider ja 3 külalist