Viktoriin
Re: Viktoriin
Ei ole Buffalo Bill.
Isik on praegu täitsa elus ja andnud pika intervjuu näiteks saates Pealtnägija. See oli küll mingi 18 aastat tagasi :roll
Isik on praegu täitsa elus ja andnud pika intervjuu näiteks saates Pealtnägija. See oli küll mingi 18 aastat tagasi :roll
William Moschella https://saartehaal.postimees.ee/6658970 ... -vegasesse
Bertel Gripenberg: See lõhe on sügavam surmast, on sünge, pime ja lai - ta lahutab inimest sellest, kes punaseks kiskjaks sai.
Õige vastus. Et Kuressaares Itaalia kööki nautida saab, tuleb tänada endist FBI agenti Bill Moschellat. Supp, mida ma restoranis La Perla tellisin, oli nime saanud tema järgi.
https://epl.delfi.ee/artikkel/51041779/ ... a-roogasid
Akf! wk2 saab esitada järgmise küsimuse.
https://epl.delfi.ee/artikkel/51041779/ ... a-roogasid
Akf! wk2 saab esitada järgmise küsimuse.
Vabandust, et nii hilja küsin, olin pika päeva erinevatel üritustel. Üks militaariaga seotud inimene on kirjnud sellise mõtte: Stalini režiim koolitas Saksa sõjaväelasi ja relvastas Kolmandat Reichi, et lüüa Hitleri käe läbi Lääne-Euroopa riike , misjärel plaaniti ootamatult rünnata Saksamaa tagalat ja vallutada seeläbi kogu Euroopa. Kes seda kirjutas?
Bertel Gripenberg: See lõhe on sügavam surmast, on sünge, pime ja lai - ta lahutab inimest sellest, kes punaseks kiskjaks sai.
Viktor Suvorov?
Väga õige. Viktor Suvorov, õige nimega Vladimir Bogdanovitš Razun. Raamatutes "Jäämurdja" ja "M-päev" esitab Viktor Suvorov oma peamise ajaloolise kontseptsiooni: NSVL valmistus agressiivseks sõjaks Euroopas ja kasutas Natsi-Saksamaad ”jäämurdjana".
Akf! Sander17, ole hea esita uus küsimus.
Akf! Sander17, ole hea esita uus küsimus.
Pakkusin täitsa huupi
Aga uus küsimus:
Suht kohe varsti peale meie Anton-Hansen Tammsaaret sündis ühes Lääne-Euroopa pealinnas teine poisslaps, kes sai samuti väga kuulsaks. Esimese Maailmasõja ajal tegeles ta peamiselt laskemoona tootmise ja müügiga suurtes kogustes, aga päriselt tuntuks sai ta ühes teises valdkonnas. Tema asutatud suurfirma toodete tänapäevaseid versioone on ka meil Eestis täiesti vabalt iga päev näha (kui just metsas isolatsioonis ei ela). Kes oli see isik?

Aga uus küsimus:
Suht kohe varsti peale meie Anton-Hansen Tammsaaret sündis ühes Lääne-Euroopa pealinnas teine poisslaps, kes sai samuti väga kuulsaks. Esimese Maailmasõja ajal tegeles ta peamiselt laskemoona tootmise ja müügiga suurtes kogustes, aga päriselt tuntuks sai ta ühes teises valdkonnas. Tema asutatud suurfirma toodete tänapäevaseid versioone on ka meil Eestis täiesti vabalt iga päev näha (kui just metsas isolatsioonis ei ela). Kes oli see isik?
Rezun, mitte Razun.
Itaalia toitude fännina tekkis mul eelmise küsimuse peale professionaalne huvi ja mure, et nüüd tuleb Saaremaale sôita asja testima. Aga asja lähemalt uurinult hingasin kergendatult, ei tule. See on sama "autentne" Itaalia köök nagu televisioonis Tallinna kôrgelt reklaamitud "itaalia" toidukohad ehk tegemist on Ameerika versiooniga Itaalia köögist kus kôik tehakse valesti. Itaalia itaallased haaraksid ilmselt kahe käega peast kinni.
Sellele järeldusele ma jôudsin, lugedes onu Panna Cotta retsepti. Iga itaallane rôhutaks, et Panna Cottat saab siin valmistada ainult vahukoorest (muud sobivat meil müügil pole) ning sinna ei panda tilkagi piima, aga onu teeb seda 2.5% lahjast piimast. Ersats! Ilmselt hautab ta ka Bologneset vähem kui viis tundi. Vôimalik, et ka serveerib seda nagu Tallinna "itaalia" söögikohtades, surnud spaghettidega.
Itaalia toitude fännina tekkis mul eelmise küsimuse peale professionaalne huvi ja mure, et nüüd tuleb Saaremaale sôita asja testima. Aga asja lähemalt uurinult hingasin kergendatult, ei tule. See on sama "autentne" Itaalia köök nagu televisioonis Tallinna kôrgelt reklaamitud "itaalia" toidukohad ehk tegemist on Ameerika versiooniga Itaalia köögist kus kôik tehakse valesti. Itaalia itaallased haaraksid ilmselt kahe käega peast kinni.
Sellele järeldusele ma jôudsin, lugedes onu Panna Cotta retsepti. Iga itaallane rôhutaks, et Panna Cottat saab siin valmistada ainult vahukoorest (muud sobivat meil müügil pole) ning sinna ei panda tilkagi piima, aga onu teeb seda 2.5% lahjast piimast. Ersats! Ilmselt hautab ta ka Bologneset vähem kui viis tundi. Vôimalik, et ka serveerib seda nagu Tallinna "itaalia" söögikohtades, surnud spaghettidega.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
See lause minu postitusest Itaalia köögi kohta oli copy-paste ajalehest, ma ei tea nendest asjadest ise midagi
Onu Bill on ju ka terve elu igal pool mujal elanud kui Itaalias.

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist