ASuurele:
Mule tundub,et sa suhtud vanatehnika taastajatesse kuidagi eelarvamuslikult!?
See ainult tundub sulle nii. Olen ise vana tehnika taastamisega tegelenud alates 1985. a.
Mina kujutasin just ette,et palju uhkem oleks,kui need vidinad tulevikus mõne taastatud sõjamasin koosseisus rahva ette ilmuks ja miks mitte juba selles kontekstis mõnda muuseumi satuks
Ilus unistus ja sooviks seda isegi aga tööalaselt teades situatsiooni on see antud ajahetkel ebareaalne, liiga vähe juppe on leitud.
Ja loomulikult ei hakka üks habras naisterahvas roostes rauda puhastama ja konserveerima. Härrasmehena võiksid selle töö ise ära teha, see toob esile sinu postiivsed omadused ja usu mind pr. Maidre on selle üle väga tänulik.
ivalole:
Antud juhul eetikast rääkida on küll liiast! FW Anton võta ise jalad selga ja targutamise asemel tassige jüngritega riigile kuuluvat rauda proua Maidrele või Põrguhaud triiki täis.
Olen oma 37 aastase ajaloolase staaži juures teinud seda juba piisavalt, nii et jätkub sinu põlvkonnale ja järeltulijatelegi ja teen seda jõudumööda edasigi. Isiklikus kontos on vähemalt kolme tehnikaajaloo muuseumi rajamine ja jõudumööda nendega edasi toimetamine. Mida sul on vastu panna? Ja seejuures arvan, et eetikas rääkida on just minu õigus, sest olen antud valdkonnas väga tugeva panuse andud ja targutamisest on siin asi kaugel!
Reeglina ei koti see rämps mitte kedagi,
Räägi ikka vaid ise enda eest, mitte teiste nimel. See kotib paljusid, selhulgas ka mind. Ja oma eelarvamused jäta endale palun.
kui aga mõni asjaarmastaja vaeva näeb ja veel juttugi teeb on ametnikuhinged kaarnatena platsis.
Isiklikult ei ole riigiametnik vaid sõltumatu ekspert.
Tehke oma kätega ka midagi!
Isiklikult restaureerinud üle 50 ühiku vanaaegset tehnikat, nüüd rohkem koostan ja juhin restaureerimisprojekte. Ole üleskutsetega ettevaatlik!
Tartsile:
Hästi panid Ivalo ! Tubli.
Kui tahad tüli norida, siis nori kellegi teisega ja kuskil mujal! Foorum pole selleks õige koht. Mida sina oled ajaloo säilitamiseks korda saatnud?
Katjale:
Pakkusin sügisel erinevaid eksponaate muuseumile, siis ei oldud valmis neid vastu võtma. Peab minema uuesti uurima.
Kindlasti ürita uuesti! Möödunud aastal oli seal tühi koht, nüüd aga tühi tuba (andmed pärit eilselt sõjaajaloolaste kokkusaamiselt). Sa võid ka ju neid roostes asju veidi kohendada. Ja kui pr. Maidre hakkab taas tõrkuma, siis teata mulle, teen talle siis isiklikult selgitustööd. Kui pakutakse, ei tohiks kunagi tagasi lükata, see riivab heategija siiraid kavatsusi.