Soomusvesti valimine
Re: Soomusvesti valimine
Kes selle firma taga siis on et oskaks ettevaatlik olla?
SKJ ei ole laiemalt isegi arutanud treeningu plaatide hanget. Operaatoritel olen näinud, ei tea, kas oli katsepartii või oma rahaga ostetud. Peamine argument vastu on oht et kriisi korral jagatakse trenniplaadid õigete pähe välja ja inimesed saavad surma. Ise olen näinud 30 a jooksul paaril korral katkist kõva plaati. Näiteks autoga sõideti üle ja teine vest kukkus kõrgelt.
SKJ ei ole laiemalt isegi arutanud treeningu plaatide hanget. Operaatoritel olen näinud, ei tea, kas oli katsepartii või oma rahaga ostetud. Peamine argument vastu on oht et kriisi korral jagatakse trenniplaadid õigete pähe välja ja inimesed saavad surma. Ise olen näinud 30 a jooksul paaril korral katkist kõva plaati. Näiteks autoga sõideti üle ja teine vest kukkus kõrgelt.
Viimati muutis Leo, 14 Okt, 2025 11:09, muudetud 1 kord kokku.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
- Kuperjanov
- Liige
- Kontakt:
Rando Vaino, endise nimega Rando Steptšenkov, nime oli vaja muuta juriidiliste probleemide kiuste vist?

Hmm... antud isiku seos Profline-ga on milline?Kuperjanov kirjutas: ↑14 Okt, 2025 10:19Mitmes firma see tal on juba? Varsti see ka makseraskustes.vaad kirjutas: ↑14 Okt, 2025 9:33partisan_gear Instagramis. Kogemus muidugi nende tootega puudub.Walter2 kirjutas: ↑10 Okt, 2025 7:41 https://proflinemilitaar.ee/toode/plaad ... ier-ferri/
mida sellest arvata?Ei soovita selle isikuga mingit tegemist teha! Küsi ta käest parem, kuhu ta Scoutsist varastatud öövaatluse pani?
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
- Kuperjanov
- Liige
- Kontakt:
Mitte Profline, vaid partisan gear (eelmise nimega war-tac) millest akf vaad rääkis.Walter2 kirjutas: ↑14 Okt, 2025 11:18Hmm... antud isiku seos Profline-ga on milline?Kuperjanov kirjutas: ↑14 Okt, 2025 10:19Mitmes firma see tal on juba? Varsti see ka makseraskustes.Ei soovita selle isikuga mingit tegemist teha! Küsi ta käest parem, kuhu ta Scoutsist varastatud öövaatluse pani?
Siin on veel üks kohalik tootja, saab erinevad cummerbandid tellida, nii JPC kui ka Agilite moodi - https://www.instagram.com/p/DNFN7gTocqb ... dvN250Yzdk
Eks igaüks otsustab ise, kuidas oma raha kasutada, aga ehk võiks üks kaalutluskoht olla ka vastaspoole risk - st mina ei julgeks omale osta plaadikandjat "mingilt suvaliselt IG kontolt", sest ma ei tea, kas nad "homme" veel alles on... Ja ma tahaks ka eelnevalt teada, milline juriidiline keha on ostutehingu teiseks pooleks, juhuks kui garantii-küsimused jms üles kerkivad.
My 2 cents.
My 2 cents.
See on hea argument. Kui see suur plaatidega "kilpkonn" vest tuli, siis äkki võtsin paaril korral plaadid välja ja kunagi hiljem ka ühe korra ühe plaadi, kui selg valutas vms. On kogu aeg raske, aga pole ebameeldivat üllatust, kui peaks plaadid sisse panema. Väga palju nö ringi ka ei põrka, seega muret ka ei tunne.
Kui on probleem, tõmba lõuga
Olen ühte gen2 Matrixi plaadikat kasutanud nüüdseks u poolteist aastat, põrkamist vähemalt kord kuus. Paar nädal+ üritust ka sekka ja vahele veel OCT rollis üritusi, kus ise väga ei põrka aga REV3 siiski seljas.rebasehaak kirjutas: ↑02 Okt, 2025 22:47 Olen hetkel valikut tegemas, kas minna Crye JPC/Agilite teed või toetada kodumaist ja proovida Matrixprotect toodet. Hinnaklass on suhteliselt sarnane. On kellelgi matrixprotect plaadikandjatega kogemust? Piisavalt modulaarseks tehtud tunduvad ja meie IRR digilaik, aga just et kuidas praktikas kriitikat kannatavad.
Kvaliteet on hea, mulle too cummerbund sobib(eest kiirkinnitus ja tagant molle, mille otsas velcro). Korra olen ühe õla kiirkinnituse suutnud ära murda aga kui soovisin neilt uut osta siis anti tasuta, seega garantii täitsa toimib.
Ise julgen soovitada, ka paar kaasvõitlejat on soetanud ja siiani rahul olnud.
Soovi(ja rahaliste võimaluste) olemasolul teevad igasugu eritellimusi ka, nii et tasub ühendust võtta.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist