Nõukogude sõdurite monumendid ja hauad Eestis
Re: Nõukogude sõdurite monumendid ja hauad Eestis
Vaatasin nüüd lähemalt, koer oli ikka pika rihma otsas, mitte päris vabalt lahtise ühishaua juures jalutamas. Siiski riskantne 

-
- Liige
- Kontakt:
Milles seisneb risk? Tundes kutsat ja peremeest võin kinnitada, et ei ole riskantne.. Ei huvita kutsat need lahtised hauad. Ja peremees oskab ka kutsat lühema rihma otsas hoida. PS! Pildil olev kutsa ei osale väljakaevamistöödes ühelgi moel peale peremehega jalutamise.

Tean nimelt juhtumit, kus lapiti skeletti kokku ja ühe asjaosalise koer pani äkki sääreluuga ajama.
-
- Liige
- Kontakt:
Tuleb nagu üllatusena, et meie kultuuriruumis haudadel ja kalmistutel koertega ei käida?? Ja et koertele meeldivad kondid?
Mul ei ole teiega mitte midagi edasi arutada.
See juhtus nii ammu, et ma ei mäleta täpsemalt, kes seal juures olid.
Ei ütle. Sinu koer vist ei olnud

-
- Liige
- Kontakt:
Ee? Ma käin oma ema haual küll koos koeraga..Sander17 kirjutas: ↑16 Okt, 2025 18:13 Tuleb nagu üllatusena, et meie kultuuriruumis haudadel ja kalmistutel koertega ei käida?? Ja et koertele meeldivad kondid?
Ei ütle. Sinu koer vist ei olnudSee juhtus nii ammu, et ma ei mäleta täpsemalt, kes seal juures olid.

Idioodile teadmiseks, et tegemist ei ole kalmistu, ega hauaga, kus minu koer käib! See on tööobjekt, kus koer isegi füüsiliselt ühegi teisaldatava haua peal ei seisa! Kondid on võib olla teil - rääkival supikogul - inimesel on luud! Koera ei huvita c saja aastane sodi. Mina koeraga kalmistul ei käi, erinevalt suurest osast Eesti koeraomanikest, keda ma nähes minema peletan. Debiilseks kohaks see siin muutunud.Sander17 kirjutas: ↑16 Okt, 2025 18:13 Tuleb nagu üllatusena, et meie kultuuriruumis haudadel ja kalmistutel koertega ei käida?? Ja et koertele meeldivad kondid?
Ei ütle. Sinu koer vist ei olnudSee juhtus nii ammu, et ma ei mäleta täpsemalt, kes seal juures olid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline