Nõukogude sõdurite monumendid ja hauad Eestis

Kindlusehitised. Teed, sadamad ja lennuväljad. Kasarmud ja linnakud.
Maalinnad ja linnused. Kõik militaararhitektuurist.
Vasta
Kasutaja avatar
Sander17
Liige
Kontakt:

Re: Nõukogude sõdurite monumendid ja hauad Eestis

Postitus Postitas Sander17 »

Vaatasin nüüd lähemalt, koer oli ikka pika rihma otsas, mitte päris vabalt lahtise ühishaua juures jalutamas. Siiski riskantne :?
krossipart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krossipart »

Sander17 kirjutas: 16 Okt, 2025 5:09 Vaatasin nüüd lähemalt, koer oli ikka pika rihma otsas, mitte päris vabalt lahtise ühishaua juures jalutamas. Siiski riskantne :?
Milles seisneb risk? Tundes kutsat ja peremeest võin kinnitada, et ei ole riskantne.. Ei huvita kutsat need lahtised hauad. Ja peremees oskab ka kutsat lühema rihma otsas hoida. PS! Pildil olev kutsa ei osale väljakaevamistöödes ühelgi moel peale peremehega jalutamise. :)
Kasutaja avatar
Sander17
Liige
Kontakt:

Tean nimelt juhtumit, kus lapiti skeletti kokku ja ühe asjaosalise koer pani äkki sääreluuga ajama.
krossipart
Liige
Kontakt:

Sander17 kirjutas: 16 Okt, 2025 16:45 Tean nimelt juhtumit, kus lapiti skeletti kokku ja ühe asjaosalise koer pani äkki sääreluuga ajama.
Mnjah... :dont_know: Kui nii arvad. Ja kuidas on oletuslik mõte-kirjutis seotud sõjamonumentidega Eestis? Kui juhtus Eestis viska vihje link juhtumist palun... :dont_know:
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Sander17 kirjutas: 16 Okt, 2025 16:45 Tean nimelt juhtumit, kus lapiti skeletti kokku ja ühe asjaosalise koer pani äkki sääreluuga ajama.
Millise asjaosalise, kus ja millal? Ning mis on sellel väitel pistmist minu või Armiga? Millise ala spets olete? Sõjahaudade, koerte või inimluude teemas?
Kasutaja avatar
Sander17
Liige
Kontakt:

Tuleb nagu üllatusena, et meie kultuuriruumis haudadel ja kalmistutel koertega ei käida?? Ja et koertele meeldivad kondid?

Mul ei ole teiega mitte midagi edasi arutada.
Arnold kirjutas: 16 Okt, 2025 17:42 Millise asjaosalise, kus ja millal?
Ei ütle. Sinu koer vist ei olnud :scratch: See juhtus nii ammu, et ma ei mäleta täpsemalt, kes seal juures olid.
krossipart
Liige
Kontakt:

Sander17 kirjutas: 16 Okt, 2025 18:13 Tuleb nagu üllatusena, et meie kultuuriruumis haudadel ja kalmistutel koertega ei käida?? Ja et koertele meeldivad kondid?

Ei ütle. Sinu koer vist ei olnud :scratch: See juhtus nii ammu, et ma ei mäleta täpsemalt, kes seal juures olid.
Ee? Ma käin oma ema haual küll koos koeraga.. :dont_know: Kenad kohvikud ja kultuuriruum olemas, kus koerale esimese asjana vett pakutakse, kui oled kursis. Tõlgi lahti oma kultuuriruum, et saaksin Su mõtetele pihta. Viskad kirjutised, mida ise ka ei mäleta??? Kummaline... :?
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Sander17 kirjutas: 16 Okt, 2025 18:13 Tuleb nagu üllatusena, et meie kultuuriruumis haudadel ja kalmistutel koertega ei käida?? Ja et koertele meeldivad kondid?

Idioodile teadmiseks, et tegemist ei ole kalmistu, ega hauaga, kus minu koer käib! See on tööobjekt, kus koer isegi füüsiliselt ühegi teisaldatava haua peal ei seisa! Kondid on võib olla teil - rääkival supikogul - inimesel on luud! Koera ei huvita c saja aastane sodi. Mina koeraga kalmistul ei käi, erinevalt suurest osast Eesti koeraomanikest, keda ma nähes minema peletan. Debiilseks kohaks see siin muutunud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline