Näe - ongi
M14
Re: M14
Aasta ja pool on möödas avaldusest see jurakas koju saada... Kuidagi pikk ja vaevaline on sèe teekond eriti kui arvestada ,et R tuli kahe nädalaga.
Eks allüksused on erinevad.
Endal oli esimeseks "kodurelvaks" R20, millega kulus relvaloa taotluse esitamisest kuni koju saamiseni suurusjärgus 3 kuud.
Pärast seda sai taotletud koju M14, millega kulus kõigest 2.5 nädalat.
Hetkel Lõuna MKR näitel võin öelda, et väidetavalt vabu relvi hetkel lihtsalt ei ole aga peaks saabuma veel selle aasta jooksul.
Vähemalt mina sain kaasa 2 salve, tõsi lahingut nendega endiselt ei pea aga hädaga saab harjutada tiirus, sh salvevahetust.
Mis aga tuli endal soetada on puhastuskomplekt.
Kaks salve sain minagi, nii et iseenesest saab kõik asjad läbi harjutada. Aga alati tahaks rohkem
.
1) R20 on kinnitatud sõjaaja relv, m14 saad käia lasketiirus laskmist harjutamas.
2) Kes ei tea veel, puhastuskomplekt on M14 kaba sees
2) Kes ei tea veel, puhastuskomplekt on M14 kaba sees
- Manused
-
- Screenshot 2025-10-24 at 11-05-56 M14 Buttstock Cleaning Kit.png (253.04 KiB) Vaadatud 217 korda
1) Kõik arusaadav aga kui kriis tekib siis ma seda koju kappi ei kavatse küll jätta.
2)Koht on tõesti selle jaoks olemas aga relvaga kaasa seda ei antud, relvur veel hoiatas ettegi, et seda kahjuks anda pole.
Puhastuskomplektid on täitsa olemas. Ainuke nõks on, et kui m14 tulid USAst, siis see alus pihastuskomplektidega sattus ilmselt kuskil TVJ laos nii taha, et neid ei saagi sealt ilmselt kunagi kätte..
professional retard
Minul on olnud kolm erineva tootja M14 ja kõigil on puhastuskomplektid olemas olnud (relvuri isegi ei teadnud, et need on kabas sees)
Siis on ikka mingi alus puh.komplektidega ka käigus olnud. Põhja-Eestis pole keegi veel seda maagilist puhastuskomplekti näinud, mul on vaid üks varras koos võtmga, see kusjuures ühe KV lao nurgast leitud..
professional retard
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline