Kalevipojad?
Sõja eest välismaale.
Re: Sõja eest välismaale.
Ausalt öeldes ma ei teagi millega nad seal kõik tegelevad. Ma räägin nendest, kes on sinna läinud ja jäänud. Enamus juba enne seda   venelane ukrainasse sisse läks. Ma sügavalt kahtlen, et keegi neist Eestisse veel tagasi tuleb. Ammugi mitte siis kui siin mingiks jamaks peaks minema.. Suvel käis üks sõber külas. Tal pole KRA poolt sõjaaja ametikohtagi määratud, aga ütles, et läheb  kohe soomes lähima väeosa värava taha. Tegemist pole enam esimeses nooruses inimestega muidugi..
Mu sõber on mingit sorti insener metallitööstuses. Tema abikaasa on õpetaja. Üks endine kolleeg tegeleb allveetöödega. Kodukülast on endised külajoodikut kõik ilmselt ehituse peal, aga samamoodi on seal juba kodu rajanud pered ka kaasas. Üks tuttav sõidab merd rootsi-soome vahet. Naine tal medõde.Üks endine klassiõde vist on koristaja. Tolle eestis sündinud ja üleskasvanud lapsed ka nüüd kõik soome järgi läinud. Pole õrna aimugi mida nad seal teevad. Ilmselt on nii, et kes tööd teha tahab ja jaksab see hätta seal ilmselt ei jää..

Mu sõber on mingit sorti insener metallitööstuses. Tema abikaasa on õpetaja. Üks endine kolleeg tegeleb allveetöödega. Kodukülast on endised külajoodikut kõik ilmselt ehituse peal, aga samamoodi on seal juba kodu rajanud pered ka kaasas. Üks tuttav sõidab merd rootsi-soome vahet. Naine tal medõde.Üks endine klassiõde vist on koristaja. Tolle eestis sündinud ja üleskasvanud lapsed ka nüüd kõik soome järgi läinud. Pole õrna aimugi mida nad seal teevad. Ilmselt on nii, et kes tööd teha tahab ja jaksab see hätta seal ilmselt ei jää..
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline