Viktoriin
Re: Viktoriin
Antud küsimuse kontekstis kolm on vähe.
Huvi pärast küsiks, kus tänapäeval kolm on võimalik?
Huvi pärast küsiks, kus tänapäeval kolm on võimalik?
Ok, kuna järge väga kinni hoida ei taha, siis järgmine vihje, et Kodusõja ajal oli juhuseid, kus võis olla neli auastet korraga. Nüüd jääb küsimuseks, mismoodi see võimalik oli ehk siis mis olid need kaks levinud auastme saamise/teenimise praktikat, mille puhul järele uurides selgus, et päris üks-ühele mitte, aga sarnaseid asju harrastatakse USAs tänapäevani?
Korea Rahvademokraatliku Vabariigi armee. Igapäevaselt täiesti toimiv.
Ei ole seda riiki kunagi päriselt külastanud. Lihtsalt. Viibisin ja elasin kunagi pikemalt Ulan-Udes. Välistudeng seletas seda just niimoodi.
Kas KGB-sse kuuluvatel sõjaväelastel oli ka kaks auastet, KGB oma ja sõjaväe oma...?
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
eeru ehk seletad lähemalt, mis väeliik ja auastmed ( lihtsalt huvitav teada ). Ma oma väikses ajus oleks pakkund: kapten-pootsman-madrus ,mingil väiksel kaatril.
Kui minu kirjavead või tõlge häirib sind, joonista oma perearstile.
Tavaline militaarauaste, kaardiväe auaste, väeliigi auaste, miilitsa/politsei auaste, tsiviilauaste, mingi muu struktuuri auaste.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Väeliigi auaste = näiteks mereväe auaste?
Ma ei ole kunagi kuulnud midagi tsiviilauastmetest USA-s
.
Ma ei ole kunagi kuulnud midagi tsiviilauastmetest USA-s
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Tsiviilauastmeid jah ei tea, et USAs oleks.
Struktuuridega oli küll tegemist, see oli see üks neist kasutusel olnud praktikatest, mida ma maininud olen. Sealt tulid neist neljast kaks auastet, teised kaks tulid teist teed pidi, mida samaaegselt kasutati.
Struktuuride oma kasutati vähemalt kuni WWII-ni välja (kaasa arvatud), veidi teises kontekstis on see ka tänapäeval kasutusel. Samuti on rohkem limiteeritud kujul kasutusel ka see teine viis auastmeid saada. Jutt siis endiselt USA relvajõududest.
Ei tea ka, et samal ohvitseril oleks olnud Kodusõjas samaaegselt nt maaväe ja mereväe auaste.
Jääme siiski maaväe juurde.
Struktuuridega oli küll tegemist, see oli see üks neist kasutusel olnud praktikatest, mida ma maininud olen. Sealt tulid neist neljast kaks auastet, teised kaks tulid teist teed pidi, mida samaaegselt kasutati.
Struktuuride oma kasutati vähemalt kuni WWII-ni välja (kaasa arvatud), veidi teises kontekstis on see ka tänapäeval kasutusel. Samuti on rohkem limiteeritud kujul kasutusel ka see teine viis auastmeid saada. Jutt siis endiselt USA relvajõududest.
Ei tea ka, et samal ohvitseril oleks olnud Kodusõjas samaaegselt nt maaväe ja mereväe auaste.
Jääme siiski maaväe juurde.
Kuna teema on päris kaua siin tiksunud ja järge kinni ei taha hoida, siis pakkuge veel, või kui rohkem pakkumisi ei tule, siis ütlen vastuse ise ära.
Paramilitaaride, igasugu City Guards hulgas võis kellelgi olla teistsugune auaste kui pärisarmees?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Ei, Kodusõja kontekstis oli tegemist täiesti ametlikus sinises vormis väliarmee ohvitseridega, aga "pärisarmee" on teatud vihje küll.
Osariikidel olid omad armeed (tänapäeval SDF)?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Läheb kõvasti soojemaks, aga mitte päris see, mida ma mõtlen. Tänapäeva kontekstis samas on juba päris lähedal. Osariikidel oli siin oma panus küll.
Veel pakkumisi?
Veel pakkumisi?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist