Militaarse väljanägemisega varustus tsiviilis
Re: Militaarse väljanägemisega varustus tsiviilis
ma pooldan et kv vorm ei tohiks tsiviilkäibes ostmiseks olla, neid tunnuste medalite ostjaid siin foorumis jagub, tea mille jaoks küll
-
maksipoiss
- Liige
- Kontakt:
Keskonnainspektsiooni inspektorid ka samas vormis, ehk sealt said selle vormi need kalakaitsjad
Sarnane vorm aga kalakaitsjad on ikka ise soetanud vormid, Keskkonnainspektsioonil poleks vist voli ka anda neile.maksipoiss kirjutas: ↑08 Nov, 2025 20:38
Keskonnainspektsiooni inspektorid ka samas vormis, ehk sealt said selle vormi need kalakaitsjad![]()
Viide: https://kalakaitse.ee/toeta-meid
https://kalakaitse.ee/meist

Spec-ops
Võib soovi korral privaatsõnumis pakkuda mulle erinevaid vorme,jakke,parkasid,pükse (L-XL suurus)
Ma töötasin Taimetoodangu Inspektsioonis ja meie pidime need vormirõivad millel tikitud embleem ära andma, kui uue asja said või töölt lahkusid. Ka siis kui oli kasutamatta, pakendis, uue saamisel vandsid vana ära. T - särgi, kuhu oli asutuse nimi ja embleem trükitud, võis endale jätta. Vaevalt et Keskkonnainspektsioonilgi teisiti on. Aga mine tea, ajad muutuvad.
Kõigile ametitele ühe hankega korraga vormid las olla aga see taktikaline vest paistab kalakaitsel küll pisut overkill. Mis mudru nad seal kaasas kannavad? GPS paistab, sellest saab aru aga vasakpoolsel tegelasel on puusal limonaadi purk või suitsugranaat? Üldisemalt Eesti digilaigust, pole nagu näinud ega kuulnud, et keegi tsivilist esineb digilaigus kaitseväelasena. Niisama linnapeal ringi käia on küll imelik aga mida see keeld ikka enam annab, eriti kui probleemi ei tundu olevat. Vastasvõistkond ilmselt suudab ka paarsada meie vormi enamvähem koopiat ise teha, ilma, et peaks poest ostma. Sama teema nüüd üleni oliivrohelises olemisega, probleem hakkaks sealt kui sinna politsei embleemid külge panna.
slider kirjutas: ↑09 Nov, 2025 15:16 Kõigile ametitele ühe hankega korraga vormid las olla aga see taktikaline vest paistab kalakaitsel küll pisut overkill. Mis mudru nad seal kaasas kannavad? GPS paistab, sellest saab aru aga vasakpoolsel tegelasel on puusal limonaadi purk või suitsugranaat? Üldisemalt Eesti digilaigust, pole nagu näinud ega kuulnud, et keegi tsivilist esineb digilaigus kaitseväelasena. Niisama linnapeal ringi käia on küll imelik aga mida see keeld ikka enam annab, eriti kui probleemi ei tundu olevat. Vastasvõistkond ilmselt suudab ka paarsada meie vormi enamvähem koopiat ise teha, ilma, et peaks poest ostma. Sama teema nüüd üleni oliivrohelises olemisega, probleem hakkaks sealt kui sinna politsei embleemid külge panna.
Kehakaamera (bodycam) ja pipragaas. Salvetasku sisu võib iga üks ise ette kujutada
Võib soovi korral privaatsõnumis pakkuda mulle erinevaid vorme,jakke,parkasid,pükse (L-XL suurus)
Pilt ei lae ära.
https://jupiter.err.ee/1609805030/maahommik (kerige ~8:25 minutile, et näha vesti lähemalt)
https://jupiter.err.ee/1609805030/maahommik (kerige ~8:25 minutile, et näha vesti lähemalt)
-
maksipoiss
- Liige
- Kontakt:
Muna võileib?
Kui minu kirjavead või tõlge häirib sind, joonista oma perearstile.
Tänud lingi eest, sellisel kujul pole väga viga, admin taskud jne on mõistlik. Esimesel pildil jäi asjast vähe teistsugune mulje.
läheks ka oma vestiga kontorisse, akupank, läpaka laadija, hiir jne kohe kiirelt võtta.
No päris vormiriie või taktikaline vest paistab tsiviilis kohe silma, vaevalt keegi mööda linna vormiriietuses tatsata tahab.
Aga camo mustriga riietel on väga suur eelis ka tsiviilis kaustamisel. Eesmärk ei pea olema olla "sõdur" või maastikul ennast peita.
Nimelt ei näita camo mustriga riided välja, kui õnnestub kuskilt ära mäkerdada ennast või auk sisse teha vms. Käies looduses või kalal või garaazi all on väga mugav hüpata pärast poest läbi, nii et kõik ei vahi silmad punnis, et "kes see sitakäi on". Väga praktiline omadus riideesemele.
Aga camo mustriga riietel on väga suur eelis ka tsiviilis kaustamisel. Eesmärk ei pea olema olla "sõdur" või maastikul ennast peita.
Nimelt ei näita camo mustriga riided välja, kui õnnestub kuskilt ära mäkerdada ennast või auk sisse teha vms. Käies looduses või kalal või garaazi all on väga mugav hüpata pärast poest läbi, nii et kõik ei vahi silmad punnis, et "kes see sitakäi on". Väga praktiline omadus riideesemele.
-
davidsoniharald
- Liige
- Kontakt:
Kiidan ivo86 jutule takka. Mul on ühed USMC digilaigus püksid ja need on kõige praktilisemad matka ja vabaaja püksid, mis mu kapist leiab. Paksust materjalist, alt laienevad ja istuvad hästi saabaste peale, peavad tuult ja sooja, ei määrdu nii kergesti. Ühesõnaga palju häid omadusi, mis lubavad nendega käia soomatkal/telkimas/murda läbi võseriku/sõita tsikliga(põlvekaitsmed mahuvad alla) ja siis jalutada otse toidupoodi. Tööl ja lennureisidel ma neid ei kanna.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
Ei ole kursis nende eluoluga aga võibolla nad on kokku puutunud relvastatud röövpüüdjatega.
Nuga on kindlasti ühel õigel kalamehel kaasas, egas need röövpüüdjad ilma pole. Kas see vest terariista vastu aitab, ei oska öelda.
Kui minu kirjavead või tõlge häirib sind, joonista oma perearstile.
Tõsised ja pühendunud röövpüüdjad teevad oma tööd ikka südamega (s.t. inspektoritele on aegade jooksul piisavalt kallale tungitud, ju siis on asjadest õpitud).PaganHorde kirjutas: ↑10 Nov, 2025 14:30 Ei ole kursis nende eluoluga aga võibolla nad on kokku puutunud relvastatud röövpüüdjatega.
Kuidas sellist asja reaalselt nüüd ette kujutada (kui tegu polnud just naljaga?)
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline