Selle tõestuseks on mul veel parem graafik:
Ma ütleks, et 25 kordne vahe on ikka päris suur.
Selle tõestuseks on mul veel parem graafik:
Ma ütleks, et 25 kordne vahe on ikka päris suur.
Akf Martin Herem täpselt seda juba eile tegi - postitused olid ajakirjanduse jaoks õige pikkusega, iga murekoha jaoks tosin rida, ning ERR korjas sotsiaalmeediast üles. Minule oli arusaadav lugeda.Kapten Trumm kirjutas: ↑11 Nov, 2025 9:51 Tuleks üks õhtu maha istuda ja kirjutada põhistatud vastus, umbes üks ajalehe lehekülg ja lehed avaldavad selle kindla peale.
Ma ei väsi seda kordamast, et suurt intellekti panust nõudvad kirjatööd tuleb teha ise, mitte lasta seda AI-l teha."Kokkuvõttes tundub "riigikaitseraportiks" pretendeerivasse teksti antud teema sellisel kujul sissetoomine lihtsalt ühe käepärase vahendina kellegi halvustamiseks. Aina rohkem jääb mulje, et tegemist on "kirjaga Prostokvašinost", kus mitu tegelast on kirja kokku pannud, kuid lõpuks pole ühtegi mõistlikku inimest seda tervikuna läbi lugenud," lausus Herem.
Nõus.Rabapistrik kirjutas: ↑10 Nov, 2025 23:33 Minu jaoks ei peaks Martin Herem või Riho Terras ennast avalikult kuidagi 'kaitsma', sest mul on rahuldavad taustateadmised sõjandusest tänu reservteenistusele ja piisavad teadmised eraettevõtlusest. Kui OF-6+ (tegelikult juba OF-4+, aga anname armu) väidab, et planeerimises ressursiraami järgima ei pea jpm otseselt ebaloogilisi väiteid, siis võib retooriliselt küsida, et kas sel juhul on tegemist nn failing upwards olukorraga.
Paraku paljud kõrvalvaatajad võivad tõesti näha, et 'ühed kindralid kõik' ja seega on nende seisukohtadel justkui sama kaal, sest sisu ei suuda kõrvalvaataja tihti ise hinnata. Eks siis tekibki soov seda sisu selgitada, mitte ilmtingimata kindrali 'enda p***e pärast', vaid sellepärast, et sõjaliselt või juhtimislikult ebakompetentsete väidete levimine ilma vastukaaluta on kahjulik.
Makse maksame selleks, et meil oleks oma riik. Iga erus või reservis oleva kindrali jutu pärast ei tasu liialt erutuda -- eriti mida pikem aeg tegevteenistuse lõpust möödas on. Sisust tuleb aru saada.
Millistest kindralitest akf räägib? Kes meil oli 90 aastal juba "amatöörkindral"?Nebukadnetsar kirjutas: ↑11 Nov, 2025 15:10
Aga õnneks ei ole ajaratas enam tagasipööratav - ja "amatöörkindralite" 1990test alanud ajastu on siin riigis pöördumatult läbi.
Nii et lõpp hea - kõik hea.
No nt Kõutsi võib küll vist hobiadmiraliks pidada?isonts kirjutas: ↑11 Nov, 2025 15:35Millistest kindralitest akf räägib? Kes meil oli 90 aastal juba "amatöörkindral"?Nebukadnetsar kirjutas: ↑11 Nov, 2025 15:10
Aga õnneks ei ole ajaratas enam tagasipööratav - ja "amatöörkindralite" 1990test alanud ajastu on siin riigis pöördumatult läbi.
Tänased kindralid on kõik alustanud enamvähem kaitseväe loomise algusest? Kindral Herem alustas oma karjääri samuti 92 aastal. Nimetad teda samuti "amatöörkindraliks"?
Sellisel juhul pead ütlema ka, kes oli see "idioot", kes tegi temast kaitseväejuhataja ja esitas presidendile taotluse omistada talle need auastmed. Mille eest anti talle need aumärgid ja medalid?muhgel kirjutas: ↑11 Nov, 2025 15:57No nt Kõutsi võib küll vist hobiadmiraliks pidada?isonts kirjutas: ↑11 Nov, 2025 15:35Millistest kindralitest akf räägib? Kes meil oli 90 aastal juba "amatöörkindral"?Nebukadnetsar kirjutas: ↑11 Nov, 2025 15:10
Tänased kindralid on kõik alustanud enamvähem kaitseväe loomise algusest? Kindral Herem alustas oma karjääri samuti 92 aastal. Nimetad teda samuti "amatöörkindraliks"?
https://www.riigiteataja.ee/akt/72302isonts kirjutas: ↑11 Nov, 2025 16:18Sellisel juhul pead ütlema ka, kes oli see "idioot", kes tegi temast kaitseväejuhataja ja esitas presidendile taotluse omistada talle need auastmed. Mille eest anti talle need aumärgid ja medalid?
Kasutajad foorumit lugemas: maxi ja 1 külaline