Noh vähemalt sain kuidagigi abiks olla.
Vaevalt, et ta palju rohkem maksab kui saksa tääk kui üldse rohkem maksab.
Võibolla Raudrist oskab midagi öelda selle kohapealt. (Ma olen ikka teda soovitand )
ice343 kirjutas:Noh vähemalt sain kuidagigi abiks olla.
Vaevalt, et ta palju rohkem maksab kui saksa tääk kui üldse rohkem maksab.
Võibolla Raudrist oskab midagi öelda selle kohapealt. (Ma olen ikka teda soovitand )
Rohkem ta K98 täägist ei peaks maksma jah - tahtsin lihtsalt kinnitust, kas hind on on sama või tiba odavam... Ja veel tahaks teada, ons üldse Eestis kellegi kogus sellist tääki
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kindlasti on kellegil olemas, ise olen selle tuppe jäänused leidnud ja paaril tuttaval läbi käinud käiatud väitsad.Korraliku komplekti hindi vist mingi 1500.
Leidsin kunagi kuuri seina vahelt. Ots oli murdunud ja lolli poisikesena sai see teravaks viilitud, samas on pea ja tera vaheline osa sellise kahtlase olemisega nagu oleks ta ka enne mind viili näinud, ka oli ta k98 tupes.
On markeering kirjaga "winchester repeating arms..." tekst tundub edasi minevat aga nagu ma ütlesin on asi vist kunagi ammu viili näinud.
Riia kokkutulekul pakuti sügisel taolist heas korras tääki koos tupega (ei mäleta enam kas 100 $ või 100 Euro eest).
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Noh, kui juba Winchester-kirjad peal, ju ta siis esimese ilmasõja-aegne amide Winchesteri vindi tääk ole - noid relvi liikus ju siinmail Vabadussõja ajal küll
Aga tupp selle nüsitud täägi kõrval seal pildil on ju kõige harilikum K98 tupp. Kui nad olid koos leitud, ehk siis keegi on meelega USA esimese ilmasõja pikemat tääki nüsinud, et see saksa teise ilmasõja lühema täägi tuppe ära mahuks
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Tegu tõsiselt rappida saanud U.S.A. Mudel 1913/17 või U.S.A. Mudel 1917 "Eddystone" mõõktäägiga. Kuid tegu ei ole Winchesteri vintpüssile mõeldud täägiga (küll aga sobis see nende haavlipüssile), Winchester ainult valmistas neid. Põhiliselt on see tääk mõeldud .303 Pattern 1914 Enfieldile ja .303 Eddystonele.
Lisaks lühendatud terale ja eemaldatud kinnitusrõngale on sellele täägile pandud ka uued põsed.
Lühike pikkus ei tähenda, et seda oleks ise lühemaks tehtud, see tääk oli suhteliselt pikk ja võis ka murduda.