Militaarne käsivõitlus.

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Eesti rakmetega on see asi vähe ohtlik - hooga kukkumine selja peale ja alla jääb katelok. Selgroog, sina oled nõrgim lüli :(
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
kulda18
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kulda18 »

Kuidas te ikka pole veel aru saanud, ärge pange katelokki rakmete taskusse ja labida võiks sealt samuti väljas hoida. Ise ostsin juba ammu endale patrullkoti, seline väike 20 liitrine seljakott, kuhu saan kõik asjad panna, kui pikem väljaminek on. Lisaks saab sinna pakkida rohkem vett ja riideid, kui peaks külmaks/märjaks minema. Enamusel juhtudel, kui välja minnakse, saab kogemuste või olukorra põhjal enamvähem ette näha, mida vaja minna võib.
Aga kui nüüd käsitsivõitluse juurde tagasi pöörduda, on minu arvates üks oluline tegur agressiivsus ja julmus, elik see, kes käitub kiiresti ja otsustavalt võib võita ka mitu aastat mõne võitluskunstiga tegelenud mehe. Sapöörilabidaga pähe, mõjub ka kick-boxi euroopa meistrile.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

seesamune "julmus" on tõesti käsitsivõitluses ülimalt oluline. ehk isegi olulisim tegur. valmidusest vastasele haiget teha jääb tihti väheks. see valmidus haiget teha ehk teiste sõnadega panna endast välja viimane, on liiga lai mõiste. pigem peakski olema tegu otsese julmusega, piisava annuse alatusega, ja SOOVIGA minna kaugemale, kui tavaeetika lubab.

kui lähed kuskil tänaval pätiga kaklema, mõtled pahatihti, et "kurat, ma ei viruta ju talle põlvega munadesse, ma ei löö ju talle hambaid ninna, ma ei suru ju talle sõrmi silma!! see oleks ju ebaeetiline!" aga kahjuks su vastane tihtipeale nii ei mõtle.

seepärast unustasin juba 11 aastat tagasi, kui kaagid neljakesi kallale tulid, et sitta sellest eetikast. peksin, kuhu juhtus, virutasin ühe peadpidi äärekivisse, teisele lõin hambad kätte (nii kõvasti kui suutsin), kolmandale surusin pöidla silma. peksa sain muidugi ikka mina ja üks hammaski läks pooleks aga kui nad olid lahkunud, lahkusin minagi - võitja tundega :lol: sest teadsin, et hoolimata katkisest hambast, mis osutus mu ainsaks vigatsuseks, olin neile mitu korda suuremat kahju tekitanud.

tagatipuks leidis kinnitust vana tõsiasi, et enam kui kahekesi ühe vastase kallale pole mõtet minna - kolmas ja neljas muutuvad juba teistele segavaks faktoriks.
Kasutaja avatar
Takishi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Takishi »

Satakas kirjutas:tagatipuks leidis kinnitust vana tõsiasi, et enam kui kahekesi ühe vastase kallale pole mõtet minna - kolmas ja neljas muutuvad juba teistele segavaks faktoriks.
Mina olen saanud korraga 5 inimese käest tappa, löödi maha ja materdati ringis jalgadega. Tõmbasin ennast kerra nagu okassiga ja karjusin nii, kuidas suutsin, vahepeal löödi hing kinni. Hambad, nägu ja muu kraam jäi puutumata, ehk siis, sain sinikaid, luid sisse ei löödud ja olin pm korras. Aga kõva peksmise peale hakkas minu mõttemaailm ka ebaeetilisi radu pidi töötama.

Roomasin paar meetrit eemale, kuttidel oli jõle hea tuju seda vaadates. Seejärel sain maast mingi metallijublaka, rusikasuuruse, tõusin järsku püsti ja hakkasin jooksma. Kamp lõpetas naermise ja tormas instinktiivselt järgi, et uuesti peksta vms. Igatahes, jäin seisma, viskeasend sisse, vennad jäid passima ja kamba päälik sai kogu mu jõuga selle asja omale pähe - Langes, nagu niidetult. Seejärel jooksin ära, tüübid üritasid jälitada, aga sõpra maha ka ei tahtnud jätta ja nii ta ongi. Keegi teab, äkki ta suri ära?
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Keegi teab, äkki ta suri ära?
Ära hakka pead vaevama, ühiskond sind hukka ei mõista sellise teo eest.
Kui on probleem, tõmba lõuga
John
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas John »

Küsimus: mida asjaga kokku puutunud Taekwondost arvavad. Ehk kas siis ala on ka elujõuline või kipub sinna treeningmattidele jääma?
Inter arma enim silent leges (sõja aegadel on seadused vaiksed) Cicero
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

ilmselt mitte ühtegi võitluskunsti ei saa tänavakaluses niiöelda stiilipuhtalt kasutada. igast võitluskunstist on aga igal juhul vastuhakkamiseks kasu. millest rohkem, millest vähem - ei oska kommenteerida. Taekwondo ses suhtes teistest ei erine.
Kasutaja avatar
Tux
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tux »

Väikene reklaamipaus...

http://3dtreening.ee/
14. september 2008 alustab uus baaskursus Tallinnas

Tartu kandi inimestele sama asi:
http://www.elustreening.ee/
Tagantjärele tarkus on täppisteadus!
John
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas John »

Tartu kandi inimestele sama asi:
http://www.elustreening.ee/

Ma olen vist pime aga sain ma õieti aru, et mingit eelregistreerimist ei tehta.

Ehk siis kui tahan baaskursusele saada, siis ainuke võimalus omale koht saada on 15-dal koos rahaga kohale tulla ning loota, et 35 kohta pole juba ära täidetud?
Inter arma enim silent leges (sõja aegadel on seadused vaiksed) Cicero
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Parem alustada jah teistega koos. Sealt baaskursusest ei tasuks eriti midagi vahele jätta, hiljem raske järele jõuda. Ukse taha soovijaid vaevalt jäetakse, nii et võid metsikuna sisse maanduda küll.
Kasutaja avatar
Sollmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sollmann »

John kirjutas:Küsimus: mida asjaga kokku puutunud Taekwondost arvavad. Ehk kas siis ala on ka elujõuline või kipub sinna treeningmattidele jääma?
Taekwondo on iseenesest väga tore asi, aga kardan et kitsastes oludes tüütu pätiga 1:1 sattudes jääb selle kunsti valdamisest ainuüksi väheks.
Ise olen lähedalt kokku puutunud džudoga.
Oma kogemustest võin öelda, et piisab täitsa paari-kolme lihtsama võtte teadmisest, et endast oluliselt suuremat pahatahtjat elegantselt maha paisata ja valuvõtte läbi kahjutuks teha.

http://forums.fitness.ee/index.php?showforum=44 - foorum erinevate v-kunstide huvilistele
TÕDEONAJATÜTAR
Kasutaja avatar
Basilio
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Basilio »

Takishi kirjutas: Keegi teab, äkki ta suri ära?
Loodetavasti! :twisted:
Basilio annaks sulle medali!
Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
Kasutaja avatar
de Armani
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas de Armani »

Taekwando on Korea rahvuslik võitlusviis, peamiselt lüüakse jalgadega, Eestis on enamus harrastajate ring vene keelne, kuna võitluskunst on tulnud meiel läbi suure Venemaa Põhja Koreast.
MMA vene vaste on Võitlussambo, kogub maailmas järjest rohkem ja rohkem populaarsust (MMA siis).
3D Treeningud, annab Priit Mihkelson, eelnevalt teinud väga pikalt Win Tsun'i, kuid pettus antud süsteemis või jutus midagi muud, ühesõnaga lõpetas selle treenimise ja siirdus vabavõitlust tegema.
MMA peamiselt koosneb poksist muay thai'st ja bjj (brasilian ju jutsu).
Kitsastes oludes võitlemiseks on siiski mõeldud Krav maga ja win tsun, sest win tsuni põhiline probleem on distants, nad ei ole distantsil erit effektiivsed.
Ise ma enam WT-ga ei tegele, pole lihtsalt aega ja jookseb mu kickboxingu trenniga kokku.
Venelastel on veel systemad, neid ei oska ma kommenteerida.
Sport on hea ja veel enam meeldib mulle võitlussport, kuna see arenad enesekindlust, kuna ringis pole abile kuskilt loota, ise pead mees olema.
Eesti kaitsevägi peaks ka hakkama rõku panema noormeeste koolitamisel, kas siis poksis maadluses judos, bjj või kickboxing kuid miks mitte ka krav maga win tsun, mis iganes annaks neile palju juurde.
Välja, välja Wabariigi seest, kes söövad meie leiba ja ei räägi eesti keelt!!!
Kasutaja avatar
Tux
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tux »

Minu meelest võiks ka igas väeosas paar spordiinstruktorit olla kes käsivõitlust poistele õpetaksid. Üldise kaitse eelarve koha pealt oleks nende inimeste palgakulu mõõdetamatult väikene, kasu sellest oleks aga väga suur. Paraneks kaitseväe maine, paraneksid poiste füüsilised võimed, lisaks hakataks idapiiri taga rääkima et kogu Eesti kaitsevägi koosneb ainult spetsnazist :D
Tagantjärele tarkus on täppisteadus!
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Kus teie, poisid, küll elanud olete, et siin selliselt fantaseerite?
Ära keelati kõik taolised tegevused EKV-s. Juba aastaid tagasi.
Liigohtlik meie noormeeste tervisele sellised meelelahutused. Äkki saab valus ja läheb emmele kaebama - siis saab ülematele palju pahandusi olema. :roll:
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist