Militaar.net'i omad üritused

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Vasta
Kasutaja avatar
meins
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas meins »

Üritan tulla.
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LionRat »

Kaasa võtke kõik,mida vajate öö veetmiseks metsas ka puugitõrjevahend ei teeks paha...
custom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas custom »

LionRat kirjutas:
ASuur kirjutas:Et siis nagu jalutame seal kahekesi vä?
Einoh,mis seal ikka.
Ma võtan ühe CS 1M-i kaasa ja võin seal sellega seltskonna mõttes piuksutada küll,aga alkoholi tarbimise ja suurema kaevamise koha pealt jääb minu panus küll väga niruks - võib öelda suisa olematuks.
Ei kahekesi kindlasti jalutama me ei hakka :D Kõige hullemal juhul(kui ei ole piisavalt seltskonda)jääb yritus lihtsalt sel korral ära ja mina sätin end mugavamalt avuti ette ja jään järgmise mehe pakkumisi/ideid ootama...
Mis ära? Teised käivad üksi metsas ja pole häda midagi. Kaks on juba seltskond!Ja praeguste postituste järgi on vähemalt neli nägu koos.Enamus
mõtlevad viimasel hetkel punti lüüa,nii et teeme ära muidu hirmutad siin viimased tulijadgi ära. :D
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

custom kirjutas:
LionRat kirjutas:
Einoh,mis seal ikka.
Ma võtan ühe CS 1M-i kaasa ja võin seal sellega seltskonna mõttes piuksutada küll,aga alkoholi tarbimise ja suurema kaevamise koha pealt jääb minu panus küll väga niruks - võib öelda suisa olematuks.
Ei kahekesi kindlasti jalutama me ei hakka :D Kõige hullemal juhul(kui ei ole piisavalt seltskonda)jääb yritus lihtsalt sel korral ära ja mina sätin end mugavamalt avuti ette ja jään järgmise mehe pakkumisi/ideid ootama...
Mis ära? Teised käivad üksi metsas ja pole häda midagi. Kaks on juba seltskond!Ja praeguste postituste järgi on vähemalt neli nägu koos.Enamus
mõtlevad viimasel hetkel punti lüüa,nii et teeme ära muidu hirmutad siin viimased tulijadgi ära. :D
Mnjah...juhul kui neid nägusid jääbki 4 siis pole pointi ööseks jääda.Eesmärgiks oli ju välja hõigata kindel kuupäev,koht,eeldasin vähemalt 10 nägu,et OLEKS MILLEST JA KELLEGA RÄÄKIDA.Vaatame aega veel on...

Krt. ei saa selle heinamaalapi omanikuga kuidagi ühendust(neilt kellelt olen aru pärinud ei tea kes on praegune omanik)Ise teadsin eelmist omanikku a sellest hetkel vähe kasu.Märkide järgi pole seal küll keegi enam ammu tegutsenud.

A noh,silti pole,et eravaldus,asub tee ääres kohe ja kui keegi peakski meid ründama tulema siis taandume väärikalt paarkümend meetrit eemale asuvasse metsa ja lööme laagri sobivasse kohta uuesti üles

:)
juss000
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

LionRat kirjutas:
juss000 kirjutas:
meins kirjutas:Oleks ka tuleja, kuid pole otsijat ja transporti.
Mis vallast põhku saad,võtame kaasa,tuleme Tartust.Organiseerijatele teen välja.

Lootus on petis, kes meid pidevalt tüssab.
GIGAIRW: :D :D :D Hea sõnastus!
Tänan tähelepanu eest,varsti saame kokku.
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

Einoh,mis seal ikka.
Küll mina kaevan-Sina ainult leia! :D :D :D
Mercher
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mercher »

Et kipub see üritus siis jälle samasse auku minema, kuhu eelmisedki aastad :( Parimal juhul 2-3 inimest saavad kokku.... Seda aga ei saa küll Militaar.net´i ürituseks nimetada :roll: Nojah, näete, hea on siin niimoodi kommenteerida ja arvustada, kuid ma ei oska ka ühtegi lahendit tuua, mis muudaks selle ürituse tõesti selleks, mis ta olema peab :x Ilmselt on inimesed, kes siin foorumis kirjutavad, siiski niivõrd hõivatud või lihtsalt virtuaalsest sihtlemisest rohkem huvitatud, et reaalsest kokkutulekust ei tule midagi välja :cry:
We're all God's people
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan2.gif[/img]
ASuur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ASuur »

Pole häda midagi,ma võtan pere kah kaasa.siis on kaks inimest veel juures.Teeme vähemalt väikesegi kokkutuleku ära - küll järgmine kord rohkem rahvast tuleb.
Perega ma ilmselt suure kolliga tulema ei hakka,võtan väikese auto,telgi,väligrlli ning õnge ja paadi kah saba peale,ning lähen pärast kokkutulekut pühapäeval Emajõe peale "aerutama".

Loomulikult tuleb kaasa ka lubatud CS 1M-i ja igaks juhuks ka labidas.
Siis lepime LionRat-iga kokku,et mina otsin ja tema kaevab - leitud militaarse kolu jagame pooleks aga ussikesed jäävad 2/3 osas mulle ;-)
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

Nonii, olen ka tulija, arvatavasti samuti koos naissoost kaaslasega.
Eriti metsas kolama ilmselt ei hakka, aga väikesest istumisest võtaks hea meelega osa. Ma saan aru, et sinna saab sõiduautoga ka ligi? Ja teine küsimus on see, et kuidas hiljem tulija koha üles leiab,
kell 11 ei saa ma kuidagi Kambjas olla. Vaevalt, et mõne inimese pärast on mõtet tee äärde silte toppida. Näiteks asukoha koordinaadid või telefoninumber kuhu tee küsimiseks helistada oleks abiks. Kui avalikult üles ei taha riputada, siis PS või mail.
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

PW kirjutas:Nonii, olen ka tulija, arvatavasti samuti koos naissoost kaaslasega.
Eriti metsas kolama ilmselt ei hakka, aga väikesest istumisest võtaks hea meelega osa. Ma saan aru, et sinna saab sõiduautoga ka ligi? Ja teine küsimus on see, et kuidas hiljem tulija koha üles leiab,
kell 11 ei saa ma kuidagi Kambjas olla. Vaevalt, et mõne inimese pärast on mõtet tee äärde silte toppida. Näiteks asukoha koordinaadid või telefoninumber kuhu tee küsimiseks helistada oleks abiks. Kui avalikult üles ei taha riputada, siis PS või mail.
Sõiduautoga saab täitsa ligi,sõidutee ja laagripaiga vahel jookseb paraleelselt võsariba...nii et oleme täitsa peidus... 8)
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

[quote="LionRat"]Siiani siis registreerunuid:

1. A Suur
2. LionRat
3.custom
4.juss000
5.PW
6.desert eagle
Viimati muutis LionRat, 16 Juun, 2007 4:11, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

KRT. ei tulnudki kohe pähe pakkuda teile laagripaigaks Suure-Kambja järve äärset.Seal isegi lõkkeplats ja ujumiskoht olemas.Kala ka täitsa sees(haug,forell,ahven jne) ja koht,kus metsas "jalutama" hakkame asub sealt u. 5km mööda metsateed. Kas on poolt -ja vastuhääli laagri asukoha vahetamise suhtes :?:
ASuur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ASuur »

Pigem ikka privaatsem laagripaik sündmuskohale lähemal.Saab omaette olla ja "voor" kah käe-jala juures
Järveäärsele ujumis-lõkkekohale on kesksuve laupäeval ilmselt ka teisigi pretendente,nii et läheb vast liiga rahvarohkeks.Liiati tundub Suure Kambja järv olevat suht. tihedalt asustatud alal keset mõisa(?)parki.
Lisaks see,et jala 10 km visata küll ei viitsi ja autoga ära minna ning laagrit (+naisi-lapsi) üksi suvalisse külavahesse maha jätta ka ei tahaks
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

Ma olen üldiselt ka rohkem metsalaagri poolt. Põhjused pani ASuur juba kirja.
juss000
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

PW kirjutas:Ma olen üldiselt ka rohkem metsalaagri poolt. Põhjused pani ASuur juba kirja.
Täitsa nõus nn.metsalaagriga,omaette olemine on meile igati õigustatud ja miks mitte ka vajalik,naised,lapsed ei ole probleemiks ,mina võib olla tulen armukesega ja ärge mind hukka mõistke.Peatse kohtumiseni.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline