The Estonian Military - Power
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Kas selle t****maigulise nime "Zampolit film" taga ei peitu äkki mingid Moskva rahade eest fakte võltsiv seltskond. Vahest on selle esimese filmi mõte näitada Eestit kui ülimilitariseeritud vaenulikku NATO riiki?
Üsna häbitult on kasutatud asjasse mittepuutuvaid kaadreid, isegi Vene BTR-90 pole ära põlatud (mida pole üheski NATO riiigis). Ka rohkelt igasugu faktivigu - 300 000 mobiliseeritavat, mereväe õhukaitseväeosad, merejalavägi jne jne
Mina hakkasin küll mõtlema, mis selle asja tagamõte on - praegu tundub, et EKV promo see ei ole.
Üsna häbitult on kasutatud asjasse mittepuutuvaid kaadreid, isegi Vene BTR-90 pole ära põlatud (mida pole üheski NATO riiigis). Ka rohkelt igasugu faktivigu - 300 000 mobiliseeritavat, mereväe õhukaitseväeosad, merejalavägi jne jne
Mina hakkasin küll mõtlema, mis selle asja tagamõte on - praegu tundub, et EKV promo see ei ole.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
-
Juhan K
Jutt jumala õige. Minu arust jäi sellest filmist küll mulje, et Eesti on üks väike agressiivne militariseeritud riik, mis on valmis iga hetk 300 000 meest relvade alla panema ja Moskva peale minema. Ka filmitootja nimi räägib nii mõndagi, sellest ka siis juba väike eelarvamus filmi kohta.Kapten Trumm kirjutas: Mina hakkasin küll mõtlema, mis selle asja tagamõte on - praegu tundub, et EKV promo see ei ole.
Üldiselt tundub, et see film on tehtud näitamaks tavavenelastele, et kõik Venemaa sanktsioonid ja "kartused" Eesti suhtes on põhjendatud.
see on standard poliitzanjatie-ajupesu suurematele massidele
tehti puust ja punaseks
tehti puust ja punaseks
Viimati muutis kalleb, 30 Juun, 2007 23:50, muudetud 1 kord kokku.
see on standard poliitzanjatie-ajupesu suurematele massidele
tehti puust ja punaseks
teadagi kes ja kelle rahade eest sellist värki toodab
Ei usu eriti, jutt käis ikkagi kaitsest, sealhulgas ka ühisest balti kaitsest.
Kusagil ei olnud mitte mingit vihjet sellest, et Eesti kedagi rünnata tahaks.
Point oli rohkem selles, et parem ära Eestit ründa.
Teine asi miks ma ei usu, et film, ida poolt tulnud on oli keel, kui film oleks tehtud venelastele, siis oleks olnud loogilisem, et all tekst oleks olnud vene keeles.
Selline propaganda oleks suunatud eelkõige Venemaale, lääs teab tänu NATO-le niigi hästi mis seis meil sõjaväes valitseb.
Mulle tundus see rohkem kellegi eestlase põlveotsas tehtud propaganda filmina.
Jutt oli K-komandost mis on ju täiesti olemas, kuigi tegu ei ole sõjavälise üksusega on tegemist ikkagi eriüksusega.See zampoli ajab ikka suht kettasse. Kust ta saab õigused neid materjali enda "filmis" kasutada. Aga see selleks. Pooltel klippidel polnud eesti üksusigi. Mingid komandod ja eriüksused? Neid ei ole ju!
Relvad jah muu tehnika on minuteada ka Eesti oma mis seal näidati.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
- Kuperjanov
- Liige
- Kontakt:
http://www.youtube.com/user/Sampolit
Tegemist täiesti eestlasliku eestlasega.
Tsitaat tema postitusest ühe video all:
Pealegi on video alla kirjutatud: This is a video response to New Russia: Restoring our Empire. Ehk siis see video on vastus venelaste propaganda videole. Võiksite ikka tutvuda ka teiste tema poolt tehtud videodega ja kommentaaridega vene propaganda videode all, enne kui kedagi punaseks hakkate tembeldama
Ei ole tegemist pahatahtlikkusega ega Kremli poolt tuleva propagandaga.
Tegemist täiesti eestlasliku eestlasega.
Tsitaat tema postitusest ühe video all:
Et nagu mina aru saan, siis asja point oli lihtsalt üle kavaldada meie idanaabrid ja näidata, et meiegi tehnika ja varustus nõrgemast puust pole. Kuigi tegelikkuses see asi niimoodi välja ei näe, on video siiski hästi tehtud ja võib nii mõnelegi juhmimale idanaabrile hirmu nahka ajadaVaatasin seda Russian Army Weapons videot ja siis tuli mõte et teeks vennad üle seal![]()
Sampoliti palvel panen siia ka video kirjelduse, mida igaüks ei pruugi tähele panna:
Aga peab ütlema, et asi töötab. Nii mõnigi tuttav ja teiste foorumite foorumlane on öelnud, et krt nüüd lähen küll esitan Kaitseliitu astumise avalduse
Ehk siis teatud juhtudel on kasutatud analoogsete relvade kohta käivat videomaterjali teiste riikide relvajõudude videomaterjalist.The Estonian armed forces with its weapons and equipment on military exercises and manoeuvres. Not all video clips are filmed in Estonia. During the video creation we carefully checked every weapon type and also made the list which types and units Estonia has. Therefore some clips may not be 100% accurate but the idea remains the same. We have similar weapon systems as shown in the borrowed clips. therefore this is not propaganda or fake. And those who think that then they can ask themselves on whose side they really are...
This video shows the armed forces on the year of 2007. The Estonian Defensive Forces had to rebuilt from the beginning due to the Soviet occupation. With 16 years the Estonian Military has made through a huge development.
Aga peab ütlema, et asi töötab. Nii mõnigi tuttav ja teiste foorumite foorumlane on öelnud, et krt nüüd lähen küll esitan Kaitseliitu astumise avalduse
Täiesti mõjuv film, mida parema puudumisel kutsealustele ja noorematele näidata niiöelda "isu tõstmiseks".
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
No ma arvan, et ka ainult Eesti Kaitseväest filmitud klippidest saab ka sama hea video valmis tehtud.Peab tõdema, et sellel,kes Eesti sõjalise valmisolekuga nii kodus ei ole, sellele jätab see video päris kõva mulje.
Niikaua, kui elu sees, relv käes ja Eestimaa pind jalge all, pole häda veel midagi.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
"Et nüüd üleilma rahvas ei kae, et SfKanal tähendab Science Fiction Canal (Ulme)"
Sf Kanal ei tähenda Science Fictioni kanalit. Sf Kanal on lühend ja disiani mõõde Sampolit Filmist.
"Kolm armeed, mis siis passida veel, nach Moskau!"
Eesti Vabariigil on 3 erinevat sõjaväelist formeeringut - Reserv Armee, Kaitsevägi ning Kaitseliit. Tegemist ei küll massiarmeedega ent armeedeks saab neid nimetada.
Paluksin Teil ennast natukene harida militaarvaldkonnas, lugupeetud Asjatundja.
Sf Kanal ei tähenda Science Fictioni kanalit. Sf Kanal on lühend ja disiani mõõde Sampolit Filmist.
"Kolm armeed, mis siis passida veel, nach Moskau!"
Eesti Vabariigil on 3 erinevat sõjaväelist formeeringut - Reserv Armee, Kaitsevägi ning Kaitseliit. Tegemist ei küll massiarmeedega ent armeedeks saab neid nimetada.
Paluksin Teil ennast natukene harida militaarvaldkonnas, lugupeetud Asjatundja.
Te võiksite vaevuda lugeda eelnevalt video tudvustust mis lisatakse igale filmile juurde. Võib-olla suudate siis arusaada videomaterjalist paremini?Juhan K kirjutas:Jutt jumala õige. Minu arust jäi sellest filmist küll mulje, et Eesti on üks väike agressiivne militariseeritud riik, mis on valmis iga hetk 300 000 meest relvade alla panema ja Moskva peale minema. Ka filmitootja nimi räägib nii mõndagi, sellest ka siis juba väike eelarvamus filmi kohta.Kapten Trumm kirjutas: Mina hakkasin küll mõtlema, mis selle asja tagamõte on - praegu tundub, et EKV promo see ei ole.
Üldiselt tundub, et see film on tehtud näitamaks tavavenelastele, et kõik Venemaa sanktsioonid ja "kartused" Eesti suhtes on põhjendatud.
Eestis on militaarseks kasutamiseks olemas ca 300,000 meest ja naist. Mida saab ka täiesti mobiliseerida Teie suureks üllatuseks. Püssi alla ja Moskva poole pole keegi ässitanud kedagis aatma. Äkki peaksite veelkord videot vaatama ja siis ka lugema seda selgitavat informatsiooni?
Kapten Trumm kirjutas:Kas selle t****maigulise nime "Zampolit film" taga ei peitu äkki mingid Moskva rahade eest fakte võltsiv seltskond. Vahest on selle esimese filmi mõte näitada Eestit kui ülimilitariseeritud vaenulikku NATO riiki?
Ma ei imesta kui Te asute Sampolit-Gruppi süüdistama rahvaste vahelise vaenu õhutamises ning leiate lõpuks, et finantseerimine tuleb V.V.Putini palgast isiklikult.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist