O: K 98 puhastuskett
O: K 98 puhastuskett
Ehk siis, on kellelgi pakkuda?
Stünde ich wieder am Anfang, würde ich wieder handeln wie ich handelte, auch wenn ich wüßte, daß am Ende ein Scheiterhaufen für meinen Flammentod brennt.
heheh tondil endal listis 50.- tk
nüüd proovib nülgida vaest kaasfoorumlast
http://www.estonian-ranger-shop.appee.c ... prodid=159
K 98 kett puhastus komplektist
Код:
Цена
3.15 EUR (49.29 EEK)
Есть на складе | Добавить в корзину
Описание
K98 kett.
nüüd proovib nülgida vaest kaasfoorumlast
http://www.estonian-ranger-shop.appee.c ... prodid=159
K 98 kett puhastus komplektist
Код:
Цена
3.15 EUR (49.29 EEK)
Есть на складе | Добавить в корзину
Описание
K98 kett.
Puhastuskomplekt on 100 eek, loomulikult saatmiskuludega,et mul see panematta jäi ja Kalle mulle seda meelde tuletas et siis talle suur tänu muidugi.Kes ise Viljandi järgi tuleb siis on hind loomulikult 50eeku
Need kes midagi tellind on ja kauba eest maksnud ,vötku ühendust,vahest pole mulle telefoni numbreid jäetud ja ma ei saa kaupa edasi saata.
Need kes midagi tellind on ja kauba eest maksnud ,vötku ühendust,vahest pole mulle telefoni numbreid jäetud ja ma ei saa kaupa edasi saata.
Viimati muutis west, 06 Juul, 2007 22:11, muudetud 1 kord kokku.
no kaasfoorumlane tahtis ketti ja vastuses oli ka et pakud ketti 100.-
see pole muidugi minu probleem aga juhtus silma see 49.-
kas polnud õigus?
mul on väga palju kogemusi inimestega kes muidu müüvad sulle mingi eseme harilikult 25.- tükist aga kui juhtud küsima et nüüd tahad veel osta siis küsivad alustuseks kohe 100-200 ja põhjendavad seda sellega et sul neid ju vaja

see pole muidugi minu probleem aga juhtus silma see 49.-
kas polnud õigus?
mul on väga palju kogemusi inimestega kes muidu müüvad sulle mingi eseme harilikult 25.- tükist aga kui juhtud küsima et nüüd tahad veel osta siis küsivad alustuseks kohe 100-200 ja põhjendavad seda sellega et sul neid ju vaja

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist