Soovitage metalliotsijat

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Arnold kirjutas: Drevingu välilaagris vasikatele olla olnud mingi puukuuri suuruse jeebiga infant, kel vist mure siiani lahtumata?

Tahad sellest lähemalt rääkida?
Huvitun maisest rasketehnikast.
Kasutaja avatar
sworbe
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sworbe »

Liivatestis sai kaevatud auk mille sügavuse mõõtsin eelnevalt mõõdulindiga ja siis asi auku ning liiv peale. Auku tuli mitu korda tühjendada ja täita kuni sain vastuse detektori reaalse töö kohta 8)
Miks mitte!
Milman
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Milman »

suurpomm kirjutas: ....,
Soovilehes on BOUNTY HUNTER DISCOVERY 3300 müügis. Võib päris hea pill olla. Usas küsitakse selle eest 400$. Meil 5600-
....,
USA`st tellides tuleb saatmisega eestisse hinnaks kokku ca. 4000 kr

:shock: Vot see on küll hea hind!

http://cgi.ebay.com/Discovery-3300-Meta ... dZViewItem
Kasutaja avatar
suurpomm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas suurpomm »

Küsisid transa kohta Eestisse? Mida vastas. 240$ on tõesti hea hind.
ixc
Liige
Kontakt:

oman ka seda cs200

Postitus Postitas ixc »

Minu CS200
Kuna mul kogemus teisete otsijatega puudub siis seda hinnangut anda ei saa.
Kuid kogemusi, kõige sügavamal olen leidnud nii labida sügavuselt, pinnas oli sile vana aida põrand(muld), leid siis raudratas kaalult vast 2kg. Metsas samblikus suht nadi vast 5cm mullas, peal nii 5cm sammalt ja leitud imelik metallitükk, nagu oleks teras plaadist või torust kild välja rebitud(teravad servad pisikesed mõrad) mille üks pool on sooneline, mõõt 7 cm pikk ja 3 cm lai 2 cm paks ehk kaal vast nii 300g.
Minu arust töötab ainult siis kui patakad on max täis ja tundlikus peaaegu põhjas. Sügavuse mõõtja eriti õieti ei näita, kord nii kord naa. Erinevaid metalle jah vahest isegi näitab õieti.
Viimati hakkas juhe pesas logisema ja hakkas nüüd iga sammu peal piiksuma kui kergel rappus.
Õhu test noo haamri tunneb vast nii 45-50cm pealt ära mõndiga 30cm
Mina käisin selle eest 2k välja, üldiselt ei ole rahul.
ice343
Liige
Kontakt:

Soovitage metalliotsijat

Postitus Postitas ice343 »

Kas keegi oskaks soovitada korraliku metalliotsijat. Hind võiks jääda 5000.- piiri maile.
Tore oleks kui saadaks lingi kah kust saaks Eestist osta 8)
plekkpea
Liige
Kontakt:

Aga palun, kiika ost-müük rubriiki.
ASuur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ASuur »

Kahjuks meil jäi Plekkpeaga millegipärast otsija diil venima. Kannatamatu inimesena võtsin ma Tevalost CS 1M-i (üks väheseid kohti,kus mingi valik letis oli ja oma käega näppida sai)
Olen üsna rahul,algajale sobib küll - ei ole liiga keeruline,omab diskrimineerimist ja hea kerge.
Päris palju sai enne töötatud ka Scout 2 -ga ,mis peaks olema Plekkpea pakutud riistade sugulane ,ega seegi paha polnud,ilmselt profile oleks kasu rohkem.Aparaat oli muidugi veidi suurem ,raskem ja näiteks pistikud ei kannatanud mingit kriitikat (Englo mehed ise tunnistasid,et peaks jah metallpistikud olema,aga need on liiga kallid)
Ühesõnaga,et saaremaal saab kõrvuti panna ja võrrelda.
ice343
Liige
Kontakt:

Tevalo on nüüdsek juba tühjaks tehtud. Ei teagi mis põhjusel kas kõik ära ostetud vms. Plekkpea sul on tõsiselt võimas see teine aparaat ma vaatan. Aga see jääb veidike kripeldama, et ta Eestis tehtud. Ma ootan veel pakkumisi. Aga kas on veel selliseid kohti nagu näiteks Tevalo, et on suuremal hulgal variante?
plekkpea
Liige
Kontakt:

ASuur- jah kahjuks asi jäi toppama, kuna olin Eestist mingi aeg eemal ja hiljem lugesin, et Sul juba olemas. Arvan , et ostsid suht hää otsija alguseks. Eks Sõrves saab testida.
Pakutaval otsijal metallpistikud. 8)

Tallinnas müüb veel otsijaid www.ronex.ee ja Tartus üks härra White's toodangut, Pärnus www.trevexmoto.ee(neil ainult üks mark).
Mnjahh, kuid hind .....
ice343
Liige
Kontakt:

ASuur kirjutas:Kahjuks meil jäi Plekkpeaga millegipärast otsija diil venima. Kannatamatu inimesena võtsin ma Tevalost CS 1M-i (üks väheseid kohti,kus mingi valik letis oli ja oma käega näppida sai)
Olen üsna rahul,algajale sobib küll - ei ole liiga keeruline,omab diskrimineerimist ja hea kerge.
Päris palju sai enne töötatud ka Scout 2 -ga ,mis peaks olema Plekkpea pakutud riistade sugulane ,ega seegi paha polnud,ilmselt profile oleks kasu rohkem.Aparaat oli muidugi veidi suurem ,raskem ja näiteks pistikud ei kannatanud mingit kriitikat (Englo mehed ise tunnistasid,et peaks jah metallpistikud olema,aga need on liiga kallid)
http://www.ronex.ee/index.php?product_i ... roup_id=52
Kas mõtled seda ?
Kui jah siis kui kõrgelt õhust 1 kroonise võtab? Oleks vägagi huvitatud!
juss000
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

ice343 kirjutas:
ASuur kirjutas:Kahjuks meil jäi Plekkpeaga millegipärast otsija diil venima. Kannatamatu inimesena võtsin ma Tevalost CS 1M-i (üks väheseid kohti,kus mingi valik letis oli ja oma käega näppida sai)
http://www.ronex.ee/index.php?product_i ... roup_id=52
Kas mõtled seda ?
Kui jah siis kui kõrgelt õhust 1 kroonise võtab? Oleks vägagi huvitatud!
Õhus testimine on ainult üks tagasihoidlik näitaja, tuleks ikka testida looduses ja erinevatel pinnastel.Siis saad teada detektori tõelised võimed ja võimalused.Ja praktika on tõe kriteerium.Õhust ju eriti midagi ei otsi.Ikka kusagile peidetud.millegi eest varjatud jne.

Lootus on petis ,kes meid pidevalt tüssab
plekkpea
Liige
Kontakt:

Tubastes tingimustes saab ka testida raamatu pakiga. Münt alla ja raamatuid lisama.
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LionRat »

ice343!
..
Võta plekkpea käest see 5 tonnine aparaat ära-saad korralike sügavusnäitajatega pilli(võrdväärne 15 tonniste lääne pillidega)Ise olin ka algul umbusklik ja nyyd kahetsen et yhele ära myysin...
plekkpea
Liige
Kontakt:

ˇOst-müügis ka foorumlasel West üks hää detektor pakkuda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline