Arnold kirjutas: Drevingu välilaagris vasikatele olla olnud mingi puukuuri suuruse jeebiga infant, kel vist mure siiani lahtumata?
Tahad sellest lähemalt rääkida?
USA`st tellides tuleb saatmisega eestisse hinnaks kokku ca. 4000 krsuurpomm kirjutas: ....,
Soovilehes on BOUNTY HUNTER DISCOVERY 3300 müügis. Võib päris hea pill olla. Usas küsitakse selle eest 400$. Meil 5600-
....,
http://www.ronex.ee/index.php?product_i ... roup_id=52ASuur kirjutas:Kahjuks meil jäi Plekkpeaga millegipärast otsija diil venima. Kannatamatu inimesena võtsin ma Tevalost CS 1M-i (üks väheseid kohti,kus mingi valik letis oli ja oma käega näppida sai)
Olen üsna rahul,algajale sobib küll - ei ole liiga keeruline,omab diskrimineerimist ja hea kerge.
Päris palju sai enne töötatud ka Scout 2 -ga ,mis peaks olema Plekkpea pakutud riistade sugulane ,ega seegi paha polnud,ilmselt profile oleks kasu rohkem.Aparaat oli muidugi veidi suurem ,raskem ja näiteks pistikud ei kannatanud mingit kriitikat (Englo mehed ise tunnistasid,et peaks jah metallpistikud olema,aga need on liiga kallid)
Ühesõnaga,et saaremaal saab kõrvuti panna ja võrrelda.
Õhus testimine on ainult üks tagasihoidlik näitaja, tuleks ikka testida looduses ja erinevatel pinnastel.Siis saad teada detektori tõelised võimed ja võimalused.Ja praktika on tõe kriteerium.Õhust ju eriti midagi ei otsi.Ikka kusagile peidetud.millegi eest varjatud jne.ice343 kirjutas:http://www.ronex.ee/index.php?product_i ... roup_id=52ASuur kirjutas:Kahjuks meil jäi Plekkpeaga millegipärast otsija diil venima. Kannatamatu inimesena võtsin ma Tevalost CS 1M-i (üks väheseid kohti,kus mingi valik letis oli ja oma käega näppida sai)
Olen üsna rahul,algajale sobib küll - ei ole liiga keeruline,omab diskrimineerimist ja hea kerge.
Päris palju sai enne töötatud ka Scout 2 -ga ,mis peaks olema Plekkpea pakutud riistade sugulane ,ega seegi paha polnud,ilmselt profile oleks kasu rohkem.Aparaat oli muidugi veidi suurem ,raskem ja näiteks pistikud ei kannatanud mingit kriitikat (Englo mehed ise tunnistasid,et peaks jah metallpistikud olema,aga need on liiga kallid)
Ühesõnaga,et saaremaal saab kõrvuti panna ja võrrelda.
Kas mõtled seda ?
Kui jah siis kui kõrgelt õhust 1 kroonise võtab? Oleks vägagi huvitatud!
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline