Pronksöö järelkajad üle maailma

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

wudu kirjutas:
Juhan K kirjutas:
Nende mure või mitte, aga sinule jääb siiski häbiplekk külge. Ilma selgituseta jäävadki kõik sinust täpselt niimoodi arvama, nagu teine asjaosaline seda serveerib - s*****i.
Kas sina vastutad teiste lolluse ja rumaluse eest???
Või sa ei tunne ennast inimesena ilma teiste arvamuseta?
Õige inimene tunneb end igas olukorras inimesena.

Ent kui mulle tuleb vastu haisev inimene, hoian ma temast eemale ja mul on poohuijuu, kas ta käis ise kanalisatsioonis ujumas, või sittusid bolševikud ta täis ja tema mõttest, et "ehkki bolsevikud mu täis sittusid, olen ma tegelt väga ilus ja puhas inimene," ei tea ma mitte midagi seni, kuni see inimene pole seda välja ÖELNUD.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Oot mis moodi Eestit toetanud artiklid "kallutatud" olid :shock: ? Eestil on antud juhtumil täielik õigus teha seda, mida ta tegi. Vastupidi arvab ainult imperialistlik idanaaber ja tema sabarakud.

Üsna puhta südamega võiks väita, et kui midagi oli "kallutatud", sai see olla üksnes VF ja viiendat kolonni pooldav.
Ilma vahepealset triviaalset vestlust lugemata võin öelda mida arvavad Saksa ajalehed asjast. Viibisin hiljuti mõni aeg Saksamaal ja seal töötasime töögrupiga läbi Saksa peamised ajalehed. Eesti-Vene küsimust kajastasid 85% artiklitest, ülejäänud rääkis majandusedust ja üks rääkis kultuurist (animategelane Lotte). Eesti-Vene küsimust kajastavad artiklid olid enamasti neutraalsed või kui kallutatud, siis Eestit pooldavad. Leidus paar artiklit, mis heitsid Merkelile ette tema liigset neutraalsust ja vihjati Eesti reetmisele. Selline oli siis kajastus Saksamaa peamistes ajalehtedes.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline