aga selliste vastu ju abi olemas. 110olavik kirjutas:No asi polegi lippudes tegelikult ju. Lihtsalt vaadake autodesse, kus need lipud peal...neis autodes on reeglina purjus teismelised...ja noh...siin ei ole patriotismiga mingit pistmist...

Mulle küll ei tundu. Olen näinud ja mitmeid, ühe laheda keskealise perega isegi sai lobisetud ühe marketi ees. Tore, et Eestimaal on veel eestlasi, kes quasimodostunud pole.Mulle tundub, et lipu kandjad on just teatud vanuses inimesed, kas sis noremapõlvkonna vist. Ei ole näinud 40+ vanuseid inimesi roolis ja lipp katusel vms.
Kõikidest asjadest, mida sa poest ostad, võidavad nende tootjad. kas istud puu all ja sööd juurikaid, ning jood sambla teed peale.Aga olgem ausad - kõige rohkem ja otsesemalt võidavad nendest lippudest nendesamade lippude valmistajad, kelle käive on viimastel kuudel lakke karanud.
Pole mina, nende lippu "vehkivate" inimeste hulgas selliseid, sinu poolt kirjeldatuid näinud.Aga kui on vaja reaalselt ühiskonnale mingit teenet osutada - nt kui saabub kutse minna aega teenida - siis on nendesamade liputajate patriotism justkui käega pühitud ja kaitseväest viilimiseks võetakse kõik nipid appi. Lipuga on tore vehkida, aga mis kasu rahvale ja riigile nendest on?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist