Kes millega parajasti tegeleb

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Modernsetest on ainuke ja pooleli T-72 EDZ.

Mis nimekirja puutub, siis nimekirja oleks raske looma hakata, osad mudelid on kusagil karpides, mõned hävitatud. Umbes 20 ringis saaks vist ikka kokku.
Zill154
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Zill154 »

Kas tolmutamist teed õli pastellidega??
VABADUS VÄÄRIB VÕITLUST! Kes endale vabadust ei võitle ei ole vabadust väärt
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Ei, ikka kuivadega, sellised mida ka lahustiga segada saab.
Zill154
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Zill154 »

fuck need õlipastellid lahustusid ka :roll: :? :lol:
VABADUS VÄÄRIB VÕITLUST! Kes endale vabadust ei võitle ei ole vabadust väärt
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Tere!
Kas keegi oskaks Eesti keeles seletada,kuidas kergelt värvida friulmodel-i roomikuid nihukesteks?: http://www.planetarmor.com/forums/showt ... 24&page=10
Olen kuulnud,et lastakse äädikasse paariks minutiks...

:wink:
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Tervist.

No seda tuleks asjaosaliselt endalt küsida, peasüüdlane ju tihtipeale siinsamas ligidal - Panzergrenadier - nii et auuuu!!!!

Aga äädikas ei aidanud, proovisin ise mõni aeg tagasi, läksid veidi hallikamaks küll, aga mitte enam. Siis tüütasin kõikvõimalikke restauraatoreid, et kuidas nemad tinasulamist detaile mustavad - tuli välja et kohe mitte kuidagi, igatahes ei osanud nad mulle midagi kosta. Tuttav relvameister ütles et on jah neil sihuke möks, ka siin meil on müügis, värske terase pinna toonib kenasti tumedaks, ainult et tina peale ei hakka, see jääb valgeks. Veel pidi olema sihuke lahus, mis ka alumiiniumi tumedaks toonib, pidi Soomes müügil olema, aga tinaga ei reageeri seegi.
Aga mingi möks on siiski olemas, mida saab selliseks asjaks kasutada, Panzergrenadier pani miski aeg vist isegi lingi, aga siis olid mul juba kemikaalid muretsetud ja kange himu ise proovida kah.... Arvan et septembri alguses õnnestub põrguköök käima panna, kui midagi peaks välja tulema, küll ma siis kilkan.

Urmas.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Nonii, esiteks pean ütlema, et sellel mudelil ei ole all Friulid, vaid Tristari oma looming, otse karbist. Neid värvisin lihtsalt algul mustaga üle ja siis vabalt erinevate pruunidega. punasega ma neile enam ligi ei lähe.

Friule saab niisama ka värvida. Endal siiamaani seda värvikogemust ei ole veel, kuid peagi see muutub. Eks umbes samamoodi, algul mingi tumedam toon mis kataks 100% lindi ja siis juba toonima vastavalt keskonnale ja soovile. Roomikutel ma täpsetele värvikoodidele tähelepanu ei pööra, kui tundub sobiv, siis kasutan.

Mujal maailmas kasutatakse Friulide tumendamiseks toodet nimega Blacken-it. Selle kättesaadavus pidi Euroopas pisult piiratud olema, kuid kui kastiga tellida, siis peaks saama küll. Ühes ajakirjas nägin, et üks Inglise härra kasutas toodet nimega Liberon, Inglise firma www.tiranti.co.uk ja e-mail enquiries@tiranti.co.uk. Pudelil on kiri, et teeb pruuniks ja sulgudes veel (tourmaline), täpsustusena veel, et sobib vase, valgevase ja pronksi jaoks.

Siim
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Mainiks oma tegemisi ka paari sõnaga. Nimelt hetkel siis laual üks igati huvitav ja ilus japs. Tegu siis sellise asjaga nagu Tachikawa Ki-77.
Minu jaoks jällegi uus peatükk, kuna tegu on 100% epo mudeliga, tootjaks
Planet Models ja ikka 72.
Tegeletud siis kõvemat sorti õhemaks lihtvimise jm sellisega, sest kere jm osade paksus kipub ikka mitumitu mm olema. Lisaks tahtis sisemus veidi lisa ehitamist. Pildid panen ka millalgi üles...lisaks paar klõpsu hiljuti valminud Italeri SM79-st

Kk
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

Tere,

Ootame aga pilte :wink:
Hea meelega kiikaks EPO mudelit.
Kas sa ehitad sisemust oma materjalidega ümber või on detailid ostetud ?
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Kuna mu piltide üles seadja on hetkel veits eemal, siis pildid tulevad veidi hiljem. Seniks niipalju, et kõik nö lisad tuleb endal valmis nikerdada. Istmete rihmad võtsin küll jah Reheat Modelsi japsidele mõeldud etsi komplektist.

Tegu on päris haruldase lennukiga, mida mudelina minu teada teeb vaid mainitud Planet Models. Ja kuna epokatele lisadega on vist sootuks kasinamad lood üldse kui plastikuga, siis tulebki ise teha..nii palju kui sisu näha jääb. Enamus siiski nö enda jaoks "ise tean, et seal sees on midagi".
Aga ka kõik muu nikerdamine on samuti palju aeganõudvam kui plastiku puhul. eriti veel tänu sellele, et tegu veidi vanema valuga.. ühesõnaga karbist võttes paras toorik, edeb siiski vaikselt:)

Kk
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Eks järgmisel kokkusaamisel saab jälle paraja lennuki ''surina'' sisse. Ootan juba huviga. :)
Seni ajani, aga näitan teile jällegi ühte kiisut. :wink:

DML Panther G ''Smart Kit''

Pilt

Pilt

Pilt

Camo pildid on tehtud hädise valgustusega, seega kvaliteet pole kiita. :roll:

Pildid maskeeringust on nüüd hilisemas postituses, parem kvaliteet.
Viimati muutis Panzergrenadier, 15 Aug, 2007 15:54, muudetud 2 korda kokku.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Noojaa..., ilus, teeb ikka suu vesiseks küll...
Kui lõplikult värvitud saad siis näita meile kah, on mida vaadata!

Urmas.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tänud! Eks ikka näitan. :wink:
Pauhk
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Pauhk »

:shock: :shock: :shock: Hästi värvitud aga kas seal tangil on kummiroomikud
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tänud tänud. Kaasas on roomikud, mis tuleb ise lüli lüli haaval kokku liimida. Vahel tüütu töö, kuid tulemus on kummi omadest palju parem.

Vabandan siin foorumi piltidega üle külvamise eest, kuid eemaldasin eelmised ja panin nüüd need, paremad üles. Päevavalgust ei asenda millegagi. :wink:

Pilt

Pilt

Pilt

Tänan vaatamast!

S
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline