Militaar.net'i omad üritused

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Vasta
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kloss »

Ah jaa, veel selline info, et kõik muusikud-moosekandid võtke omad pillid kaasa, sest siis oleksid lõkkeõhtud veidi nauditavamad !
Kasutaja avatar
Metatron
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Metatron »

Tarts kirjutas:Kuidas sellega on , et kui keegi leiab endale mõne ilusa toru või enamvähem kiivrikoore siis tuleb see ju nähtavasti ära anda või kuidas ???

Oli lihtsalt plaanis koos lastega sinna yritusele tulla aga kuna keegi eriliselt turvalisusele ei rõhu siis ei tea kas see ongi kõige parem mõte !?
Arvan, et midagi ilusat leides saab selle endale jätta. Leitu Sääre Ajalootuppa jätmine peaks vabatahtlik olema.

Mida sa pidasid silmas turvalisuse tagamise all? Politsei eskorti ja valvet? Sellist asja suure tõenäosusega ei tule.
Eridemineerija peaks laupäeval tulema.
E pluribus unum!
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

mu pilliks USP 45
Kasutaja avatar
Metatron
Liige
Kontakt:

ictta kirjutas:mu pilliks USP 45
kena pill küll, aga selle saatel lõkke ääres laulujorinat üles ei võta :wink:
E pluribus unum!
tõnuv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tõnuv »

Ojah.Oleks juba pühapäeva õhtu.Hommikul helistas ajakirjanik ja nõudis täpseid koordinaate, kust me selle IL-2-e välja kaevame. Lubas laupäeval kohal olla.
Nüüd keegi tahab toru tasku toppida. Ja et lastehoiu teenus oleks tagatud.

Kiirabi tuleb Kuressaarest vähemalt 40 minutit. Helikopter Tallinnast mingi tund aega.(Pärast väljalendu). kuressaare perearstikeskuses oli eilse seisuga puugivaktsiin otsas. Mis veel? Roostes asjaga ennast vigastades tekib võib olla veremürgitus. Kui rebane tuleb ligi ja ajab suust vahtu välja on ta marutaudis. Kui suur sarvedega põder möirgab, on tal sugutung nii et hoia eemale, kui süütust ei taha kaotada.
Alla 18 aastastel foorumlastel peaks olema üritusel osalemiseks vanemate kirjalik luba nagu lastelaagrite puhul?!

Mina ei keela kellegile üldlevinud suveniire koju kaasa viimiseks, aga kõik leiud tuleb enne meile ette näidata.
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

No oleks teadnud , et sellest kysimusest niipalju targutamist tuleb siis poleks kysinudki !

Aga igatahes jõudu teile naabri Antsu kapsamaa kaevamisel !
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

Nu targutamsit tuleb ikka kui küsitakse stiilis "?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????"

Mina saan sellest aru, et inimene on paanikas või midagi on jäänud arusaamatuks. Aga sellest oleks kindlasti kahju kui Sa tulla ei saa.
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LionRat »

LionRat kirjutas:
LionRat kirjutas:
LionRat kirjutas: 25.ange 12 ?
26.johnbull(2?)koos auto ja digikaameraga
27.suurpomm
28.metsawend
29.nords+1
30.Vennad partisanid
Kasutaja avatar
Põrgust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Põrgust »

tõnuv kirjutas:Ojah.Oleks juba pühapäeva õhtu.Hommikul helistas ajakirjanik ja nõudis täpseid koordinaate, kust me selle IL-2-e välja kaevame. Lubas laupäeval kohal olla.
Nüüd keegi tahab toru tasku toppida. Ja et lastehoiu teenus oleks tagatud.

Kiirabi tuleb Kuressaarest vähemalt 40 minutit. Helikopter Tallinnast mingi tund aega.(Pärast väljalendu). kuressaare perearstikeskuses oli eilse seisuga puugivaktsiin otsas. Mis veel? Roostes asjaga ennast vigastades tekib võib olla veremürgitus. Kui rebane tuleb ligi ja ajab suust vahtu välja on ta marutaudis. Kui suur sarvedega põder möirgab, on tal sugutung nii et hoia eemale, kui süütust ei taha kaotada.
Alla 18 aastastel foorumlastel peaks olema üritusel osalemiseks vanemate kirjalik luba nagu lastelaagrite puhul?!

Mina ei keela kellegile üldlevinud suveniire koju kaasa viimiseks, aga kõik leiud tuleb enne meile ette näidata.

Mina ja mu sõber oleme alla 18. Kas me peame siis mingi kirjaliku loa kaasa võtma? Muidu, nagu ikka, on asi vanematega räägitud ja kõik on siiani ok.
Ma arvan. et kui siiani ei ole kirjaliku loa teemat kergitatud siis pole sellest mõtet juttugi teha. Las olla.
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Olge nüüd mõistlikud, ükski seadus ei keela ka alla 18-aastasel ilmuda kasvõi ihuüksi ükskõik mis Eestimaa kohta. Teine asi on muidugi alkoholi pruukimisega :D. Aga nagu ma aru saan, siis pole tegemist ju mingi joomaürituse, vaid tõsise mittetulundusliku tegevusega. Nii et juriidilisest küljest ei tohiks probleemi olla.
Kasutaja avatar
Metatron
Liige
Kontakt:

tõnuv kirjutas: Alla 18 aastastel foorumlastel peaks olema üritusel osalemiseks vanemate kirjalik luba nagu lastelaagrite puhul?!
.
See oli päris kindlasti naljaga öeldud.
E pluribus unum!
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

Metatron kirjutas:On lootust saada oma kasutusse kaitseliidu supikatel, millega suppi, putru ja kohvi keeta. Kuidas keeta, millest keeta ja mida keeta, see on veel lahtine. Midagi kindlasti keedame, siis hea õhtul tulla, kui aurav pada ootamas 8)

Püüaks uuesti kokkulugeda palju meid koos kaaskondlastega tulemas on. Siis teab kui palju suid söömas on.
Ehk saab PW'ga supi tegemise osas ka kaubale, sest hetkel kedagi teist kokka ei tea. Ise saan muna ja pelmeenide keetmisega hakkama, aga sellest oskusest jääb vist väheseks.

Mida arvate ettepanekust loovutada supikatlasse pisike rahasumma moona ostmiseks? Kuidas militaar.net'i eelmisel üritustel ses osas tehtud on?

Veel märgiks seda, et poes tasub joodava ja grillimise värgi (kes soovib) ostmiseks minna Kuressaare poodidesse. Äärmine võimalus on ka Salme, kust edasi poode enam ei leidu. Tõsi, Laadla poest võib ka üht-teist leida, aga kindlasti ei jagu seal kõigile.
Loodame siis, et katla ikka saab. Keetmisega saan hakkama, kuigi kokaks ennast ei pea. Supi materjali organiseerin ise, kui hakata igaühe toodud kraami potti panema, siis ei pruugi tulemus eriti söödav olla :D Plaanis teha mingi seeneseljanka moodi asi, selle jaoks ka tooraine olemas - kodus keedetud ja purki pandud supipõhjad. Loodetavasti ei ole tulijate hulgas seenevihkajaid :) Hind ei tohiks väga kallis tulla, enamus kraami endal olemas, poest vaja ainult natuke lihavärki juurde osta.
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

Kas keegi teab, millised on rootsi katla(selline kahe potiga, ilma ratasteta) mõõtmed ? Et kas mahub äkki berlingo kuuti ?
tõnuv
Liige
Kontakt:

Nali ikka. Lihtsalt imelikud jutud siin. Seni oleme kolm aastat tegutsenud Säärel ja pole selliseid muresid olnud.
tõnuv
Liige
Kontakt:

Olen töötanud 5 aastat koolis õpetajana nii et võin need, kes ennast ebaturvaliselt looduses tunnevad oma hooole alla võtta...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist